Adjudant for chefen for Ejendomsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Elsker du følelsen af at være en del af et højtydende hold, der optimerer processer, fejrer succeser og altid passer godt på hinanden?

Ønsker du at få skærpet din strategiske og ledelsesmæssige indsigt, mentoreret af et skarpt hold af chefer, og dermed gøre dig selv endnu mere kvalificeret til næste trin i karrieren?

Så vil stillingen i Ledelsessekretariatet som adjudant for chefen for Ejendomsstyrelsen, være lige noget for dig.

Om os

Ledelsessekretariatet leverer den direkte ledelsesstøtte til den øverste ledelse, bestående af chefen og vicechefen for FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE. Vi er en dynamisk afdeling med i alt 25 medarbejdere.

I sektionen omkring den øverste ledelse, Ledelsesstøttesektionen, er vi ni medarbejdere - en chef/militærassistent, en personlig assistent, en adjudant, en sekretær, tre specialkonsulenter, en ledelseskonsulent og en proceskonsulent. Vores arbejdsmiljø er meget team-orienteret og med et stort ansvar for hinanden. Arbejdet er dynamisk, uformelt og præget af en stor ansvarsfølelse over for opgaverne, og vi arbejder generelt meget selvstændigt, men bruger i høj grad hinanden til sparring. Hverdagen er præget af gensidig hjælp og samarbejde med resten af ledelsessekretariatet, gode kollegaer og højt humør.

Som en del af støtten til den øverste ledelse, har team ledelsesstøtte en direkte berøring med store dele af Ejendomsstyrelsens stab og divisioner, Forsvaret bredt, Forsvarsministeriets departement samt andre styrelser, myndigheder og civile samarbejdspartnere.

Om stillingen

Du arbejder i et tæt, fortroligt og dynamisk team sammen med militærassistenten og chefen om de mange strategiske og ledelsestunge opgaver, der berører Ejendomsstyrelsen. Herunder vil du selvstændigt være sagsbehandler på sager og mødeaktiviteter, ligesom du vil skulle udarbejde briefinger og taler. Opgaverne løses ofte i et højt tempo og med korte deadlines. De har en strategisk karakter, der gør struktur, troværdighed og handlekraft til vigtige elementer i dit daglige virke.

Som adjudant er det også din opgave at støtte chefen og vicechefen i deres daglige virke. Sammen med sekretæren bliver du ansvarlig for den daglige planlægning af hverdagen og det praktiske virke omkring chefen og vicechefen.

I den forbindelse gennemfører du den daglige planlægning, tilrettelæggelse og koordination af chefens og vicechefens mødevirksomhed både internt og eksternt. Du forbereder sammen med resten af teamet forelæggelse af håndakter og sagsoplæg for Ejendomsstyrelsens øverste ledelse og står til rådighed for sparring med stabens og divisionernes sagsbehandlere og chefer.

Vi lægger stor vægt på at skabe rum for kompetenceudvikling og andre udviklende aktiviteter, og vi har fokus på den nødvendige balance mellem arbejds- og privatliv. Du skal dog påregne, at der kan forekomme en del rejseaktivitet særligt i forbindelse med chefens besøg i ind- og udland.

Om dig

Vi forventer, at du er en erfaren kaptajn/kaptajnløjtnant, gerne med tidligere stabstjeneste, så du har et kendskab til Forsvaret og Forsvarsministeriets øvrige styrelser. Du har gode evner i forhold til analyse, styring og planlægning og har sans for detaljer såvel som helheden. Samtidig forstår du at omsætte din stærke analytiske sans i form af gode formuleringsevner i skrift og tale.

Det forventes, at du er ambitiøs, stærk analytisk, og er stærk inden for felterne struktur, koordination og ansvarsfølelse. Vi lægger således vægt på, at du har en veludviklet situationsfornemmelse og helhedsforståelse, så du kan være med til at skabe den rette struktur og de optimale betingelser for det daglige virke for chefen og stabschefen.

Det er vigtigt, at du har gode sociale kompetencer og evner at danne og pleje netværk. Selv om du ofte skal arbejde selvstændigt, skal du være en udpræget holdspiller. Du skal arbejde engageret, være udadvendt og bidrage positivt til en god stemning i teamet og afdelingen.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte militærassistent og sektionschef, major Birger Ejerskov Sørensen på telefon 2555 6756, eller mail: [email protected].

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen eller løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Betina Koch-Søfeldt på telefon 7281 9128.

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis snarest og senest den 8. maj 2023. Vi holder samtaler løbende. Stillingen er til besættelse snarest mulig.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen.
Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingerne.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE (FES)
FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Ejendomsstyrelsen leverer et full service koncept, hvor opgaverne omfatter; facility management, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje og udføres overvejende via eksterne leverandører.

FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Vi har i alt 860 etablissementer spredt ud over hele Danmark. Ejendomsstyrelsen er overvejende en civil arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og vidensfællesskaber. Styrelsen har ejendomsdriften i centrum: Både i opgaveløsningen med vores kunder og i forhold til kompetenceudvikling af vore medarbejdere.

FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE har et samlet budget på ca. 2,6 mia. kr., 2,4 mio. m2 bebyggelse i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 36.000 hektar og vi beskæftiger ca. 1.600 medarbejdere. Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk Lokation: Hjørring, Danmark

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hjørring
  • Mandag den 08. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. maj 2024 1
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4