Medarbejder til FMI Operationsafdeling – J3 Operationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Krigen i Ukraine har skabt forøget opmærksomhed på logistisk parathed, herunder logistisk føring og nøje planlægning af materielfaglige indsatser i såvel nationale som internationale opgaver i en ny Europæisk sikkerhedspolitisk virkelighed.

FMI Planlægnings- og Koordinationsdivisionen, Operationsafdelingen, søger derfor initiativrige, engagerede og fagligt velfunderede medarbejdere med operativ baggrund.

Er det dig! Så søg denne stilling i den nyoprettede Operationsafdeling i Forsvarsministeriet - Materiel- og Indkøbsstyrelsen (FMI).

Om os

FMI Operationsafdeling er en nyoprettet afdeling i FMI Planlægnings- og Koordinationsdivision. Vi sikrer FMI logistiske parathed og varetager logistisk føring og nøje planlægning af materielfaglige indsatser i såvel nationale som internationale opgaver. FMI Operationsafdeling er placeret i Ballerup.

Operationsafdelingen (OP) er under opbygning. I slutopstillingen vil vi bestå af 14 medarbejdere med en samlet set bred taktisk, logistisk og operativ erfaring i såvel føring som planlægning af logistisk støtte til militære operationer. FMI COMCENTER indgår tillige i Operationsafdelingen.

OP består af tre sektioner: Operationer, Operationsplanlægning og Operationsstøtte. Når implementeret råder FMI over en permanent operativ føringsenhed til krisestyring (”train as you fight”).

OP er ansvarlig for løsning af pålagte opgaver relateret til den operative planlægning i forbindelse med FMI understøttelse af Forsvarets nationale og internationale opgaveløsning, herunder med særlig fokus på katastrofe, krise og krig.

OP dækker følgende funktioner af en J-struktur: J2 Efterretninger; J3 Operationer; J5 Planlægning; J6 Kommunikation- og informationssystemer; J7 Træning og uddannelse.

Om stillingen

Det er et alsidigt job med mange forskellige opgaver, der overvejende dækker OP to hovedområder, hhv. logistisk føring og planlægning.

Den logistiske føring omfatter varetagelse af opgaver med relation til FMI logistiske støtte til operationer – dvs. daglig drift/føring.

Dette omfatter tillige intern og ekstern kommunikation af det samlede logistiske overblik. Tjenesten er i et vist omfang vagttjeneste/tilkaldevagt i Føringsstaben (/Operationsafdelingen), fortrinsvis inden for normal arbejdstid.

Planlægningsdelen omfatter en lang række forskellige opgaver, herunder opgaver forbundet med nationalt forsvar, beredskabskrav og andre forventninger til FMI inkl. formidling af dette.

Du vil som J3-medarbejder blive tilknyttet Operationssektionen, der er kernen i FMI Føringsstab.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a. daglig drift af igangværende og nye opgaver af operativ karakter, logistisk føring, opbygning af og vedligeholdelse af logistisk situationsbillede og bidrag til fremadrettet operationsplanlægning.

Du vil endvidere fleksibelt skulle støtte med løsning af andre opgaver i Operationsafdelingen.
J3 Operationer består af tre medarbejdere og indgår i Operationssektionen (J3/J2).

OP samarbejder internt med FMI divisioner om givne operative opgaver samt med eksterne, herunder primært med Forsvarsministeriet, Forsvarskommandoen og Beredskabsstyrelsen.

Herudover udvikler og gennemfører OP intern uddannelse af FMI personel og bidrager til gennemførelse af regelmæssig øvelsesvirksomhed forbundet hermed i overensstemmelse med ledelsens direktiver.

OP medarbejdere deltager i mestendels nationale, men også internationale, mødefora og arbejdsgrupper i relation til deres ansvarsområder, herunder med formålet at synkronisere udviklingen af egne med øvriges planer.

Om dig

Du er kaptajn/kaptajnløjtnant og har gennemført Føringskursus, VUK eller VUT-I/L. Er du erfaren premierløjtnant og uden gennemført Føringskursus, vil du i så fald kunne indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

De væsentligste kriterier for at kunne bestride stillingen på tilfredsstillende vis er, at du er fagligt velfunderet, proaktiv, struktureret, omhyggelig og fleksibel, og at du trives godt med mange og samtidige opgaver.

Du er god til at kommunikere, kan samarbejde med kollegaer med vidt forskellig baggrund og har gennemslagskraft, når opgaverne skal løses. Du kan formulere dig på skrift og i tale både på dansk og engelsk.

Vi forestiller os, at du er officer på M321-niveau – gerne med erfaring fra taktisk/operativ tjeneste og nationalt og internationalt stabsarbejde.

Såfremt du har ambitioner om fremtidig optagelse på MMS eller er optaget på MMS, kan dette som udgangspunkt godt forenes med tjenesten.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontakte chefen for Operationssektionen, major Mark Alex Hirsch Sørensen på mail [email protected] eller telefon 2916 0498, eller chefen for Operationsafdelingen, kommandørkaptajn Christian Blegvad Andersen på mail [email protected] eller telefon 4060 3526.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Thomas Søren Eskebjerg Krog, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 7281 9159.

Ansøgningsfristen er den 18. januar 2023. Vi forventer at holde samtaler løbende. Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt. Den endelige ansættelsesdato vil blive koordineret med din nuværende chef.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

OM FMI - Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Onsdag den 18. januar 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
20. maj 2024 7
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 9
16. maj 2024 9
15. maj 2024 12
14. maj 2024 13
13. maj 2024 11
12. maj 2024 13
11. maj 2024 13
10. maj 2024 13
9. maj 2024 13
8. maj 2024 13
7. maj 2024 13
6. maj 2024 11
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 11
2. maj 2024 11
1. maj 2024 12
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 10
23. april 2024 8
22. april 2024 8
21. april 2024 9
20. april 2024 9