Helhedsorienteret og velfunderet operationsofficer til Stab, Jydske Dragonregiment

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Ønsker du en spændende og udfordrende hverdag med mange forskellige opgaver, hvor der stilles høje krav til selvstændighed og kvalitet, så skal du søge stillingen som operationsofficer i Operationssektionen ved Jydske Dragonregiment.

Om os

Operationssektionen er en del af regimentsstaben ved Jydske Dragonregiment og har ansvaret for en lang række planlægnings- og koordinationsopgaver. Sektionens opgaver falder hovedsageligt inden for koordination og planlægning i forhold til udsendelse af styrkebidrag, udarbejdelse af direktiver og befalinger herunder løbende koordination med øvrige myndigheder og styrelser ved og uden for garnisonen. Endeligt er stabens interne og eksterne kommunikationsopgave ligeledes forankret i sektionen.

I Operationssektionen har vi en fælles forståelse af, at den støtte vi leverer, skal være rettidig for at skabe værdi og samtidigt af en kvalitet, der understøtter formålet. Grundighed, forudseenhed, fleksibilitet og rettidighed er derfor alle nøgleord, der beskriver de krav og forventninger vi stiller til os selv og hinanden i dagligdagen. Et andet forhold, som vi vægter meget højt, er trivsel på arbejdspladsen. Vi har derfor en god omgangstone og et godt socialt miljø, hvor vi hjælper hinanden når behovet er der og muligheden er til stede, og i øvrigt behandler hinanden med respekt. Vi lægger vægt på åbenhed, positive interne relationer, godt humør og god humor.

Om stillingen

Sektionens opgaver er, som tidligere nævnt, mangeartede og du vil få ansvaret for såvel mindre og enkle driftsopgaver som større og mere komplekse planlægnings- og sagsbehandlingsopgaver.

Kontaktofficersvirket er ligeledes en fast bestanddel af stillingen, og du er som kontaktofficer en fast del af regimentets krisestab. Har du erfaring med området i forvejen vil det være en fordel, hvis ikke vil du naturligvis blive klædt på til opgaven.

Du vil få en central rolle i stabens støtte til enheder i internationale missioner. Ligeledes vil du kunne få en rolle i koordination og indsættelse af enheder i nationale opgaver.

Du får indflydelse på stabens udvikling af operative planer og dertil hørende uddannelse, ofte i samarbejde med stabens reserve.

I krise og krig vil din operative baggrund blive anvendt i forbindelse med planlægning og gennemførelse af de operative planlægningsarbejder, og dette oftest samtidigt med løsning af de normale driftsmæssige opgaver. Funktionen stiller derfor store krav til forandringsparathed og evnen til at håndtere flere forskelligartede sager samtidigt.

Om dig

Du er kaptajn og har en god forståelse af såvel sagsbehandling som tjenesten i en stab. Erfaring fra stabstjeneste på niveau III er i den forbindelse ønskeligt, men ikke et krav.

Alternativt er du som premierløjtnant vurderet egnet til gennemgang af FØKUR og udnævnelse til kaptajn. Du skal i så fald være indforstået med at indgå en uddannelsesaftale med henblik på udnævnelse. Indtil da vil du besætte stillingen som funktion i højere stilling.

Du har gode samarbejdsevner, tager initiativ, og du trives med at tage ansvar og selvstændigt løse komplekse opgaver. Du forventes at besidde en høj grad af faglighed, og du kan bevare overblikket i hektiske situationer samtidig med, at du har blik for detaljen.

Du er løsningsorienteret og har samtidig forståelse for, at regimentet løser opgaver og indgår i en større sammenhæng.

Du er imødekommende og hjælpsom over for enhederne på Dragonkasernen, som i den daglige støtte til den øvrige stab.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder iinternationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Dit faste tjenestested vil være på Dragonkasernen i Holstebro.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefen for S3, kaptajn Klaus Nørregaard Jespersen, på telefon 25 23 79 92 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent, Anja Yde på telefon 72 81 90 72 eller mail [email protected] .

Ansøgningsfristen er den 31. juli 2023 og ansættelsessamtaler forventes afholdt i umiddelbart forlængelse heraf.

Stillingen er til besættelse pr. 1. september 2023 eller snarest herefter.

OM JYDSKE DRAGONREGIMENT
Jydske Dragonregiment er landets eneste kamptropregiment med både kampvogne og infanteri.
Vi er Hærens panserregiment og vores soldater og enheder hører til blandt de bedste med moderne materiel, gode uddannelser, en stolt dragonånd og et stærkt sammenhold.

Dragoner er anerkendt og respekteret for høj professionel standard.

Regimentet uddanner værnepligtige, kampvognsmandskaber samt mekaniseret og pansret infanteri.

Jydske Dragonregiment holder til på Dragonkasernen i Holstebro, hvor der dagligt arbejder omkring 1.000 soldater og ansatte. Kasernen er også tjenestested for 1. Brigades stab, en vedligeholdelsesdeling fra Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, en Svær Transportdeling fra Trænregimentet og en række støttende servicefunktioner.

Ved regimentet er der tre bataljoner: en panserbataljon med kampvogne, en panserinfanteribataljon med pansrede mandskabsvogne og infanterikampkøretøjer samt en uddannelsesbataljon med værnepligtige og reaktionsstyrkesoldater under uddannelse.

Regimentet har siden 1948 udsendt mange soldater og enheder til verdens internationale brændpunkter og har desuden løst en lang række nationale opgaver.

Siden 1953 har regimentet haft garnison i Holstebro.

Ved Jydske Dragonregiment ærer vi vores historie, de mennesker, der var med til at skabe den, og dem, der hver dag er med til at gøre Jydske Dragonregiment til Danmarks bedste kamptropregiment.

Regimentets valgsprog er ”Fortes Fortuna Juvat”, som frit oversat betyder ”Lykken står den kække bi”.

Læs mere om regimentet på www.forsvaret.dk/jdr

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Holstebro
  • Mandag den 31. juli 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 10
27. april 2024 11
26. april 2024 11
25. april 2024 11
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 12
18. april 2024 12
17. april 2024 12
16. april 2024 10
15. april 2024 14
14. april 2024 14
13. april 2024 14
12. april 2024 12
11. april 2024 12
10. april 2024 12
9. april 2024 12
8. april 2024 11
7. april 2024 12
6. april 2024 12
5. april 2024 11
4. april 2024 10
3. april 2024 11
2. april 2024 11
1. april 2024 11
31. marts 2024 11
30. marts 2024 11
29. marts 2024 11