Leder til etablissementspartnerelement Landsdelsregion Øst i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vi søger en leder til etablissementspartnerelement Landsdelsregion Øst (LRE), som vil være med til at levere professionel og engageret service, for enheder, brugere og frivillige på hjemmeværns etablissementer øst for Storebælt.
Har du lederevner og masser af drive? Brænder du for drift, personaleledelse og tilfredse brugere på Forsvarets etablissementer?

Så er det dig vi søger!

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder samt øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet, ved at udvikle og levere de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Ejendomsstyrelsen leverer et fuldt service koncept, hvor opgaverne bl.a. omfatter etablissementsdrift, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver, samt natur- og terrænpleje.

Ejendomsstyrelsens 28 etablissementspartnerelementer, skal sikre en stærk lokal tilstedeværelse samt kontakt og nærhed til brugerne – såvel militære som civile. Vi (Etablissementspartnerelement LRE), er for de miltære og civile brugere samt hjemmeværnsfrivillige den primære indgangsvinkel til rekvirering af serviceleverancer hos Ejendomsstyrelsen.

Vi støtter den militære chef, som er pålagt et ansvar for prioritering af drifts- og udviklingsaktiviteter på etablissementerne øst for Storebælt. Derudover har vi blandt andet selvstændigt ansvar for bygningsdrift, daglig drift af installationer og faciliteter, samt mindre vedligeholdelsesopgaver.

Vi er i alt 11 medarbejdere med baggrund inden for administration og kontor, bygningsvedligehold og tekniske installationer. Vi arbejder tæt sammen (om end til tider med geografisk afstand), så der sikres en samlet understøttelse til enhederne og de frivillige.

Vores opgaver omfatter håndtering af alle typer af brugerhenvendelser, initiering af indkøb, praktiske drifts- og vedligeholdelsesopgaver, støtte til arrangementer, tilsyn, kvalitetssikring, varemodtagelse, mv. Alt i alt håndterer vi alle de spørgsmål, forespørgsler eller forhold som relaterer sig til det at drive hjemmeværnets domiciler øst for Storebælt, og de tilknyttede faciliteter og arealer.

Om stillingen

Som leder af etablissementspartnerelementet refererer du til områdechef kaptajn Nikolaj Dalbjerg Sørensen, som ligeledes er ansvarlig for flere andre Etablissementspartnerelementer.

Din vigtigste opgave som leder af partnerelementet er, at sikre at domicilernes faciliteter opfylder de nødvendige behov ved de frivillige. Fokus er på at sikre serviceleverancer til enhederne og de frivillige samt at støtte kollegaer i Ejendomsstyrelsen med lokalkendskab.

Du bliver blandt andet ansvarlig for den daglig ledelse af afdelingens medarbejdere.

Derudover bliver du i tæt samarbejde med nærværende militære chef, ansvarlig for:

• Daglig iværksættelse.
• Prioritering og styring af facility management ydelser.
• Etablissementsdrift.
• Bygningsvedligeholdelses- og tekniske projekter.
• At udarbejde lokale driftsplaner med udgangspunkt i de lokale forhold
• At overholde samt sikre opfølgning på etablissementspartnerelementets tildelte budgetter
• At tilsikre at opgaveløsning sker i rammen af Ejendomsstyrelsens godkendte driftsmanual og indkøbsprocesser.

Du skal varetage de personalerelaterede opgaver, herunder at udvikle og optimere afdelingens interne processer og opgaveløsning, samt sikre relevant kompetenceudvikling, gennemføre udviklings-, FOKUS- og lønsamtaler. Du får mulighed for, at arbejde med mangeartede arbejdsopgaver som spænder fra ledelse og drift til økonomiopfølgning og brugertilfredshed. Spændet i dine samarbejdsflader er bredt, hvilket giver stor dynamik i hverdagen.

Du bliver som leder ansvarlig for kontrol og varemodtagelse af leverancer fra eksterne leverandører, herunder lokal opfølgning på klager, fejl og mangler, samt tager ansvar for problemløsningsprocessen ved tvister og behandling af lokale klager.

Du bliver ligeledes Ejendomsstyrelsens lokale repræsentation på etablissementerne, som med et indgående kendskab skal sikrer en solid understøttelse af brugerne. Der vil i den sammenhæng være en del mødeaktivitet med chefen og øvrige brugere.

Partnerelementet er for nuværende primært placeret på Kastellet i indre København, men du skal forvente, at elementet flyttes til Flyvestation Skalstrup ved Roskilde, der vil dog også være arbejdsdage på Kastellet i forbindelse med møder med Landsdelsregionen m.m.
En mindre del af arbejdet kan ligge uden for normal arbejdstid.

Om dig

Du er chefsergent og har gerne flere års erfaring i graden samt erfaring med sagsbehandling på NIV III og/eller II.
Du besidder gode kommunikative evner og skriftlige kompetencer og kan herigennem både udvikle og fastholde sociale netværk og relationer. Du besidder gode evner til at indgå i relationer gående fra garnisonskommandanter til C100-medarbejder.

Du er en udpræget holdspiller, og dine evner til at samarbejde vil være helt afgørende for at kunne udvikle og vedligeholde et velfungerende etablissementspartnerelement.
Ud over en inkluderende tilgang forventer vi også, at du er fokuseret på at levere de nødvendige ydelser til brugerne.
Du er vant til og trives med at arbejde struktureret og seriøst, men stadig i stand til at holde fokus på både tid og produkt i en given opgave.

Det er at foretrække, at du har erfaring med etablissementsdrift, samt kendskab til kunde- og leverandørforhold i forbindelse med håndtering af eksterne leverandører.
Som leder har du erfaring med at drage maksimalt udbytte af dit teams potentiale, og kommunikerer nemt med dine kollegaer, medarbejdere og kunder. Du går forrest og viser vejen for dine medarbejdere.

Vi ser gerne at du:
• Er løsningsorienteret.
• Har forståelse for processer og procedurer.
• Har evnen til at træffe svære beslutninger, samt skabe og fastholde stabile og længerevarende relationer - også i en hverdag med et foranderligt og til tider højt tempo.
• Har gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner på dansk, samt erfaring i anvendelse af it- værktøjer og Microsoft Office pakken kræves. Kendskab til SAP DeMars er en fordel.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en chefsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en seniorsergent med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til chefsergent kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Bemærk at stillingen også slåes op som civil. Stillingens indhold, løn og funktionsniveau justeres efter den valgte kandidat. Du bliver ansat og aflønnet efter gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Kastellet - København.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Områdechef Nikolaj Dalbjerg Sørensen på tlf. 2540 7826.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 29. juni 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter. Stillingen er til besættelse 1. august 2023 eller efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) støtter og servicerer militære og civile myndigheder under Forsvarsministeriet. Vores opgave er at levere og udvikle attraktive fysiske rammer, som er nødvendige for deres daglige virke.
Vi bygger nyt, vedligeholder, driver kantiner og gør rent på tjenestesteder i hele landet.
Vi har på vegne af Forsvarsministeriets koncern ansvaret for det grønne område, der blandt andet omfatter miljø, energi og naturpleje.
Vores hovedkontor er i Hjørring, men vi har medarbejdere i hele landet. Vi er i alt 1600 ansatte, der tæller både civilt og militært ansatte. Vi er en organisation baseret på stærke fagfællesskaber, og vi prioriterer det tværgående samarbejde højt.
• Vi har ansvaret for over 600 lokationer spredt ud over hele Danmark.
• Vi administrer over 6000 bygninger og forvalter øvelsesområder, der samlet set er på størrelse med Mors.
• Vi bygger og vedligeholder i år for knap en milliard og er blandt andet bygherre på store projekter som campus til de nye F35-kampfly.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hjørring
  • Torsdag den 29. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2