Kaptajn/Kaptajnløjtnant til Optimeringssektionen i [xxxxx] - én af Danmarks største!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Er du god til at samarbejde og skabe relationer på tværs af en stor organisation og har du blik for helhedsorienterede løsninger, der optimerer vores evne til at arbejde effektivt og gør os i stand til at levere på vores mål? Velkommen hos os!

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har ansvaret for alle etablissementer og arealer under Forsvarsministeriets område og skaber dermed de etablissementsmæssige forudsætninger for forsvarets enheder og myndigheder.
Optimeringssektionen er en af fem sektioner i Proces- og Forretningsudviklingsafdelingen.
Afdelingen er en del af Ejendomsstaben, som skal opstille rammerne for opgaveløsningen til resten af organisationen samt yde støtte og rådgivning i forhold til dette.
Vi er en ny sektion og derfor vil du som vores nye kollega have stor mulighed for at være med til at sætte dit præg på både opgaveløsningen og den måde vi arbejder på. Vi løser blandt andet opgaver inden for kvalitetsledelse, processer og automatiseringer heraf. Der er stort fokus på kvalitetsledelse ved Ejendomsstyrelsen i disse år, hvilket betyder, at du kommer til at være med til at indfri de mange forventninger der er til vores leverancer.

Vi er en moderne arbejdsplads med god mulighed for at præge opgaveløsning, og da vi ønsker medarbejdere i trivsel er der også fleksible arbejdsvilkår, herunder mulighed for hjemmearbejde. Derudover tilbyder vi dig betalt frokostpause, kantineordning, frugtordning og mulighed for sociale aktiviteter.

Din faste arbejdsplads er i Hjørring, men vi da vores opgave blandt andet er at støtte Ejendomsstyrelsens opgaver i hele landet og deltage i samarbejde med andre dele af Forsvaret, vil det af og til være nødvendigt at rejse ud til vores kollegaer. Derfor ser vi, at du har et kørekort til almindelig bil.

Om stillingen

Vi drømmer om dig som faglig koordinator, der inden for sektionens fagområder kan sætte den faglige retning, har erfaring med ledelse og projektledelse og kan fungere som stedfortræder for sektionschefen ved behov.

Vi tilbyder dig spændende opgaver som
• Undervisning og facilitering - du er med til at uddanne vores organisation med lokale redaktører, så de både bliver dygtige i kvalitet, proces og til vores IT-understøttelse.

• Opbygning af kvalitetsorganisation – du er med til at etablere rammer og opgaver fra bunden og du holder fokus og skaber gode resultater i en stor offentlig organisation med mange interessenter.

• Processer – du kan beskrive processer fra bunden, identificere optimeringsmuligheder i allerede eksisterende processer, samt sikre at processer hænger sammen på tværs.

• Du faciliterer processer og identificere optimeringsmulighederne, så vi sikrer sammenhænge på tværs af fagområder og faglighede

I Ejendomsstyrelsen anvender vi D4 som IT-understøttelse til arbejdet med kvalitet og processer. Vi har store ambitioner, så kender du allerede D4 og har erfaring i brug af systemet, vil det være en fordel. Ellers sørger vi for at klæde dig på til opgaven.

Du er med til at forme både opgaveløsningen og vores arbejdsmetoder. Vi lægger vægt på samarbejde og relations skabelse på tværs af organisationen for at optimerer vores evne til at arbejde effektivt og nå vores mål. Som faglig koordinator spiller du en central rolle i opbygningen og udviklingen af vores opgaveportefølje. Vi er en arbejdsplads, hvor du præger din egen opgaveløsning og bidrager til vores succes.

Om dig

Vi har gjort os nogle tanker om at du:
• er Major/orlogskaptajn eller kaptajn/kaptajnløjtnant
• er erfaren med at arbejde med kvalitetsledelse og ISO9001:2015
• har erfaring med implementering af ledelsessystemer
• har erfaring med at udarbejde, implementere og optimere processer
• kan lede og drive projekter og sikre et godt arbejdsmiljø sammen med fremdift
• er relationsskabende og er med til at danne samarbejde på tværs
• har erfaring med ledelse

Hos os er vi ”et team” der sammen kan det hele, så fortæl os hvordan du passer ind i teamet og hvor dine styrker er.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Dette brede opslag omfatter kaptajner/kaptajnløjtnanter og majorer/orlogskaptajner i løngruppe 4 og 5. Stillingens indhold og niveau justeres efter den valgte kandidat.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.
Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner. Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer. Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte chefen for Optimeringssektionen Stine Schaal-Jensen på 2344 6447.
Du er også velkommen til at skrive [email protected]. Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent, Malene Christiansen på 3266 5685.
Ansøgningsfristen er 30. januar 2024. Stillingen er til
besættelse 1. marts 2024, eller efter aftale. Den endelige ansættelsesdato vil blive koordineret med din nuværende chef. Hvis stillingen har fanget din interesse, send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder løbende til samtaler.
Vi beder dig vedhæfte din ansøgning, CV og uddannelsesbevis.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hjørring
  • Tirsdag den 30. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 4