Chef for materiel og logistik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Motiveres du af at kunne ’mærke den operative puls’, og at din indsats har en direkte effekt på redningsberedskabets mulighed for redde liv, værdier og miljø? Har du lyst til at udøve ledelse og samtidig være med til at udvikle Beredskabsstyrelsens nuværende og fremtidige materielkapaciteter og følge projekterne fra idé til idrifttagning, så er en stilling som chef for materiel og logistik måske din næste drømmestilling?

Om os

Materiel og Logistikteamet er organisatorisk placeret i Koordinations- og styringsdivisionen i kontoret ”Kapaciteter, Sikkerhed og Drift”. Kontoret er placeret i Beredskabsstyrelsens hovedsæde i Birkerød, mens Materiel og Logistikteamet er placeret i Herning.

Ud over materielområdet har kontoret ansvar for bygge- og anlægsvirksomhed, It-forretningsunderstøttelse og digitalisering, informationssikkerhed og databeskyttelse og HR-administration. Du kommer til at indgå i et uformelt og dynamisk ledelsesmiljø i tæt samarbejde med kontorets ledelse samt de tre øvrige teamledere.

Du bliver leder for otte engagerede kolleger, der er nogle af de dygtigste på området. Vi værdsætter faglig sparring, et godt læringsmiljø, kollegialt sammenhold og et personligt engagement i hinanden højt.

Om stillingen

Du kan forvente at blive involveret i mange strategiske beslutninger og mødefora på tværs af Forsvarsministeriets koncern og på tværs af beredskaberne. Stillingen kan derfor være relevant for dig, som evt. på længere sigt er interesseret i en karrierevej, hvor strategi og bredt kendskab til Forsvarsministeriets koncern og beredskaberne er relevant.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:
- Ledelse af medarbejdere i materiel- og Logistikteamet.

- Ansvarlig for kontakten mellem Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og Beredskabsstyrelsen indenfor materiel- og logistikområdet.

- Sikre - i samarbejde med de operative kontorer i Beredskabsstyrelsen - den rette materiel- og køretøjmæssige udvikling i forhold til det operative opgavesæt.

- Ansvarlig for udmøntning af Beredskabsstyrelsens Materielkapacitetsplan.

- Overordet ansvarlig for materieldriften i Beredskabsstyrelsen samt koordination af den nationale controlling og tilsynsvirksomhed vedr. styrelsens materiel.

- Ad hoc opgaver for andre dele af Kapaciteter, Sikkerhed og Drift, herunder bidrag til Beredskabsstyrelsens nationale krisestyring.

Stillingen er med fast tjenested i Herning

Om dig

Vi forventer at du:
- personligt står for gode tillidsfulde samarbejdsrelationer og kan samarbejde med kolleger med forskellige bagrunde både internt i styrelsen og på tværs af koncernen,

- er omhyggelig og kan kunsten på én gang at have det store overblik og styr på detaljerne.

- er en dygtig kommunikator i både skrift og tale,

- ’bliver stående, når det blæser’ og er en holdspiller med veludviklet situationsfornemmelse og helhedsforståelse,

- har en relevant teknisk uddannelse eller baggrund, herunder gerne drift- og ledelseserfaring fra logistikområdet i Beredskabsstyrelsen,

- har indgående kendskab til styringsprincipper og arbejdsgange i Forsvarsministeriets koncernfælles virksomhedsmodel på materielområdet. Gerne med et forudgående kendskab til DeMars.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter sektionschefer.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at der kan opnås sikkerhedsgodkendelse, samt at denne kan opretholdes under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte fg. chef for Kapaciteter, Sikkerhed og Drift, Rolla Abas på telefon 2294 8266

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Thomas Søren Eskebjerg Krog, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9159.

Ansøgningsfristen er den 29. janaur 2023 og samtaler forventes gennemført løbende. Den endelige ansættelsesdato vil blive koordineret med din nuværende chef.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BRS - Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi udvikler samfundets evne til at forebygge og modstå ulykker, kriser og katastrofer.
Vi assisterer øvrige myndigheder, når der er behov for ekstra mandskab og/eller specialmateriel. Vi rykker også ud til akut opståede katastrofesituationer internationalt.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler vi samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
Beredskabsstyrelsen har omkring 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev og hovedsædet i Birkerød.
Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Herning
  • Søndag den 29. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1