Udstationering: FACULTY ADVISOR VED NATO DEFENSE COLLEGE, ROM

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du interesseret i akademiske udfordringer på højt niveau i NATO? Så er her en spændende og selvstændig stilling som Faculty Advisor ved NATO Defense College i Rom, hvor du bliver en del af NATO’s internationale uddannelsesmiljø

Om os

NATO Defense College er formelt NATO’s eneste, akademiske uddannelsesinstitution og svarer på mange måder til, hvad der kendes fra forsvarsakademiet.

NATO Defense College væsentligste uddannelsesaktivitet er det knap seks måneder lange Senior Course, der gennemføres to gange årligt. NATO Defense College er endvidere ansvarlig for en række andre aktiviteter, herunder kurser af kortere varighed, forskning, publikationsvirksomhed, en lang række udadgående aktiviteter med særligt partnerlandene m.m.

NATO Defense College er beliggende i Roms militære garnisonsområde i den sydlige del af byen ca. ½ time med offentlige transportmidler fra byens centrum. Her gennemføres uddannelserne i sikkerhedspolitik og strategi for militære og civile studerende for oberstløjtnant / kommandørkaptajnsniveauet og højere og tilsvarende civile niveauer. Deltagerne på uddannelserne kommer fra både NATO medlems- og partnerlande.

Der er generelt gode muligheder for familien i Rom, og familien vil i væsentlig grad kunne indgå i det sociale liv omkring NATO Defense College.

Om stillingen

I stillingen som Faculty Advisor vil den primære opgave være at bidrage til udvikling og gennemførelse af Senior Course, herunder:
• At fungere som syndikatleder for en multinational komité med ca. 10 studerende, hvor opgaven består i akademisk vejledning, faglig støtte i opgaveløsningen, rette opgaver, bedømme kursisterne m.m.
• Deltage i studierejser (field studies) i relation til Senior Course, hvor der normalt gennemføres tre rejser til medlemslandene, udvalgte hovedkvarterer i NATO’s kommandostruktur og en række organisationer m.fl. (Normal deltagelse i én rejse pr. kursus).
• Efter behov, i forhold til de øvrige aktiviteter ved NATO Defense College, planlægge, facilitere symposier, workshops, øvelser og andre aktiviteter.
• Medvirke til at fastholde og udvikle faglig og uddannelsesmæssig ekspertise inden for NATO Defense College akademiske curriculum.

Den danske Faculty Adviser vil – over den fireårige ansættelsesperiode – have mulighed for at bestride flere forskellige stillinger alt efter erfaringer, interesse og evner, eksempelvis inden for Policy and Engagement eller Curriculum Planning.

I stillingen vil du også fungere som kontaktperson for de danske kursister på NATO Defense College og virke som kontaktperson i kursusrelaterede spørgsmål.

Om dig

Du har en baggrund som officer og chef i Forsvaret. Du har gennemført Master i Militære Studier (MMS) eller lignende relevant uddannelse på masterniveau. Anden relevant akademisk uddannelse er ligeledes en fordel.

Du kan dokumentere relevant værnsfælles cheferfaring med koordination og ledelse, herunder er det ønskeligt, at dine erfaringer er oparbejdet fra et internationalt miljø og gerne i NATO eller NATO relaterede stillinger.

Det er en fordel, hvis du har en akademisk indsigt og faglig baggrund, der modsvarer stillingens fokus på strategisk tænkning i NATO. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring fra operative eller uddannelsesmæssige funktioner på relevant niveau.

Det er ønskeligt, at du har erfaring med og interesse for processerne på strategisk niveau og trives med opgaver i spændingsfeltet mellem politiske, økonomiske og operative krav.

Du er interesseret i og har godt kendskab til international politik og samarbejdet inden for internationale organisationer, herunder NATO, EU og FN.

Som person er du strategisk tænkende med en moderne og udviklingsorienteret profil, du har stor kulturforståelse, herunder ønsker du at sætte dig ind i den italienske kultur. Det ligger derfor naturligt for dig at samarbejde på tværs af faggrænser, nationaliteter, personelgrupper og organisationer.

Som person er du ligeledes udadvendt og god til at kommunikere. Du værdsætter et stort netværk og forstår værdien af en god kontakt til eleverne og andre landes repræsentanter ved college.

Det motiverer dig, at teamets resultater har stor betydning for resten af NATO og øvrige myndigheders arbejde, herunder ligger det naturligt for dig – i perioder – at investere ekstra ressourcer for at sikre de gode resultater.

Det er en forudsætning for besættelse af stillingen, at du har gennemført Senior Course på NATO Defense College med et tilfredsstillende resultat.

Næste kursus gennemføres fra ultimo januar 2023. Du kan læse om Senior Course på www.ndc.nato.int

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret iløngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Stillingen som Faculty Advisor ved NATO Defense College besættes som udgangspunkt for en fireårig periode og stillingen er til besættelse fra 15. juli 2023.

Dit daglige tjenestested er NATO Defense College, Rom.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Under udstationeringen tillægges stillingsindehaveren midlertidig grad af oberst.

Derudover skal ansøgere bestå sprogtest i engelsk til niveauet SLP (3-3-3-3) og være sikkerhedsgodkendt til HEM.

Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, kan du kontakte den nationale militære repræsentant ved SHAPE, brigadegeneral Per Knudsen på tlf.: +32 499 54 01 82 eller den nuværende stillingsindehaver oberst Jan Østrup Møller på tlf.: +45 2085 2483 eller mail: [email protected].

Oplysninger om løn - og ansættelsesvilkår mv. kan fås ved henvendelse til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Palle Hvirvelkær på tlf.: 72 81 96 80 eller mail [email protected].

Ansøgningen vedlagt relevante bilag sendes elektronisk via linket ’send ansøgning’.

Ansøgningsfristen er den 13. november 2022 og vi forventer at gennemføre samtaler i uge 46, alternativt uge 47.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 13. november 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    I en verden hvor energisikkerhed og beredskab aldrig har været vigtigere, spiller Green Power Denmark en central rolle i at sikre, at vores energisystemer er robuste og modstandsdygtige over for e..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0