Stabs– og planlægningsofficer til Særlig Stab i Operationsstaben ved Forsvarsstaben

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en helhedsorienteret og ambitiøs major eller orlogskaptajn med mod på at være med til at udvikle Operationsstaben og etablere Forsvarets Operative Hovedkvarter? Har du interesse for operativ planlægning og udvikling, samt forståelse for doktriner og operative processer? Så er her en mulighed for at indgå i en ny spændende sektion, hvor du aktivt kan bidrage til ar-bejdet inden for et udfordrende og dynamisk kerneområde med stor bevågenhed.

Vi søger en stabs- og planlægningsofficer til Særlig Stab i Operationsstaben med geografisk placering i København.

Om os

Operationsstaben er organiseret med chef, vicechef og en stabschef. Under disse findes Særlig Stab, Juridisk Sektion, Militær Sikkerhedssektion og J-ressortsektioner, der er struktureret efter en traditionel J1-J9 struktur. Operationsstaben er geografisk placeret henholdsvis i København og Karup.

Særlig Stab består af 16 medarbejdere og en chef. Sektionen består af både civile og militære medarbejdere, der samarbejder sammen i 3 forskellige teams; Ledelsesstøtte, Verifikation og SST.

SST teamets primære opgave er at skabe rammerne for opgaveløsningen i staben og hovedkvarteret, herunder:
• Drive de overordnede og tværgåede koncepter for operationsstaben, herunder bidrage til koncepter i Forsvaret og igangværende forligsarbejde.
• Gennemføre implementering og synkronisering af operative processer samt funktioner fx Information & Knowledge Management (inkl. Battle Rhythm), Joint Synchronization, Joint Assessment og STRATCOM.
• Koordination af den operative uddannelse i Operationsstaben.
• Koordination og implementering af SOP/SOI drift og udvikling.
• Støtte ledelsen i Operationsstaben, herunder med briefinger, møder, administrative opgaver og koordination af hovedkvarterets opgaver.
• Støtte øvrige sektioner på tværs af Operationsstaben.

Ud over de beskrevne opgaver varetager Operationsstaben mere generel sagsbehandling som del af Forsvarsstaben for at understøtte forsvarschefens samlede virke.

Vi har fokus på at udvikle den enkelte medarbejder og sektionen samt i større perspektiv Operationsstaben. Vi arbejder på høj faglighed i et godt arbejdsklima. Vi prioriterer tid til uddannelse og kompetenceudvikling også i en travl hverdag. Operationsstaben har eget talentprogram.

Om stillingen

Du vil både have mulighed for at arbejde med operative opgaver ift. de operative processer og funktioner i hovedkvarteret samt med overordnede udviklingsopgaver ift. koncepter og policy.

Endvidere vil du have mulighed for at støtte ledelsen ift. udvikling af Operationsstaben og nukleus i Forsvarets Operative Hovedkvarter (Joint Headquarters Denmark).

Stillingens nærmere indhold fastsættes ud fra dine specifikke kompetencer, ønsker og erfaring samt de konkrete opgaver i sektionen.

Du vil arbejde sammen med Forsvarsministeriet og tilhørende styrelser, de operative kommandoer, nationale- og internationale hovedkvarterer, Den Danske Militære Repræsentation ved SHAPE (NMR), Den Danske Militære Repræsentation i NATO-hovedkvarteret (DAMIREP) og Udviklings- og Planlægningsstaben

Hverdagen vil være præget af udvikling, dedikerede og dygtige kollegaer, teamwork, høje kvalitetskrav og en bred berøringsflade, hvorfor du forventes at kunne gribe ud til Forsvarets mange myndigheder.

Om dig

Du er major/orlogskaptajn og har VUT-II (L), Master i Militære Studier eller andet tilsvarende kursus.

Du bliver en del af en stab, hvor vi prioriterer og værdsætter hinanden. Du skal værdsætte diversitet og besidde den rummelighed, der gør, at vi fortsat kan udvikle os som hold. Vi støtter hinanden i opgaveløsningen og trækker aktivt på vores forskellighed, styrker og erfaringer. Du er villig til at bidrage til et godt fagligt og socialt samvær med interesse for dine kollegaer.

Du kommunikerer klart og præcist i skrift og tale. Det er en fordel, hvis du har god engelsk sprogforståelse, særligt grundet internationale møder, skriftlige materialer og den generelle informationsudveksling på engelsk.

Du har gode samarbejdsevner. Du er analytisk stærk og selvstændigt tænkende samt skaber dig hurtigt et overblik over sager og formår med udpræget helhedsforståelse hurtigt og sikkert at identificere de afgørende elementer.

Du har en høj grad af integritet samt besidder gennemslagskraft i arbejdsgrupperegi. Du har gode samarbejdsevner og er i stand til effektivt at prioritere og drive egen og evt. en arbejdsgruppes arbejde.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring som sagsbehandler fra stabstjeneste i nationale- eller internationale hovedkvarterer, Forsvarsakademiet, Værnskommandoerne/Specialoperationskommandoen, eller fra Forsvarsstaben.

Der vil være en fordel, at du har et godt kendskab til doktriner og forståelse for de planlægningsprocesser og vilkår, der knytter sig til opgaver i feltet mellem Operationsstaben og øvrige stabe, kommandoer og myndigheder i Forsvaret.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets

Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til hemmeligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Fast tjenestested er København.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Særlig Stab obertsløjtnant Kim H. Madsbjerg på telefon 72 84 05 31 eller 23 40 55 02.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Glen Spangenberg Rasmussen på telefon 32 66 53 61.

Ansøgningsfristen er den 31. juli 2023. Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 32 eller 33 ved FORSVARSKOMMANDOEN.

Tiltrædelse af stillingen aftales individuelt, men gerne den 15. september 2023 eller snarest herefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSKOMMANDOEN
FORSVARSKOMMANDOEN er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed og har ansvaret for at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i national og international opgaver. FORSVARSKOMMANDOEN ledes af forsvarschefen, der samtidig er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Mandag den 31. juli 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0