Serviceminded seniorsergent til koordinations- og styringsopgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Er du en dygtig koordinator med evner og lyst til at bidrage til ledelsessupporterende opgaver? Så kan du måske være vores nye kollega!

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) søger en koordinator med lige dele ordenssans og udviklingstrang til at løse koordinations- og styringsopgaver i Sourcing Divisionens Koordinationsafdeling. Det er en spændende stilling i en af Danmarks absolut største indkøbsorganisationer, som aktuelt er i en rivende udvikling.

Om os

FMI er Forsvarsministeriets materiel- og IT faglige og logistiske myndighed. FMI indkøber, drifter, vedligeholder og udfaser forsvarsmateriel og IT for alle Forsvarets myndigheder af f.eks. kampvogne, skibe, helikoptere, fly samt støvler, ammunition, reservedele, uniformer og lommeknive. Vi indkøber for ca. 9 mia. kr. årligt.

Vi er en forholdsvist nyetableret division (oprettet sommeren 2020) med ca. 140 ansatte. Divisionen består af hhv. en Legal afdeling, der er kompetencecenter for juridiske anliggender, en Acquisition & Contracting afdeling, der er ansvarlig for gennemførelse af udbud og indgåelse af kontrakter og rammeaftaler, og en afdeling for internationalt og industrielt samarbejde, der håndterer relationer til industrien. Herudover er der en Koordinationsafdeling, der har en række sekretariatsopgaver herunder støtte til Direktøren for Sourcing Divisionen. Det er i Koordinationsafdelingen, vi søger en ny kollega.

I Sourcing Divisionen har vi en uformel omgangstone, engagerede kolleger og gode muligheder for kompetenceudvikling. Ambitionerne for det danske Forsvar betyder, at vi har en travl og spændende hverdag.
Sektionen Tværgående Processer og Styring (TPS) er en del af Koordinationsafdelingen. Her mangler vi en koordinator der både kan støtte og servicere ledelsen med tværgående opgaver, såvel som selvstændigt kan have ansvar for at udvikle og drive en række processer til styring af divisionen. TPS håndterer besvarelse af politiske spørgsmål; varetager opgaver i forbindelse med budgetlægning og løbende økonomiopfølgning på divisionens interne driftsbudgetter; foretager intern planlægning og gennemførelse af Ny Løn processer; koordinerer høringssvar og indgår i forskellige former for udviklings- og projektarbejde. Herudover har TPS til opgave at sikre den overordnede planlægning af divisionens kommercielle- og juridiske kerneproduktion indenfor materiel- og IT-anskaffelser. Koordination med de andre afdelinger i Sourcing Divisionen, FMI’s øvrige divisioner samt departementet, er centralt for opgaveløsningen i TPS.

Om stillingen

Som sagsbehandler i TPS vil du skulle løse et bredt udsnit af opgaver fx.:

- Koordinere ledelsesinput i Sourcing Divisionen herunder udarbejde talepunkter, sagsoplæg, håndakter mv.

- Indgå i styrelsens tværgående arbejdsgrupper

- Koordinere onboarding internt i divisionen

- Koordinere med FMI’s Ledelsessekretariat

- Koordinere og besvare aktindsigtssager, borgerhenvendelser o.lign.

- Varetage ansvaret for sektionens fælles postkasse, hvor både interne og eksterne henvendelser, der involverer hele divisionen bliver sendt til

- Hjælp til opsætning af arbejdsgruppemøder, planlægning af seminarer, bestilling af forplejning m.m.

- Endelig er en vigtig opgave, at sikre et opdateret og let tilgængeligt indhold på vores intranet m.m.

Herudover vil du løse en række ad hoc opgaver af tværgående og administrativ karakter som support for både Sourcing Divisionens direktør samt chef- og medarbejdergruppen.

Om dig

Du er seniorsergent eller oversergent med en relevant administrativ uddannelse fra Forsvaret og du har gerne kendskab til Offentlighedsloven. Du kan lide at være den der får tingene til at ske, og du arbejder struktureret og målrettet. Herudover kan du godt lide at der er orden i tingene, hvorfor strukturering af sager og tilhørende journaliseringsopgaver, falder dig naturligt.

Som person agerer du udadvendt og imødekommende. Du er en god kommunikator, såvel mundtligt som skriftligt både på dansk og engelsk. Du formår at tænke forretningens behov ind i en helhedsorienteret opgaveløsning og det er naturligt for dig at gå i dialog med andre, for at skabe de bedste løsninger.

Vi forestiller os, at du kan have erfaring med at arbejde i berøring med internationale, juridiske og/eller kommercielle opgaver, uden nødvendigvis at have løst sådanne opgaver selv. Du kan også have erfaring med fra et andet sted i Forsvarsministeriets koncern eller i staten, men du kan lige så vel være fra et sekretariatsjob i en kommune eller en privat virksomhed. Hvis du ikke har erfaring fra Forsvarsministeriets koncern er det vigtigste, at du har lyst og mod på at lære vores arbejdsplads at kende, da vi er en stor og kompleks organisation med mange fagligheder, der alle er vigtige og brænder for at få hjulene til at dreje, til gavn for soldaterne.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække. I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Ballerup.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefen for Koordinationsafdelingen Anja Yoo Møller på telefon 61 87 19 26.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Jan Werge ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 32 66 50 53 eller mail [email protected]

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 18. juli 2021. Samtaler forventes afholdt løbende, så send din ansøgning med det samme.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om MYN
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper. Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Søndag den 18. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. juni 2024 25
14. juni 2024 24
13. juni 2024 21
12. juni 2024 20
11. juni 2024 18
10. juni 2024 18
9. juni 2024 23
8. juni 2024 24
7. juni 2024 24
6. juni 2024 23
5. juni 2024 24
4. juni 2024 19
3. juni 2024 19
2. juni 2024 20
1. juni 2024 18
31. maj 2024 18
30. maj 2024 17
29. maj 2024 17
28. maj 2024 15
27. maj 2024 16
26. maj 2024 16
25. maj 2024 16
24. maj 2024 16
23. maj 2024 16
22. maj 2024 19
21. maj 2024 19
20. maj 2024 19
19. maj 2024 19
18. maj 2024 19
17. maj 2024 18
16. maj 2024 18