Officer til administration af software og hardware

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Compliance, vedligeholdelse og indkøb af ny teknologi er vigtigt for os. Vores teknologiansvarlige har rygende travlt og har derfor brug dig.

Om os

Vores mission er at arbejde for fred og sikkerhed i både Danmark og verden. Til støtte for dette, stiller Forsvaret krav om en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet, der er både sikker, effektiv og som tilbyder moderne tjenester baseret på de nyeste teknologier fra bl.a. HP, Cisco, VMWare og Microsoft.

Cyberdivisionen er en af landets største IT-virksomheder. Vi udbyder services til ca. 20.000 brugere nationalt og internationalt og løser en række spændende drifts- og udviklingsopgaver. Vi skaber fundamentet for kommunikation og IT for Forsvarets ansatte lige fra Oksbøl og Hjørring til ansatte ombord på skibe i Nordatlanten og på mission i ørkenen.

Åbenhed, ærlighed og loyalitet er kodeordene for et godt samarbejde hos os.
Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø i moderne rammer, fleksibel arbejdstid og betalt frokostpause. På vores unikke arbejdsplads har du med andre ord tid til et liv ved siden af, uden du skal give afkald på kompetenceudvikling og spændende udfordringer.

Vores afdeling består pt. af ca. 100 medarbejdere, hvis hovedfokus er drift, udvikling og vedligeholdelse af datacentrets centrale services. Sammen med 650 andre kolleger er vi en del af Cyberdivisionen under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Om stillingen

Du vedligeholder software- og hardwareoversigter, og du samarbejder med de produktansvarlige, sagsbehandlere og brugerne af de enkelte systemer.

Og du:

• Bidrager til budgettering, budgetopfølgning og kontrol.
• Bidrager til vi overholder regler og forvaltningsgrundlag.
• Sikrer fornyelse af aftaler før udløb.
• Støtter i forbindelse med forlængelser-og nye indkøb
• Afrapporterer løbende til den ansvarlige for kapacitetsområdet.

Det er vigtigt for os, at du har balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi har en fleksibel tilgang til din daglige arbejdstid, hvor vi arbejder 37 timer om ugen som udgangspunkt inden for tidsrummet kl. 07.00-17.00.

Du er en del af et team af engagerede IT-specialister, og du har mange muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi sætter dig godt ind i dine opgaver, så du på sigt er selvkørende.

Om dig

Har nogle års erfaring med IT-branchen, evt. fra en administrativ funktion. Du har teoretisk viden om gængse IT-teknologier, og du motiveres af at udføre administrative opgaver.

Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale på et fagteknisk niveau. Og du kommunikerer teknisk kompleks information til både tekniske og ikke-tekniske samarbejdspartnere og kollegaer.

Som person motiveres du af at udvikle dit speciale og lære nye ting.

Du trives i et arbejdsmiljø, hvor der er fokus på stabil drift af systemer, men hvor ændringer hurtigt kan dukke op.

Du tager ansvar for dine og sektionens opgaver, og du leverer kvalitetsbevidste resultater.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis snarest og senest den 7. januar 2024
Vi inviterer til samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte sektionschef Allan Nielsen tlf. +45 4033 2660 eller Næstkommanderende Daniel Vangkilde på tlf. +45 2128 0479.

Har du spørgsmål til ansættelsesvilkår eller løn, så sidder Forsvarsministeriets Personalestyrelses HR-Konsulent, Karin Dupont klar til at besvare dine spørgsmål på tlf. 3266 5188.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Mere om FMI
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup. FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hvidovre
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Storkøbenhavn

    Drømmer du om en spændende og alsidig hverdag som vagt i verdens største sikkerhedsvirksomhed? Lige nu søger vi uddannede sikkerhedsvagter til en Ambassade i København.Om jobbet:Som sik..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Søborg

    About The JobAre you ready to make an impact as an IT Administrator specializing in Security and Infrastructure at our Kolding site? In this role, you'll be at the forefront of maintaining and enha..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 2
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1