Vagthavende Officer ved Søværnskommandoens Nationale Maritime Operationscenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Er du kaptajnløjtnant, måske med tanker på gennemgang af MMS eller i gang med et MMS forløb allerede - eller premierløjtnant med meriterings potentiale, og har du mod på at være vores nye vagthavende officer, med ansvar for gennemførelsen af redningsoperationer i Danmark, så er du måske på vej til et spændende og udfordrende job ved Nationalt Maritimt Operationscenter (NMOC).

Om os

NMOC er organiseret under Søværnskommandoen. Operationscentret løser mange forskellige opgaver, både militære og opgaver af mere civil karakter. Herunder varetagelse af opgaven som dansk redningscentral (JRCC – Joint Rescue Coordination Centre), med ansvar for sø- og flyredning i Danmark.

Der er i alt 12 døgnbemandede funktioner ved NMOC. Vagterne er besat af både civile og militære fra alle tre værn. Vi lægger vægt på, at der er synergi mellem de enkelte funktioner, så der ved opgaveløsningen støttes bredt, på tværs af niveauer og funktion. Vores miljø er åbent og ærligt, hvor kommunikationen flyder frit. Vores arbejde har direkte indflydelse på redning af menneskeliv, og sikring af store samfundsmæssige værdier, hvorfor der konstant er fokus på en effektiv og sikker tilgang til opgaveløsningen.

Vi er placeret på Flyvestation Karup.

Om stillingen

I tæt samarbejde med resten af vagtholdet, har du ansvaret for den sikre og effektive gennemførsel af redningsoperationer til søs som leder af den danske redningscentral (JRCC). Herunder indsættelse og koordination af relevante militære og civile ressourcer, så som maritime indsatsenheder og andre af Søværnets enheder, redningshelikoptere, redningsfartøjer, marinehjemmeværnsenheder samt enheder fra politiet og de kommunale beredskaber.

Selvom jobbet primært har fokus på den operative opgaveløsning, kan der forekomme elementer af sagsbehandling, eksempelvis igennem deltagelse i arbejdsgrupper, samt møde- og øvelsesvirksomhed relateret til stillingen.

Stillingen er døgnbemandet, hvilket betyder, at du indgår i vagtholdsskift af 12 timers varighed. Det samlede VO team består af syv officerer på kaptajnløjtnant niveau, der alle er specialiserede til netop denne stilling igennem diverse kurser, sidemandsoplæring og øvelser.

Om dig

Du har en baggrund som officer i Søværnet, af taktisk linje, gerne med relevant erfaring fra sejlende tjeneste. Det er en fordel, men ikke afgørende, at du har erfaring fra Søværnets nationale opgaveløsning, eller som taktisk officer fra større enheder.
Jobbet kræver en vagthavende officer, der er engageret og meget ansvarsbevidst, og som er i stand til at håndtere høj kompleksitet i den daglige opgaveløsning. Du skal kunne håndtere mange opgaver samtidig, og altid formå at komme i mål. Det er derfor også et krav, at du har tilstrækkelig gennemslagskraft til at føre operative beslutninger ud i livet, ved effektiv anvendelse af det resterende vagthold. Vi vil i ansættelses- og uddannelsesprocessen have fokus på din ansvarlighed, handlekraft, selvstændighed, fleksibilitet, robusthed og ikke mindst samarbejdsevne.
Du har både evner og lyst til at lede de daglige operationer i NMOC, hvilket indebærer et tæt samarbejde med både civile og militære samarbejdspartnere. Du skal have indsigt og forståelse for den værnsfælles nationale styrkeindsættelse, samt ikke mindst opgaveløsningens samfundsmæssige betydning.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajnløjtnanter/kaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets

Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til NATO SECRET/HEMMELIGT og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Fast tjenestested i Karup.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, er du velkommen til at kontakte kaptajnløjtnant Thomas Bonde-Madsen på telefon 72 84 02 74 eller på [email protected], eller Chefen for NMOC; OK Per Ring Henriksen på telefon 72 84 02 60 / 41 30 97 05 eller på [email protected]
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Glen Spangenberg Rasmussen på telefon 32 66 53 61.

Ansøgningsfrist er den 21. august 2022. Samtaler forventes gennemført i Karup umiddelbart efter ansøgningsfrist.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM SØVÆRNSKOMMANDOEN
Søværnskommandoen består af Kapacitetsdivisionen, Planlægnings- og Operationsdivisionen, Uddannelses- og Træningsdivisionen, samt en ledelsessektion. Derudover er Søværnets fire uddannelsescentre og Søværnets Center for Administration underlagt kommandoen.
Søværnskommandoen er ansvarlig for styrkeproduktion inden for det sømilitære område, herunder for at styrkeproducere og opstille sømilitære enheder inklusive Søværnets Nationale Maritime Operationscenter, samt for at støtte underliggende myndigheders opgaveløsning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Søndag den 21. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
5. juni 2024 24
4. juni 2024 19
3. juni 2024 19
2. juni 2024 20
1. juni 2024 18
31. maj 2024 18
30. maj 2024 17
29. maj 2024 17
28. maj 2024 15
27. maj 2024 16
26. maj 2024 16
25. maj 2024 16
24. maj 2024 16
23. maj 2024 16
22. maj 2024 19
21. maj 2024 19
20. maj 2024 19
19. maj 2024 19
18. maj 2024 19
17. maj 2024 18
16. maj 2024 18
15. maj 2024 18
14. maj 2024 20
13. maj 2024 21
12. maj 2024 25
11. maj 2024 28
10. maj 2024 27
9. maj 2024 29
8. maj 2024 27
7. maj 2024 25
6. maj 2024 28