Serviceminded driftsmedarbejder til Drifts- og støttesektion i Føringsstøtte ved KALA, FMI

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Har du kompetencer indenfor DeMars myndighedsbeholdning, lagerbeholdning og/eller vedligeholdelse samt indgående kendskab til logistik og drift.

Kan du manøvrere i en dynamisk hverdag, er du serviceminded og er velbevandret i PM- og MM-modulerne i SAP samt forvaltningsgrundlaget, vil du gøre en forskel for de operative enheder, så er dette stillingen du skal søge.

Om os

Drifts- og støttesektionen ved Forretningsområde Føringsstøtte (FO F), søger en driftsmedarbejder med ansvaret for at støtte og rådgive forretningsområdets medarbejdere om drifts relaterede opgaver, understøtte forretningsudvikling.

Sektionen beskæftiger fem medarbejdere, der både omfatter militære og civile. Sektionen består af en chef, en sagsbehandler og tre projektledere, der primært støtter med driften, rammeaftaleproduktionen samt forretningsudvikling i forretningsområdet.

Sektionen er præget af en fri og uformel omgangstone med respekt for den enkelte.

Om stillingen

Med reference til chefen for Drifts- og Støttesektionen, skal du varetage forsyningstjenesten i forretningsområdet, herunder administration af forretningsområdets myndighedsbeholdning samt monitering af forretningsområdets projektlagre. Derudover vil du understøtte forretningsområdet i håndtering af MDG-sager.

Ligeledes vil du i samarbejde med Forretningsområdets kapaciteter skulle yde rådgivning/støtte vedr. udfasning-/bortskaffelse-/sanering- og reduktion af materiel og kapaciteter.

Ved siden af det vil du løbende blive inddraget og deltage i den kontinuerlige udvikling af forretningsområdet, samt bidrage til rammeaftaleproduktionen.

Som driftsmedarbejder i driftsstøttesektionen er dine primære opgaver at støtte kapacitetscentrene (Kommunikation, Teknologi og Systemer, Simulation og Electronic Warfare) i Forretningsområde Føringsstøtte i driftsopgaver, herunder saneringsfremmende foranstaltninger.

Dine arbejdsopgaver:
- Controlling på driftsrelaterede opgaver
- Sanering af udvalgte materielgenstande og kapaciteter
- Bistå ved optælling og rapportering af Projekt- og Aktstykkelagre
- Vejlede i opgaveløsninger relateret til DeMars indenfor alle materiel- og logistikanliggender på tværs af FO F
- Bestillinger og omlagringer for FO F Myndighedsbeholdning
- Årlig mønstring af FO Myndighedsbeholdning, samt personligt udlån
- Sagsbehandle og støtte i behandlingen af forretningsområdets sager i Master Data Governance.
- Iværksættelse af driftskoordinationsmøder
- Bidrage til at koordinere forretningsområdets indkomne opgaver, i forhold til Forretningsområdets sektioner.

Om dig

Du er en erfaren soldat, med relevant både operativ og faglig baggrund.

Vi forventer, at du er enten korporal eller en erfaren overkonstabel med potentiale for videreuddannelse. Vi forventer, at du har erfaring med myndighedsbeholdning/lagerbeholdning samt kan støtte og vejlede i anvendelse af SAP.

Du har indgående erfaring med materiel og logistik i Forsvaret.

Du har en stor faglig og teknisk forståelse, blandt andet evnen til at tilegne dig ny viden og kunnen på de It- værktøjer som forretningsområdet anvender.

Du evner at løse opgaver ud fra en helhedsbetragtning, ligesom du har sans for detaljen. Du har gennem din tidligere tjeneste f.eks. som forsyningshjælper eller tilsvarende, oparbejdet en bred erfaring i anvendelse af DeMars.

Du har let til samarbejde og er god til at skabe netværk og nye relationer. Du er ikke bange for at tage initiativet og gå forrest, når det gælder løsning af opgaver.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og fokuseret.

Du er god til at kommunikere og kan formulere dig på skrift og tale, såvel på dansk, som på engelsk.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en korporalstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er, afhængig af værnstilknytning, reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder, eller den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Stillingen kan besættes af en i konstabelgruppen med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til korporal kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Ballerup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte AFDL-2 Bettina Zabell Nilsson på tlf. 40 72 14 93 eller pr. mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Anders Malik Larsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 91 57 eller mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 16. april 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.

Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 16. april 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
4. maj 2024 11
3. maj 2024 11
2. maj 2024 11
1. maj 2024 12
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 10
23. april 2024 8
22. april 2024 8
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 10
15. april 2024 10
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 8
10. april 2024 8
9. april 2024 8
8. april 2024 7
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 5