Holdfører til Hærens Officersskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du kaptajn, eller en erfaren premierløjtnant og vil du være med til at udvikle og præge fremtidens officerer i Hæren? Så skal du søge stillingen som holdfører for Hold Anker. Vi søger lige nu to holdførere.

Om os

Hærens Officersskole er ansvarlig for grunduddannelsen af officerer til Hæren. Vi sætter klare rammer for, hvad officererne skal vide, kunne og være, for at Hæren kan kæmpe og vinde på kamppladsen.
Vi løser opgaven i samarbejde med Hærkommandoen, Hærens Sergentskole, Forsvarsakademiets institutter samt Hærens øvrige myndigheder og Specialoperationskommandoen.

Uddannelsessektionen på Hærens Officersskole har til opgave at varetage udvikling og sammenhæng i uddannelsen samt kadetternes professionelle udvikling som officerer og tarv. Sektionen agerer i et krydsfelt mellem mange interessenter og myndigheder, hvorfor overblik, koordination, forhandlingsevne og indsigt er nøgleord.
Uddannelsessektionen refererer til chefen for Hærens Officersskole og ledes af en major støttet af en næstkommanderende, fire holdførere, en uddannelsesofficer, samt en uddannelsesbefalingsmand og to kontorhjælpere. Sektionen er delt i tre elementer: Et kommandoelement, der udstikker rammerne og støtter med administration, samt to holdførerelementer, et for Storrud og et for det kommende hold Anker. Omgangsformen i sektionen er uformel, og der er god plads til at bringe dine erfaringer, holdninger og kompetencer i spil. Rent organisatorisk er vi mange mænd. Derfor opfordrer vi altid kvinder til at søge vores ledige stillinger.
Det, der binder os sammen, er ønsket om, og viljen til, at skabe de bedste forhold for kadetternes læring.
Stillingen er med fast tjenested på Frederiksberg Slot.

Om stillingen

Du bliver den ene af to holdførere for hold Anker. Normalt består holdførerteamet af to kaptajner - søger du derfor som premierløjtnant vil du blive aflønnet i højere stilling og ansat på en uddannelsesaftale ift. at indtræde på Hærens Føringskursus efter holdets udnævnelse.

Her forventer vi derfor også at du kommer med en god portion erfaring og gode meritter ift. dit ledervirke.
Du bliver foresat for kadetterne på det kommende Hold Anker, der allerede er i gang med løjtnantsuddannelsen i Slagelse, og som tilgår officersskolen medio juni 2024. Stillingen dækker tre områder:
1) Ansvaret for kadetternes personlige- og faglige udvikling, blandt andet i form af den daglige holdningsprægning samt periodevise udviklingssamtaler med kadetterne, baseret på egne, samt læreres og instruktørers løbende input,
2) Tilrettelæggelse og gennemførelse af officersuddannelsen, herunder evaluering af uddannelsens elementer samt
3) almindelig sagsbehandlingsopgaver i forbindelse med bl.a. udvikling og styring af projektopgaver, herunder udvekslinger i udlandet, regimentsbesøg, praktik, øvelser m.v.

Hovedparten af din tjeneste foregår på Frederiksberg Slot, men det forventes at holdførerne også er tilstede i f.m. de uddannelsesaktiviteter der ligger uden for slottet (regimentsrundtur, patruljekursus, faldskærmskursus, skydelederuddannelse mv.)
Stillingen stiller krav om, at du kan indgå i den faglige dialog med kadetterne, f.eks. i forbindelse med undervisningen i taktik og ledelse, hvor du bør kunne indgå i dialogen med dine perspektiver og erfaring på det niveau, der om kort tid også er kadetternes virkelighed. Du er selvfølgelig ikke med i al undervisning, men når du er, skal du være klar til at kunne bidrage.
Sidst, men ikke mindst, vil denne stilling give dig et unikt og bredt perspektiv på Forsvaret – og i særdeleshed i Hærens virkelighed, i en tid hvor uddannelse bliver en væsentlig del af den samlede kapacitetsopbygning.

Holdførerstillingen på Hærens Officersskole kan med rette betragtes som en karrierestilling og et godt springbræt til din videre tjeneste.

Der er naturligvis mulighed for at læse MMS i stillingen eller som ambitiøs PL at klargøre sig selv til en god præstation på Føringskursus.

Om dig

Du husker formentligt din egen holdfører på godt og ondt og har ovenstående stillingsbeskrivelse givet dig appetit på selv at blive holdfører på Hærens Officersskole, og gøre en forskel, skal du søge stillingen næsten uanset hvad.

Det vi i udgangspunktet kigger efter er:
At du er kaptajn, eller premierløjtnant, gerne med nogle år i graden og med brede ledelsesmæssige erfaringer fra din tjeneste i Hæren, herunder i de dilemmaer der som fører ligger i, både at ankerkende og udvikle medarbejdere, samtidig med at skulle bedømme og stille krav. Det er ønskeligt, at du har været kompagnichef eller næstkommanderende i en underafdeling og/eller f.eks. som stabsofficer i en bataljon. Det er endvidere ønskeligt, men ikke et krav, at du har erfaring fra international tjeneste.
Vi forventer du har stærke relationelle egenskaber så du hurtigt kan blive en del af kadetternes undervisning og hverdag, fordi du bedst udvikler kadetterne, når du er tæt på dem – og fordi du herfra får den indsigt der skaber forudsætningerne for at kunne foretage justeringer i uddannelsen undervejs.
Vi forventer, at du som foresat for kadetterne både forstår og demonstrerer betydningen af at være en rollemodel. Det gælder i ét perspektiv din fremtræden, præcision og uniformering – og i et andet perspektiv dine kompetencer som leder. Her forventer vi, at du er dialogorienteret med blik for pragmatiske løsninger, når det kræves, men også at du er bevidst om, at dine løsninger og påvirkning af kadetterne vil have en afsmittende effekt på Hærens opgaveløsning ”lige om lidt”.
Officersuddannelsens tilrettelæggelse og udførelse har mange interessenter og sker i en matrixorganisation, hvor mange hensyn spiller ind. Det stiller krav om, at du er forberedt, analytisk stærk, pragmatisk og forhandlingsteknisk velfunderet. Du må gerne have kant, holdninger og modet til at tage de kampe, der er nødvendige, men du skal også have viljen til at lære nye tilgange og stabsmetodikker.
Vi forventer, at du sammen med den øvrige stab indgår aktivt i skolens sociale liv og kammeratlige samvær.
Det er vigtigt for os at understrege, at du – uanset din tjenestealder, tjenestegren, køn eller erfaring – IKKE læser stillingsopslaget som en facitliste eller en afgrænsning af dine muligheder. Søg stillingen, hvis det er noget for dig – og læg gerne lidt kant eller holdninger ind i ansøgningen, så vi kan mærke, hvem du er.

Vi forventer, at ansættelsen i udgangspunktet omfatter hele gennemførelse af Hold Anker, der er planlagt udnævnt ultimo februar 2026. Er du premierløjtnant, er det herefter oplagt at gennemføre føringskursus og efter udnævnelse til kaptajn måske tage endnu et hold som holdfører (KN). Uanset om du er premierløjtnant eller kaptajn, vil skolechefen gøre hvad han kan for at hjælpe dig godt på vej til en endnu bedre stilling.

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, kan du kontakte chefen for uddannelsessektionen, major Henrik Østergaard på telefon 23 61 77 79, FIIN FAK-HO-U01, eller major Thomas Hesselholt (FIIN FAK-HO-U02).

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Thomas Gjøll Hansen på telefon 32 66 59 08 eller på mail: [email protected]

Ansøgningsfristen er tirsdag den 14. januar 2024. Samtaler gennemføres i uge 3. Stillingen er til besættelse 1. marts 2024 eller snarest derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederiksberg
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 2
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3