Brand- og byggeteknisk kollega til Helsingør Kommunes Beredskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

Brandsynsmedarbejder

Brand- og byggeteknisk kollega til Helsingør Kommunes Beredskab

Er du stærk i at samarbejde og trives du i en hverdag, hvor der løbende sker forandringer? Har du kompetencer inden for brand- og byggeteknik, som du brænder for at bringe i spil sammen med dygtige og engagerede kollegaer?
Så kan du blive en del af Helsingør Kommunes Beredskab og få indflydelse på den fortsatte udvikling af vores fælles kultur. Du får 10 kollegaer, som nyder at gå på arbejde og som værdsætter og drager stor nytte af vores forskellighed i hverdagen.
Helsingør Kommunes Beredskab er en selvstændig del af Helsingør Kommune der referere direkte til Kommunaldirektøren.
Vores organisation indeholder foruden vores administration, 4 kommunale brandstationer, frivilligenhed, Nordsjællands Brand- og erhvervsdykkerskole. Vi er i alt 122 medarbejdere i Beredskabet.
Vores kommune vækster og vi følger med. Det betyder at opgaverne er mange og utroligt varierede. Vi har en vision om at være et fagligt, moderne og attraktivt arbejdsfællesskab, hvilket for os betyder, at vi prioriterer udvikling, uddannelse og faglige diskussioner over vanetænkning og selvfølgeligheder.
Vi leder efter dig som allerede har erfaring med brandteknisk byggesagsbehandling og som også gerne er uddannet indsatsleder. Byggeteknisk indsigt forventes helt naturligt, da vi stadig er ved at lære, hvilken indflydelse det nye bygningsreglement får på vores arbejde. Derfor forudsætter vi, at du har stor forståelse for lovgivninger og vejledninger og har en solid indsigt i det operative virke, samt flair for IT og IT systemer.
Din hverdag indeholder en bred variation af opgaverne i et beredskab, men vil i udgangspunktet bestå i at omsætte de krav og forventninger, som blandt andet bygningsreglementet og de tilhørende vejledninger stiller, både til samarbejdspartnere og i vores operative virke. Du skal derfor være i stand til at oversætte fagsprog, for gennem en klar og tydelig kommunikation at skabe en operativ forståelse for betydningen og hensigten med reglerne.
Vi er ambitiøse og nysgerrige på alle felter og er ikke bange for at prøve nye ideer af. Vi har alle berøring med alt og tager det bedste af hinandens ideer og udvikler dem videre sammen. Vores tone er direkte og ligefrem og vi taler åbent til hinanden i hverdagen.
Til jobbet har vi brug for dig som:
  • Trives i en alsidig hverdag
  • Får energi af at afprøve nye ideer
  • Vil udvikle dig, både fagligt og personligt
  • Kan skabe naturligt følgeskab både blandt dine nærmeste kollegaer, brandfolkene og de frivillige
  • Er en dygtig kommunikator i både skrift og tale
  • Har lysten og evnen til at bidrage bredt i organisationens øvrige opgaver
  • Kan og vil indgå i indsatsledervagt

Vi vægter de personlige egenskaber højt.
Det er vigtigt du er forandringsvillig og udadvendt. Vi bestræber os hele tiden på at udvikle vores beredskab i nye faglige retninger og kvaliteter, til dette får vi også brug for dine kræfter.
Vi værdsætter samarbejde i et uformelt miljø med en positiv tilgang til hinanden og til de opgaver og udfordringer, vi i dagligdagen støder på - med humor og stor ansvarlighed.
Vi har stort fokus på sammenhængen mellem det gode arbejdsliv og vores privatliv.
Vi har alle vores egne opgaver med selvstændigt ansvar, men står sammen om at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø, hvor vi løbende forbedrer og udvikler rammerne for vores hverdag.
Yderligere information
Arbejdstiden er som udgangspunkt indenfor normal arbejdstid, men aften og weekendarbejde kan forekomme. Tiltrædelse den 2. januar 2024 eller efter nærmere aftale. Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn.
Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse og denne skal opretholdes gennem hele ansættelsen.
.
Ansøgningsfristen er den 31. oktober 2023 kl. 12.00
1. samtalerunde gennemføres mandag den 6. november 2023 fra kl. 13.
Evt. 2. samtalerunde gennemføres i samme uge.
Du velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere.

Beredskabschef Jesper Ingeman-Petersen mobil 25 31 27 60
Beredskabsinspektør Allan Holst mobil 25 31 27 62

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Helsingør
  • Mandag den 30. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1