Log Management Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Har du erfaring som systemadministrator, interesse for log management og kan håndtere store datamængder – så er du måske vores nye medarbejder, som log management specialist til forsvarets koncern it.

Om os

Forsvaret både ligner og adskiller sig fra andre arbejdspladser. Vores mission er at arbejde for fred og sikkerhed i både Danmark og verden. Dette stiller store krav til it-organisationen, som skal understøtte Forsvaret med en sikker og effektiv IT-infrastruktur.

Koncern IT er en af landets største IT-virksomheder. Vi leverer IT til hele Forsvarsministeriets koncern og løser en række spændende drifts- og udviklingsopgaver. Den IT, vi leverer, skaber fundamentet for operativ kommunikation ombord på skibe i Nordatlanten og på mission i ørkenen – men også for operative så vel som administrative medarbejdere i hele landet, fra Bornholm til Hjørring.

Vi bor på Helseholmen i Hvidovre (Avedøre Holme), men forventer at blive samlet under Forsvarsministeriet, Materiel- og Indkøbsstyrelsen i Ballerup inden for en overskuelig fremtid.

Om stillingen

Du bliver en del af Cyber- og Systemsikkerhedssektionen, hvis primære opgave i dag er, at sikkerhedsovervåge koncernens IT-systemer og netværk 24/7.

Sektionen består af en række sagsbehandlere, analytikere og systemsikkerhedsofficerer. Sektionen har ansvar for opgaver som monitorering, detektering og respons på mulige hændelser, gennemføre sårbarhedsstyring, rapportering, samt systemsikkerhed m.m.

Forsvaret gennemfører i disse år en større konsolidering af IT i koncernen. Dette betyder at sektionens ansvarsområder vokser, hvorfor vi har behov for øget fokus på log management.

Log management som disciplin i Cyber- og Systemsikkerhedssektionen, er primært med et sikkerhedsfokus til understøttelse af dybdegående analyse, samt facilitere at sektionens analyseværktøjer beriges med den nødvendige data, samt denne udvikles og vedligeholdes. Der er et tæt samarbejde med it-driften, så en forståelse for it-drift i en kompleks organisation er en fordel.

For at få succes i stillingen, vil du skulle demonstrere evner til konfiguration og administration af linux- og Microsoft systemer, samt forstå betydningen for anvendelsen af de logs du indsamler til et givent formål.

Om dig

Du er uddannet korporal, alternativt en erfaren soldat fra konstabelgurppen, der er vurderet egnet til udnævnelse. Du har stor viden og erfaring med TCP/IP trafik og netværksanalyse.

Har du erfaring og forståelse for, hvordan SOC analytikerne arbejder, vil det være en fordel ift. at kunne understøtte deres virke.

Din uddannelse og erfaring kan være mangeartet, men du har dyb teknisk indsigt, enten gennem uddannelse eller erhvervet på anden vis. Du har muligvis erfaring som systemadministrator og har derigennem opbygget stor viden omkring infrastruktur og netværk. Du har gerne erfaring fra en stor organisation med en distribueret infrastruktur, også gerne erfaring med netværk uden/minimal internetadgang.

Du har gerne erfaring fra store organisationer, hvor koordinationsbehovet er stort og opgaverne mangeartet.

Det er en forudsætning at du kan tale- og skrive på dansk, samt at du kan sikkerhedsgodkendes, for at komme i betragtning til stillingen. Sikkerhedsgodkendelsen skal kunne opretholdes igennem hele ansættelsesforholdet.

Dine opgaver vil inkludere:
• On-boarding af logkilder

• Datavisualisering til understøttelse for SOC-team

• Parsing af data og analyse af store datamængder

• Tuning af regler og implementering af use cases

• Gennemføre threat hunting på log management platformen

Som person forestiller vi os:
• At du tager ejerskab for dine opgaver, er selvkørende og kan have mange bolde i luften samtidig

• At du kan overskue store mængder data og samtidig have et vågent øje for detaljen.

• At du er nysgerrig på hele tiden at lære nyt og øjner muligheder for optimering

• Har gode kommunikative evner i både skrift og tale

• At du er analytisk og kan arbejde struktureret

• Er fleksibel og kan håndtere ændrede prioriteter i en foranderlig hverdag

Ansættelsesvilkår

Stillingen er værnsfælles.

Stillingen er en korporalstilling på overenskomstmæssige vilkår og kan besættes med en tjenestemand.

Løn og ansættelsesvilkår for konstabler i Flyvevåbnet, Søværnet og Beredskabsstyrelsen er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

For ansøgere i Hæren er løn og ansættelsesvilkår reguleret ved overenskomst mellem Forsvarets Personeltjeneste og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Stillingen kan besættes af en erfaren soldater fra konstabelgruppen med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til korporal kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært basisløn og/eller tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested er Ballerup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Christian Bak Plewa Andersejn på telefon 72 81 43 26 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent chefsergent Troels Enig ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 64 eller mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 12. september 2022. Stillingen er til besættelse hurtigst efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infra-struktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel – hvad enten det er netværk og telefoner eller IT i kampvogne, i kampfly og på skibe.

Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøve-de teknologier.

Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem IT ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Mandag den 12. september 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 6
3. juni 2024 5
2. juni 2024 5
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 6
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 6
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 7
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 9
16. maj 2024 9
15. maj 2024 12
14. maj 2024 13
13. maj 2024 11
12. maj 2024 13
11. maj 2024 13
10. maj 2024 13
9. maj 2024 13
8. maj 2024 13
7. maj 2024 13