Vagtcentralassistent søges hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Brænder du for at yde god service, arbejde målrettet med udvikling og kvalitetssikring? Så er du måske den rette til vores team i vores døgnbemandede vagtcentralen.

Hos Vestsjællands Brandvæsen søger vi en vagtcentralassistent på skiftevagt til vores døgnbemandede vagtcentral. Stillingen ønskes besat 1. december 2023 eller hurtigst muligt efter aftale.

Du kommer til at indgå i et team med 6 medarbejdere og en daglig leder. Teamet passer den døgnbemandende vagtcentral efter en vagtturnus på 12 timers dagvagt, 12 timers nattevagt og som udgangspunkt 3 dage fri. Din primære arbejdsplads bliver i Kalundborg.

Hver medarbejder bidrager med sine helt egne kompetencer. Vi lægger vægt på, at medarbejderne på vores vagtcentral ser sig selv som en del af et team, hvor det at løfte i flok bliver et centralt omdrejningspunkt for at få hverdagens udfordringer til at hænge sammen. I Vestsjællands Brandvæsen vægter vi samarbejde på tværs af afdelingerne højt.

Arbejdsopgaver i vagtcentralen vil blandt andet bestå af:

  • Alarmbehandling (1-1-2, ABA, AIA, nødkald, elevator, tekniske alarmer m.v.)
  • Telefonbetjening
  • Radiokommunikation under indsatser
  • Vedligehold og oprettelse af kundedata i systemer
  • Håndtering af forskellige telefonvagtsordninger

Servicering i relation til Brandvæsenets virke operativt og administrativt og mange andre ting på en innovativ arbejdsplads i rivende udvikling

Du vil opleve perioder, hvor der er relativt stille samt perioder med meget høj aktivitet. Det er derfor vigtigt, at du trives i et arbejde med varierende belastning og formår at holde hovedet koldt.

Det er vigtigt, at du har teknisk viden, som kan være med til at udvikle vagtcentralen. Derudover forventer vi følgende af dig:

  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner, herunder solid menneskelig og social forståelse for borgernes henvendelser og forventninger.
  • Et højt brugerniveau inden for IT- og kommunikation.
  • Gerne erfaring med vagtcentralfunktioner - herunder vagtcentralarbejde med brandudkald og serviceopgaver (AIA - Tekniske alarmer, nødkald, elevator, etc.).
  • Serviceminded, og en høj grad af fleksibilitet, ansvarsfølelse, stabilitet og professionalisme.
  • Kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i pressede situationer.
  • Vil skulle kunne afløse dine kollegaer som arbejder dag, nat, weekend og helligdage i tilfælde af ferie og sygdom med kort varsel.
  • Er omstillingsparat og har positiv tilgang til en fremtid hvor intet er kendt på forhånd.
  • Gerne en beredskabsfaglig baggrund (brandmand, holdleder etc.) - dette er dog ikke et krav.

Inden du skal virke som selvstændig vagtcentralassistent, vil du modtage en kort introduktion og individuel oplæring i de forskellige systemer.

Aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og den forhandlingsberettigede organisation. Ren straffeattest er et krav.

For yderligere oplysninger kontaktes dagligleder, Kim Olesen, på tlf.nr.: 40 68 62 27 eller områdeleder, Jan Malev, på tlf.nr.: 21 70 40 10.

Skriftlig motiveret ansøgning med oplysninger om uddannelse og tidligere beskæftigelse samt straffeattest sendes via digitalt link nederst i dette stillingsopslag, så vi har den senest kl. 08.00 den 19. oktober 2023.

Vestsjællands Brandvæsenets direktion er Beredskabskommissionen, der er sammensat af borgmestre, borgervalgte samt medarbejderrepræsentanter. Nuværende formand for beredskabskommissionen er Martin Dam, der er borgmester i Kalundborg Kommune.

Vestsjællands Brandvæsen består af både fastansatte medarbejdere, deltidsansatte medarbejdere og frivillige.

Vestsjællands Brandvæsen har været igennem en reorganisering med fokus på at være et synligt borgernært beredskab, hvor det forebyggende arbejde og den beredskabsmæssige indsats skaber størst mulig tryghed og sikkerhed for borgere, virksomheder og kommuner i lokalområderne. I den forbindelse spiller vores døgnbemandende vagtcentral en vigtig rolle, da den både fungerer som brandvagtcentral og kommunernes vagtcentral.

Vores vagtcentral er placeret i forbindelse med brandstationen, Rynkevangen 12, 4400 Kalundborg, hvor hovedkontoret også ligger.

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien ”Karriere på Kalundborgsk”. I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

----------

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansatte som i deres ansættelse har adgang til personfølsomme oplysninger, skal have privat MitID/NemID, fordi de skal identificere sig med deres private MitID/NemID. Dette for at efterleve den skærpede lovgivning og derved sikre borgernes tillid til, at alle myndigheder, herunder Kalundborg kommune, behandler personfølsomme oplysninger sikkert.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Kalundborg
  • Torsdag den 19. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1