Sektionschef ved Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Har du interesse i HR og personaleadministration?
Har du stærke relationelle kompetencer og evner du at holde overblik over specialiserede områder og lede specialister?
Så er du måske den kommende sektionschef ved Forsvarets Vedligeholdelsestjenestes Administrative Fællesskab.

Om os

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en niveau II myndighed i Forsvaret bestående af ca. 1600 medarbejdere fordelt på værksteder i hele landet.
Ud over at reparere og vedligeholde forsvarets materiel støtter vi Forsvarets styrkeproduktion, indsættelser og beredskaber med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til og indgår i forsvarets operative enheder.

Forsvarets Vedligeholdelsestjenestes Administrative Fællesskab er et administrativt fællesskab med ansvaret for at understøtte Forsvarets Vedligeholdelsestjenestes personaleadministration.
Vedligeholdelsestjenestens Administrative Fællesskab består af en central administrationssektion og seks decentrale elementer. Chefen for Vedligeholdelsestjenestens Administrative Fællesskab har, med reference til chefen for Driftsafdelingen, til opgave at varetage den daglige HR og personeladministration, -rådgivning og -sparring.

Vedligeholdelsestjenestens Administrative Fællesskab består af ca. 35 medarbejdere med bred erfaring fra både den civile og militære del af Vedligeholdelsestjenesten. Hvert decentralt element består af en elementleder, to til fire administrative medarbejdere og en kontorelev og refererer til den centrale administration i Brabrand. Vi prioriterer en professionel og initiativrig tilgang til vores arbejde, og vi sætter en ære i at levere service af høj kvalitet til såvel medarbejdere som chefer.
Arbejdsmiljøet er præget af en uformel omgangstone, hvor alle løfter i flok og hjælper hinanden i mål.

Om stillingen

Du vil som chef for Vedligeholdelsestjenestens Administrative Fællesskab få ansvaret for at tilsikre, at sektionens kerneopgaver løses og udvikles. Derudover bliver du ansvarlig for større HR projekter, udgivelse af HR policy og vejledninger, levering af HR relevant ledelsesinformation samt at støtte og rådgive chefer og direktionen i HR anliggender.

Du bliver nærmeste chef for 7 selvstændige elementledere.
I forlængelse heraf bliver du en integreret del af ledelsesgruppen på FVT hovedkontor, hvor du bliver nærmeste HR og administrative sparringspartner for chefen for Driftsafdelingen samt direktionen.
Stillingen kræver stærke relationelle egenskaber, da din succes i funktionen beror på et tæt samarbejde med dine underlagte ledere, sideordnede og overordnede chefkollegaer.

Sektionen har overordnet to kerneopgaver; personaleadministration herunder udvikling af HR policy, processer og organisationsstyring samt stedlig brugerkontakt/-støtte. Det omfatter blandt andet:

- HR sagsbehandling herunder udarbejdelse af datadrevne HR beslutningsoplæg.
- Tids- og rejseregistrering samt afregning.
- Bemandings- og rekrutteringsopgaver, herunder ansættelser og afskedigelser, bemandingsstatus og bemandingsdata.
- Sagsbehandling af komplicerede personelsager eks. Udnævnelser, sygdom, kontraktforhold, særaftaler, TUL mv.
- HR ledelsesinformation.
- Bistand med rejse- og kursusbooking.
- Ad hoc støtte til områdechefen samt rådgivning og vejledning af værkstedsledere og medarbejdere i dit elements ansvarsområde.

Stillingen er fysisk placeret i Sødalsparken, Brabrand, men der må forventes et antal rejsedage, da stillingen indebærer distanceledelse til 6 decentralt placerede administrative elementer.

Om dig

Du er major/orlogskaptajn, og vi forventer at du har gennemført Videreuddannelsestrin II for ledere (MMS).
Alternativt er du en erfaren kaptajn/kaptajnløjtnant med dokumenteret optagelse på MMS-uddannelsen eller gennemført civil master med dokumenteret optagelse på EMF. Du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Du har dybere indsigt i Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste og desuden solid erfaring med HR, ledelse og administration.
Du har en udpræget relationel ledelsesstil og formår at tilpasse din ageren afhængig af situationen, hvor du som rollemodel og sparringspartner formår at skabe gode resultater gennem dine medarbejdere og kollegaer. Derudover drives du af at skabe og opretholde stærke relationer til kollegaer såvel samarbejdspartnere på tværs af organisationen. Dette er særligt vigtigt, fordi din funktion har en bred berøringsflade med interne såvel eksterne samarbejdspartnere på tværs af geografi og niveauer. Derfor er det også essentielt, at du har stærke kommunikative evner i både skrift og tale og formår at navigere smidigt i krydsfeltet mellem centrale beslutninger og lokale ønsker og behov. Du evner at lytte aktivt og inddrage dine medarbejderes høje faglighed i dine beslutninger.

Slutteligt er det en stor fordel, hvis du har et udpræget helhedssyn, arbejder systematisk og er i stand til eksekvere på korte frister, men med høj kvalitet i det leverede, da dine medarbejdere og kollegaer er afhængige af kvaliteten i det leverede.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Hvis du er kaptajn/kaptajnløjtnant og er i gang med at gennemføre Master i Militære Studier eller anden relevant masteruddannelse, kan du ansættes i stillingen som kaptajn/kaptajnløjtnant mod, at der indgås en uddannelsesaftale indtil uddannelseskravet kan honoreres. Ansættelse og aflønning sker i så fald som kaptajn/kaptajnløjtnant i henhold til reglerne for funktion i højere stilling. Udnævnelse og overgang til varig ansættelse som major/orlogskaptajn kan finde sted, når uddannelseskravet er opfyldt og ved styrelseschefens godkendelse.

Som ansat på Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos oberstløjtnant Lars Rix tlf. 7282 1141. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Britt Holde på telefon 728 19143.

Ansøgningsfristen er den 9. februar 2024. Samtaler forventes afholdt medio uge 7.
Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1600 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Brabrand
  • Fredag den 09. februar 2024

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Are you enthusiastic about inspiring projects? Would you like to be part of a growing industry that really matters in providing sustainable energy solutions globally? Then we have the opportunity f..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Do you thrive working in a high-paced environment, maybe with experience from the wind industry? Join our OCS Lean Optimisation Team. SalesSBU NCE Construction & OperationsLean Optimization..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Would you like a hands-on opportunity to apply your process understanding and delegation skills in a team of highly proficient colleagues? Do you thrive in a significant, international environment?.
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Here in the Lead Commissioning Supervisors Team, we are seeking pro-active and driven individual to join our highly- skilled and competent team. This role entails broad stakeholder management and r..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2