Elektriker til Installationsværksted Frederikshavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Er du vores nye elektriker med flair for elektriske installationer, der både kan arbejde selvstændigt og indgå i teams?
Trives du med en hverdag med planlagte vedligeholdelsesopgaver, eftersyn, fejlsøgning og ny-installation på landbaseret materiel og ombord i Søværnets skibe? Så har vi stillingen til dig.

Om os

Installationsværkstedet består af 1 værkstedsleder, 4 assisterende værkstedsledere, 19 maskinarbejdere, 1 tømrer og 31 elektrikere. Medarbejderne er overvejende civile.

Vi varetager elektriske og mekaniske ombygninger/modifikationer af Forsvarets materielkapaciteter, inden for svag- og stærkstrømsområdet samt fiberinstallationer.
Vi udfører eftersyn, reparation og vedligeholdelse af mekanisk og elektrisk udstyr og installationer ombord på skibe, på landanlæg og i køretøjer.

Værkstedet har el-autorisation og speciale i bl.a. lyslederinstallationer.
Derudover udfører vi mekanisk fremstilling og opbygning af pulte og rack samt smede og bearbejdningsopgaver.
Værkstedet har desuden ansvaret for masteeftersyn og vedligeholdelse af master i Jylland samt på Grøn-and og Færøerne.

Vi efteruddanner løbende vores medarbejdere både med hensyn til lovpligtige kurser og systemrelevant uddannelse samt personlig kompetenceudvikling.

Om stillingen

Vi søger en elektriker med forskellige kompetencer inden for el-området. Dine primære arbejdsopgaver foregår på søværnets skibe og omfatter eftersyn, fejlretning, idriftsætning, opbygning, montering og betjening af stærk- og svagstrømsinstallationer, som f.eks. tavler, generatorer med tilhørende systemer og E0 test, samt lovpligtige og DNV eftersyn inden for området.

Du får en travl og udfordrende hverdag, hvor vi lægger vægt på kvalitet og engagement i opgaveløsningen. Der må forventes lidt rejseaktivitet, da vi løser opgaver, spredt ud over hele landet.

Installationsværkstedet indgår i en vagtordning, og du vil derfor, på sigt, kunne blive omfattet af tilkaldevagt.

Om dig

Du er konstabel med svendebrev som elektriker eller lignende.

Du har en bred erfaring med elektriske installationer f.eks. inden for ATEX, bolig og maskininstallationer eller installationer inden for det maritime område.
Du er kvalitetsbevidst, omhyggelig og systematisk i det daglige arbejde, og det forventes, at du kan arbejde selvstændigt og levere kvalitet i arbejdet. Du skal have gode samarbejdsevner og være omstillingsparat.

Det er ønskeligt (men ikke et krav), at du kan arbejde i højder, så du ved behov kan assistere vores mastehold.

Tillige, men ikke mindst, forventer vi du vil indgå i en organisation, hvor vi arbejder på tværs af alle faggrænser og hjælper hinanden, hvor der er behov for dette.

Du har kørekort kat. B, almindelig personbil.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en marinekonstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder Peter Ulrick på telefon 4130 9922 eller maskinmester Per Allan Jensen på telefon 2059 8176.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Tobias Bredahl Steen Jensen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 92 82 eller mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 24. november 2023. Samtaler forventes afholdt under ansøgningsfristens løbetid. Ansættelse efter aftale.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter din ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelses-områder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer inden for deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste. Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Fredag den 24. november 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. maj 2024 15
27. maj 2024 16
26. maj 2024 16
25. maj 2024 16
24. maj 2024 16
23. maj 2024 16
22. maj 2024 19
21. maj 2024 19
20. maj 2024 19
19. maj 2024 19
18. maj 2024 19
17. maj 2024 18
16. maj 2024 18
15. maj 2024 18
14. maj 2024 20
13. maj 2024 21
12. maj 2024 25
11. maj 2024 28
10. maj 2024 27
9. maj 2024 29
8. maj 2024 27
7. maj 2024 25
6. maj 2024 28
5. maj 2024 30
4. maj 2024 31
3. maj 2024 29
2. maj 2024 27
1. maj 2024 27
30. april 2024 27
29. april 2024 27
28. april 2024 31