Sektionsleder og næstkommanderende

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Beredskabsstyrelsen Midtjylland søger en sektionsleder og næstkommanderende til en unik og spændende stilling ved Logistikcenter Materiel og International indsats.

• Vil du sammen med resten af holdet være med til at understøtte Beredskabsstyrelsens operative virke nationalt og internationalt gennem stærke logistiske løsninger, som virker ude i den spidse ende?

• Er du en god planlægger med flair for at arbejde systematisk og struktureret?

• Har du stærke relationelle kompetencer, og er du god til at samle et hold med meget forskelligartede profiler?

Så har vi den helt rigtige stilling til dig.

Om os

Beredskabsstyrelsen Midtjylland i Herning er en af Beredskabsstyrelsens seks operative afdelinger, og udgør det statslige overbygningsberedskab i Midtjylland. Kerneopgaven er at yde assistance til andre myndigheder i tilfælde af større ulykker og katastrofer i Danmark og i udlandet. I den forbindelse uddanner vi ca. 120 værnepligtige redningsspecialister om året, ligesom vi vedligeholder og udvikler uddannelsen for mere end 100 frivillige.

Beredskabsstyrelsen Midtjylland er hjemsted for Beredskabsstyrelsens Logistikcenter for Materiel og International indsats. Logistikcentret er en spændende, alsidig og meget dynamisk arbejdsplads, som understøtter Beredskabsstyrelsens operative virke såvel nationalt som internationalt.

Logistikcentret bidrager blandt andet til udvikling og opbygning af nye operative kapaciteter til hele Beredskabsstyrelsen. Vi har speciale i internationalt beredskab og forestår udvikling og vedligeholdelse af Beredskabsstyrelsens internationale materiel. Endelig foretager logistikcentret hele den materiellogistiske opgave i forbindelse med Beredskabsstyrelsens internationale operationer; det indbefatter bl.a. klargøring og udsendelse af materiel og udstyr, ligesom hjemtagning, reetablering og genopbygning af kapaciteterne også er en vigtig del af opgavesættet.

Om stillingen

Som næstkommanderende ved logistikcentret er du leder af Drift- og Beredskabsteamet, hvor den fornemmeste opgave er at understøtte Beredskabsstyrelsen Midtjyllands daglige operative og uddannelsesrelaterede virke. Teamet består af materiel- og munderingsdepotet samt autoværkstedet. Du løser teamets opgaver gennem og i nært samarbejde med to daglige driftsledere for henholdsvis materiel- og munderingsdepotet samt autoværkstedet. Teamet har et meget nært samarbejde med logistikcentrets øvrige to teams – Forsyningsteamet samt Internationalt Beredskab og Projekter.

Du vil som næstkommanderende fungere som stedfortræder for logistikchefen, og vil indgå i logistikcentrets ledelsesteam. Logistikcentrets ledelse er i fællesskab ansvarlig for hele logistikcentrets arbejde, herunder også Beredskabsstyrelsens internationale respons.

Stillingens indhold spænder vidt og kombinerer ledelse, planlægning, sagsbehandling og projektledelse, ligesom lejlighedsvis formidling og undervisning også er en naturlig del af jobbet. Omdrejningspunktet er at understøtte Beredskabsstyrelsen Midtjyllands operative virke gennem daglig planlægning og styring, hvilket sikres gennem anvendelse af solide og veldokumenterede logistiske løsninger. Opgaverne relaterer sig således til både det nationale og internationale beredskab, idet hovedvægten lægges på det daglige, nationale beredskab.

Centrale opgaver i stillingen vil være:

- Overordnet ansvar for logistikcentrets Drift- og Beredskabsteam, som understøtter Beredskabsstyrelsens Midtjyllands daglige operative og uddannelsesmæssige drift og udvikling, herunder personaleansvar, planlægning, styring og udvikling.
- Medansvar for Beredskabsstyrelsens internationale respons og aktiviteter i øvrigt.
- Samarbejde med uddannelsesenhed og beredskabsafdeling i relation til det daglige beredskab, den daglige drift samt udviklingen heraf.
- Beredskabsfaglig sagsbehandling i relation til logistikcentrets nationale og internationale arbejde.
- Udvikling og opdatering af de styringsværktøjer, logistikcentret anvender i de mange forskellige opgaveløsninger.
- Undervisning og formidling, eksempelvis i forbindelse med internationale kurser og formidling af logistikcentrets internationale arbejde.

Arbejdsopgaverne i stillingen vil desuden i nogen grad kunne tilpasses ansøgerens profil.

Medarbejderstaben på logistikcentret er mangfoldig og fagligt specialiseret. Det er derfor helt centralt i jobbet, at du har solid erfaring med ledelse og besidder stærke relationelle kompetencer.

Solide evner inden for planlægning, strukturering og systematisering er ligeledes vigtigt i stillingen. Her skal du evne at opstille klare mål og rammer for arbejdet, støtte medarbejderne i prioritering, planlægning, strukturering af opgaverne samt sikre, at opgaverne følges til helt til dørs. Lederen skal også kunne indgå konstruktivt, lyttende og empatisk i et stort og mangfoldigt fællesskab, men samtidig kunne skære igennem, hvor det behøves.

Om dig

- Du er sektionsleder. Alternativt er du en erfaren korpsmester, der kan ansættes på uddannelsesaftale og besætte stillingen som funktion i højere stilling indtil udnævnelse.
- Du er god til at omgås mennesker, og du har udpræget gode samarbejdsevner.
- Du er en ansvarsfuld og troværdig person.
- Du arbejder målrettet, struktureret og systematisk.
- Du arbejder helhedsorienteret og ser sammenhænge.
- Du er handlekraftig.
- Du trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor pludselige ændringer er dagligdag
- Du lægger vægt på høj kvalitet i opgaveløsningen og har sans for detaljen.
- Du har en god teknisk forståelse og interesse.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til gældende overenskomst for Akademikere i Staten om beredskabsofficerer i det statslige redningsberedskab.
Stillingen er defineret som en sektionslederstilling. Der vil således ske aflønning efter løngruppe 4.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvarsministeriets Koncern.

Som ansat i Forsvarsministeriets Koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte logistikchef Brian Thøste Christensen på telefon 40 28 85 89.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Glen Spangenberg Rasmussen på telefon 32 66 53 61.

Ansøgningsfristen er 1. august 2023. Ansættelsessamtaler forventes påbegyndt i uge 31.

Stillingen er til besættelse den 1. september 2023 eller hurtigst muligt herefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Beredskabsstyrelsen
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi udvikler samfundets evne til at forebygge og modstå ulykker, kriser og katastrofer. Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler vi samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
Beredskabsstyrelsen har knap 500 ansatte fordelt ved seks operative centre fordelt i hele landet, Hovedsædet i Birkerød, Beredskabsstyrelsen Center for Uddannelse i Tinglev og Snekkersten samt Kemisk Beredskab i København.
I Beredskabsstyrelsen er nogle af os i uniform og andre i civil. Vi arbejder for et robust Danmark, der kan modstå katastrofer og undgå tab af liv og skader på miljøet.

Læs mere om Beredskabsstyrelsen som arbejdsplads på www.brs.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Herning
  • Tirsdag den 01. august 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1