Sektionschef til Digitaliseringssektionen i [xxxxx] (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Brænder du for digitalisering og for at skabe helhedsorienterede løsninger i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere? Er du god til at samarbejde og skabe relationer på tværs af en stor organisation? Har du flair for ledelse og kan du varetage ansvaret for en sektions faglige opgaveløsning?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, har vi brug for dig til at stå i spidsen for Digitaliseringssektionen.

Om os

FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE har ansvaret for alle etablissementer og arealer under Forsvarsministeriets område og skaber dermed de etablissementsmæssige forudsætninger for Forsvarets enheder og myndigheder.

Digitaliseringssektionen er en af fem sektioner i Proces- og Forretningsudviklingsafdelingen. Afdelingen er en del af Ejendomsstaben, som skal opstille rammerne for opgaveløsningen til resten af organisationen, yde støtte og rådgivning i forhold til dette.

Digitaliseringssektionen har ansvaret for administrationen af styrelsens IT systemer og dermed sikre, at vores processer og forretningsgange er systemunderstøttede og lever op til de behov, som forretningen har. Sektionen har ligeledes ansvaret for styrelsens Business Intelligence, IT serviceudvalg og brugeradministrationen af SAP.

Om stillingen

Digitaliseringssektionen er en nyoprettet sektion.

Vi kan tilbyde en spændende organisation med både militære og civile ansatte, hvor du får et godt og stærkt netværk med kompetente kollegaer med mange forskellige faglige perspektiver. I dagligdagen har vi højt til loftet og stor mulighed for at præge beslutninger og løsninger.

Som chef for Digitaliseringssektionen refererer du direkte til kontorchefen for Proces- og forretningsudviklingsafdelingen.

Du får det daglige ledelsesansvar for en sektion med 11 medarbejdere og en bred opgaveportefølje og mange samarbejdspartnere. Du får mulighed for at arbejde med ledelse af både specialister og administrative medarbejdere. Du får rig mulighed for at udvikle dig personligt som leder.

Du får ansvaret for et område, som er centralt i styrelsens daglige drift og udvikling og der er en stor interesse i resten af organisationen for at indgå i et tæt samarbejde om en øget systemunderstøttelse af Ejendomsstyrelsens kerneopgaver.

Du er endvidere medansvarlig for at øge digitaliseringen og selvbetjeningsløsninger internt i styrelsen og hos brugere og kunder. Dette kræver et tæt samarbejde med afdelingens øvrige sektioner, så der opnås kvalitet i Ejendomsstyrelsens daglige processer og arbejdsgange i Ejendomsstyrelsen.

Om dig

Er du civil ansøger forestiller vi os, at du har en relevant akademisk uddannelse eller en erhvervsuddannelse gerne udbygget med ledelseserfaring.

Er du militær ansøger er du major/orlogskaptajn og har gennemført MMS, VUT II/L eller anden ækvivalerende uddannelse.

Du har erfaring med at arbejde med digitalisering og du kan i samarbejde med styrelsens afdelinger omsætte deres behov for støtte og optimering til egentligt systemunderstøttelse.

Du skal kunne bruge din erfaring og forretningsforståelse til at ensrette vores systemlandskab, samt være katalysator for, at mulighederne i de nuværende systemer anvendes til fulde.

Indenfor dit ansvarsområde skal opbygge et solidt netværk både internt i styrelsen og til eksterne samarbejdspartnere. Du kan levere på de driftsmæssige opgaver, samtidigt med at du kan udvikle og implementere nye tiltag, så Ejendomsstyrelsens systemunderstøttelse løbende effektiviseres og forbedres. Det kræver en innovativ tankegang og modet til at handle på de observationer, du gør dig.

Du har stærke kommunikative evner, så dine budskaber høres på alle niveauer i organisationen, og du dermed sikrer en ensartet og koordineret holdning til systemunderstøttelsen på tværs af styrelsen ved inddragelse af de relevante forretningsområders fagligheder i opgaveløsningen. Det fordrer, at du prioriterer samarbejde og videndeling på tværs i organisationen og sikrer, at din sektion også prioriterer det tværgående samarbejde i opgaveløsningen.

Din ledelsesstil kan sætte retning, baseret på dialog og medindflydelse, så du sikrer, at dine medarbejdere udvikles, og at du bidrager til et stærkt tværgående samarbejde med resten af styrelsen.

Ansættelsesvilkår

Som civil ansøger:
Afhængig af din baggrund bliver du ansat og aflønnet i henhold til den enhver tid gældende Akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten(AC) eller overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere(HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Der vil der være mulighed for at forhandle et kvalifikationstillæg. Til ansættelsen er der tilknyttet en attraktiv fuld arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Som militær ansøger:
Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Dit daglige tjenestested er i Hjørring.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte chefen for Proces- og Forretningsudviklingsafdelingen Ulrik Dollerup på telefon 4074 0770 eller via mail på [email protected].

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen eller løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Karoline Kunz på telefon 4033 7880.

Ansøgningsfristen er d. 23. april 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart derefter. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via ansøgningslinket. For at komme i betragtning til stillingen skal du vedhæfte CV, ansøgning og uddannelsesbevis, samt andre relevante dokumenter.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE (FES) støtter og servicerer militære og civile myndigheder under Forsvarsministeriet. Vores opgave er at levere og udvikle attraktive fysiske rammer, som er nødvendige for deres daglige virke.
Vi bygger nyt, vedligeholder, driver kantiner og gør rent på tjenestesteder i hele landet.
Vi har på vegne af Forsvarsministeriets koncern ansvaret for det grønne område, der blandt andet omfatter miljø, energi og naturpleje.
Vores hovedkontor er i Hjørring, men vi har medarbejdere i hele landet. Vi er i alt 1600 ansatte, der tæller både civilt og militært ansatte. Vi er en organisation baseret på stærke fagfællesskaber, og vi prioriterer det tværgående samarbejde højt.
• Vi har ansvaret for over 600 lokationer spredt ud over hele Danmark.
• Vi administrer over 6000 bygninger og forvalter øvelsesområder, der samlet set er på størrelse med Mors.
• Vi bygger og vedligeholder i år for knap en milliard og er blandt andet bygherre på store projekter som campus til de nye F35-kampfly.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hjørring
  • Søndag den 23. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2