Bliv sektionschef og drivkraften bag effektiv system- og dataforvaltning i Forsvaret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Hvis du trives med udfordrende og komplekse problemstillinger og har erfaring med it-systemforvaltning, så er dette jobbet for dig. Bliv en del af vores dedikerede team og vær med til at sikre en effektiv og driftssikker it-infrastruktur. Søg nu og tag lederskabet i en sektion, der er med til at forme fremtidens forsvar!

Om os

I Cyberdivisionen er vi stolte af vores afdeling Systemer, der består af seks sektioner, hvoraf Systemforvaltning er en af dem. Vi har en fantastisk sammensætning af talentfulde medarbejdere, både civile og militære, der skaber en dynamisk og spændende arbejdskultur. Sammen udgør vi i Systemer et dedikeret hold på omkring 75 kolleger, der brænder for at sikre en strømlinet og effektiv forvaltning af koncernens it-systemer.

Som en del af afdeling Systemer har vi et stort ansvar for at udvikle og drive koncernens it-systemportefølje. Vi arbejder tæt sammen for at sikre, at vores it-systemer fungerer optimalt og understøtter koncernens behov. Vi er dedikerede til at skabe en smidig og effektiv drift, der bidrager til koncernens succes.

Vi er passionerede fagfolk, der brænder for at levere resultater af høj kvalitet. Vi tror på, at vores forskellige baggrunde og kompetencer beriger vores arbejde og skaber en dynamisk og innovativ tilgang til opgaveløsningen. Sammen stræber vi efter at være på forkant med teknologiske udviklinger og implementere de bedste løsninger for koncernen.

Hos os får du muligheden for at være en del af et dedikeret og ambitiøst ledelsesteam. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og et inspirerende arbejdsmiljø, hvor du kan udfolde dit fulde potentiale.

Om stillingen

Som sektionschef i vores afdeling omfatter stillingen en bred vifte af opgaver relateret til it-systemforvaltning og dataforvaltning. Du vil have ansvar for at sikre udarbejdelse og vedligeholdelse af en koncernfælles governance-struktur for it-systemforvaltning, herunder udvikling af procesbeskrivelser og instrukser.

Du vil også bidrage til udarbejdelsen af centrale dokumenter og sikre brugen af værktøjer til styring af it-systemer. Derudover vil du deltage i tværgående opgaver, herunder kvalitetskontrol på KCM-området, rapportering og dataopsamling samt planlægning af overgangen fra transition til drift og forretningsmæssig implementering af it-systemdrift.

En vigtig del af din rolle vil være at opbygge og videreudvikle datamanagementkompetencer i sektionen og bidrage til opbygningen på tværs af Cyberdivisionen. Du vil løbende identificere udfordringer og komme med løsningsforslag til sektionens og afdelingens opgaver, samtidig med at du sikrer, at leverancerne sker til tiden og med høj kvalitet. Du vil også have ansvar for at have overblik over og følge op på sektionens økonomi.

Som sektionschef vil du bidrage til betjeningen af afdelingschefen ved at levere statusrapporter, udarbejde beslutningsoplæg og deltage i eller bidrage til ledelsesmøder. Du vil håndtere interessenter og samarbejdspartnere og samarbejde tæt med andre sektionschefer og KCM.

I din rolle som sektionschef vil du understøtte samarbejde og fremdrift samt give nødvendig sparring til medarbejderne. Sektionen består ud over dig af 6 medarbejdere, hvoraf 4 er nyansatte koordinatorer.

Om dig

Du er major/orlogskaptajn med gennemført MMS, VUT II/L eller anden ækvivalerende uddannelse. Du har en projektlederuddannelse og erfaring med governance arbejde og gerne departementsbetjening.

Vi forventer, at du har analytiske og strategiske evner samt stærke kompetencer inden for relationsskabelse. Din strukturerede tilgang og helhedsorienterede tænkning vil være afgørende for succes i rollen som sektionschef.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er slået op civilt og militært.

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og
tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Flemming Næsby Blach, på telefon 7281 4352.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mathilde Schmidt-Langeved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 32 66 58 18.

Ansøgningsfristen er den 27. november 2023. Vi holder løbende samtaler.

Dit arbejdssted er Helseholmen 1, 2650 Hvidovre.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket og vedhæfte din ansøgning, CV og uddannelsesbevis som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet. FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hvidovre
  • Mandag den 27. november 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Drømmer du om en spændende og alsidig hverdag som vagt i verdens største sikkerhedsvirksomhed? Lige nu søger vi uddannede sikkerhedsvagter til en Ambassade i København.Om jobbet:Som sik..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 2
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1