Forsyningsmedarbejder til Beredskabsstyrelsen Midtjylland i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Kunne du tænke dig, at bidrage til at Beredskabsstyrelsen kan løse sine beredskabsopgaver for samfundet på effektiv måde?

Har du måske erfaring fra arbejde med Forsvarets vedligeholdelses- og forsyningsstruktur?
Er du serviceminded, og kunne du tænke dig et job på en arbejdsplads, hvor dagen er uforudsigelig, og hvor fællesskab om beredskab er en bærende værdi?

Så kan det være dig, vi søger til denne spændende, midlertidige stilling som reservedelsekspedient frem til 31. december 2024 i vores forsynings- og vedligeholdelsesteam ved Logistikcenter Materiel og International indsats.

Om os

Beredskabsstyrelsen Midtjylland er Beredskabsstyrelsens operative afdeling i Herning, som yder støtte til andre myndigheder i tilfælde af store ulykker og katastrofer i Danmark og i udlandet. I den forbindelse uddanner vi ca. 120 værnepligtige redningsspecialister om året, ligesom vi vedligeholder og udvikler uddannelsen for mere end 100 frivillige samt også det faste personel.

Vi er samtidig hjemsted for Beredskabsstyrelsens Logistikcenter for Materiel og International indsats. Logistikcentret er en spændende, alsidig og meget dynamisk arbejdsplads, som understøtter Beredskabsstyrelsen operative virke såvel nationalt som internationalt.

Vi bidrager blandt andet til udvikling og opbygning af nye operative kapaciteter til hele Beredskabsstyrelsen. Vi har et speciale internationalt beredskab og vi forestår udvikling og vedligeholdelse af Beredskabsstyrelsens internationale materiel. Vi foretager klargøring og udsendelse af materiel og udstyr til Beredskabsstyrelsens internationale operationer.

Vi er 25 faglige stærke og dedikerede medarbejdere på Logistikcenteret, bredt sammensat af mange forskellige specialer og ansættelsesformer. Tværfaglighed og samarbejde er nøgleord for, at vi i enheden kan nå vores fælles mål.

Vi er delt i tre hovedteams; Team Drift og Beredskab, som rummer autoværksted samt materiel- og munderingsdepot. Det er det team, som i hverdagen sikrer, at Beredskabsstyrelsen Midtjylland kan løse sine daglige uddannelses- og beredskabsopgaver; Team Internationalt Beredskab og Projekter, bidrager til at opbygge nye kapaciteter til Beredskabsstyrelsen og som udsender vores internationale kapaciteter til verdens brændpunkter; Og i midten af alt dette, som en helt afgørende funktion, står Forsyningsteamet, som styrer vores store beholdning af udstyr og materiel, og som sikrer, at vi har alt, hvad vi skal bruge, for at kunne løse vores beredskabsopgaver.

Om stillingen

Stillingen er en konstabelstilling eller en kontorassistent/assistentstilling i vores forsyningsteam. Dine arbejdsopgaver vil være alsidige og omfatter blandt andet forsynings- og vedligeholdelsesopgaver via Plant maintenance-systemet i SAP til især autoværksted og depoter, men også til udviklings- og opbygningsopgaver.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:
• Ordrestyring og varemodtagelse.
• Lagerstyring og udvikling.
• Kontakt til Forsvarets forsyningsstruktur, herunder Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse samt leverandører.

Du vil således i denne stilling – sammen med resten af teamet – være direkte medvirkende til, at Beredskabsstyrelsen Midtjylland kan levere professionelt på kerneopgaverne.

I ansættelsesperioden skal logistikcentret blandt andet genopbygge Beredskabsstyrelsens Mobilhospital samt andre internationale kapaciteter.

Der kan være behov for, at du i stillingen også bidrager til disse genopbygninger, dels gennem dit virke i forsyningsstrukturen, men også som hjælper på det praktiske arbejde omkring oppakning og klargøring af kapaciteterne.

Vi tilbyder et spændende, alsidigt og dynamisk arbejdsmiljø, med gode kolleger, der forstår at løfte i flok.

Om dig

Du har gennemført en værnepligt i Beredskabsstyrelsen eller forsvaret, og vi ser gerne, at du er har administrativ erfaring, og meget gerne også erfaring inden for lager- og logistik.

Har du erfaring med arbejde i Forsvarets forsyningsstruktur eller forsyningsstruktur fra tidligere stillinger, er det en stor fordel.

Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til, eller er uddannet i SAP systemet, men ikke et krav.

Som person er du en udpræget holdspiller, du er udadvendt og serviceorienteret. Du er indstillet på at være det stabile holdepunkt i hverdagen, da mange af dine kolleger deltager i vagttjeneste og udrykninger.

Du har en god omstillingsevne og er indstillet på at arbejde hurtigt, når vores beredskabsforpligtelser kræver det.

Ansættelsesvilkår

Bemærk at stillingen er slået op civilt og uniformeret.

Stillingen er en tidsbestemt konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Herning.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Brian Thøste Christensen på telefon 40 28 85 89.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 29. maj 2023. Samtaler forventes afholdt snarest herefter. Tiltrædelse efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi udvikler samfundets evne til at forebygge og modstå ulykker, kriser og katastrofer.
Vi assisterer øvrige myndigheder, når der er behov for ekstra mandskab og/eller specialmateriel. Vi rykker også ud til akut opståede katastrofesituationer internationalt.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler vi samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
Beredskabsstyrelsen har omkring 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev og hovedsædet i Birkerød.
Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Herning
  • Mandag den 29. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1