Logistikbefalingsmand til G4 Stab 1. Brigade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

1. Brigade søger en mellemleder til en midlertidig stilling som logistikbefalingsmand (LOGBM) til Logistiksektionen ved Stab/1. Brigade (G4/1 BDE) i staben ved 1. Brigade.

Om os

1. Brigade har hovedkvarter i Holstebro, hvor hovedopgaven er at opstille og uddanne en operativ brigade. Foruden de operative opgaver varetager 1. Brigade forberedelse af enheder til beredskab, INTOPS bidrag og nationale indsættelser.

Omgangstonen er fri og uformel, og vi lægger vægt på et godt samarbejde, såvel internt i staben, som med underlagte chefer og enheder.

Logistiksektionen har fokus på den operative logistiske opgaveløsning, og behandler tillige driftsmæssige enkeltsager af væsentlig karakter for brigadens samlede opgaveløsning.

Om stillingen

Logistiksektionen består til daglig af otte medarbejdere, fordelt på fire officerer, to befalingsmænd og to konstabler. Heraf er seks af stillingerne Hærens rotationsstillinger. Denne projektstilling, der er udover de her nævnte, vil være en midlertidig stilling på max 5 år med en ugentlig tjenestetid på 22,2 timer.

Ved implementeringen af forlig 2018-2023 skete en centralisering af logistikken, således at drift-logistik i princippet blev fjernet fra 1 BDE som NIV III myndighed.
1 BDE/G4 er som konsekvens heraf organiseret med den operative opgave for øje, og er således ikke organiseret til at håndtere opgaver relateret til driftslogistik.

I praksis er der fortsat mange driftsopgaver i G4/1BDE, der søges afviklet, så der kan fokuseres på den operative opgave. Det er derfor i en tidsbegrænset periode nødvendigt, at G4/1BDE får støtte til at løse driftsopgaverne, hvis sektionen skal blive klar til den operative opgaveløsning i rammen af 1 BDE.

Opgaverne, der skal dækkes ind med denne projektstilling er specifikt implementering af en markskadeorganisation, som for tiden er centraliseret ved ST/1 BDE. Det er hensigten, at organisationen skal oprettes igennem kaskadeuddannelse af brigadens dispositionsenheder, med henblik på, at disse i stort omfang kan håndtere sagsbehandling markskader internt, med supervisering fra ST/1 BDE.

Øvrige opgaver er sagsbehandling i relation til projektimplementeringsgrupper, kapacitetsudviklingsprojekter samt forligsrelaterede opgaver.

Slutteligt skal stillingen varetage mønstringsbesøg hos dispositionsenhederne samt bistå næstkommanderende i sektionen ifm. udarbejdelse af 1 BDE årsrapportering på materielområdet. Alle opgaverne skal ses som intern projektimplementering med formål at integrere opgaverne, således de kan løses sideløbende med den primære operative opgaveløsning.

Stabens ugerytme er tilstedeværelse tirsdag, onsdag og torsdag, med mulighed for hjemmearbejde om mandagen og afspadsering eller hjemmearbejde om fredagen.

Stillingen indebærer ikke øvelsesaktivitet og tilstedeværelse uden for normal arbejdstid.

Om dig

Du er som minimum udnævnt seniorsergent (SSG).

Du har lang erfaring med logistik, fx som logistikbefalingsmand på afdelingsniveauet eller sagsbehandler indenfor et eller flere af de logistiske funktionsområder fra diverse stabe og/eller myndigheder.

Du skal kunne indgå i en dynamisk enhed med en afvekslende hverdag.

Det er ønskeligt, at du har følgende kompetencer/tidligere tjeneste:
- Indgående kendskab til min. et af de logistiske funktionsområder.
- Har gode samarbejdsevner.
- Er initiativrig.
- Kan arbejde med flere sideløbende opgaver, hvor der oftest er korte tidsfrister.
- Har forrettet tjeneste i en bataljons-/brigadestab.

1. Brigade er det rigtige sted for dig, hvis du brænder for den logistiske tjeneste og ønsker at dygtiggøre dig inden for dette område.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en tidsbegrænset seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Holstebro.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fg. chef G4, kaptajn Jesper Morville Vadskær Severinsen på telefon 20 80 75 91 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 25. maj 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter. Stillingen er til besættelse pr. 1. oktober 2023.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM 1. BRIGADE
1. Brigade er Hærens kampklare troppeenhed, der kan indsættes samlet eller opdelt under et dansk eller et internationalt operativt hovedkvarter på divisions eller korpsniveau. Brigaden skal kunne deployeres og indsættes i rammen af NATO kollektive forsvar.
Brigaden består af en stab, tre kampbataljoner, en føringsstøttebataljon, en logistikbataljon, en panseringeniørbataljon, en artilleriafdeling og et militærpolitikompagni. Stab 1. Brigade har hovedkvarter i Holstebro.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Holstebro
  • Torsdag den 25. maj 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. maj 2024 8
14. maj 2024 7
13. maj 2024 5
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 10
9. maj 2024 11
8. maj 2024 12
7. maj 2024 11
6. maj 2024 11
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 11
2. maj 2024 9
1. maj 2024 9
30. april 2024 9
29. april 2024 8
28. april 2024 10
27. april 2024 11
26. april 2024 11
25. april 2024 11
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 12
18. april 2024 12
17. april 2024 12
16. april 2024 10
15. april 2024 14