Surveillance Operator ved NATO AWACS

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du interesseret i en udfordrende operativ stilling i et spændende internationalt miljø?

Vi søger en selvstændig og ambitiøs befalingsmand som har lyst til at udvikle såvel sine faglige som personlige kompetencer, som besætningsmedlem ved NATO AWACS.

Om os

NATO AWACS er NATO’s flyvende overvågnings- og luftkontrolenhed (Air Battle Management). Enheden ligger nær Geilenkirchen cirka 70 km sydvest for Düsseldorf, og tæt på grænsen til Nederlandene.

Enheden er på højt beredskab, har hele verden som indsatsområde og deltager med kort varsel i NATO’s operationer. Det høje operative niveau opnås og fastholdes ved fast deltagelse i diverse flyveøvelser.

Det danske bidrag består af 17 militære medarbejdere tilknyttet NATO AWACS samt fire medarbejdere tilknyttet det nationale støtteelement (NSE).

Om stillingen

Du er som Surveillance Operator (SO) flyvende besætningmedlem på E-3A. Du indgår i et Surveillance-team, bestående af en Surveillance Controller og 3 Surveillance Operators.

Surveillance-teamet opbygger et Recognized Air Picture samt etablerer og opretholder links til samarbejdspartnere i operationsområdet. Tempoet i teamet er højt og arbejdsopgaverne dynamiske og udfordrende.

Dine arbejdsopgaver er varierende og omfatter bl.a.:

- Deployering for at deltage i missioner, øvelser og træning inden- og uden for NATO’s område.
- Missionsplanlægning, herunder udfærdigelse af kort og linkplanlægning.
- Opbygning og vedligeholdelse af luft- og overfladebillede, herunder registrering af spor og
identifikation/rapportering af luft og overfladetrafik.
- Administrering af link-systemer, herunder opsætning, fejlfinding og koordinering
med bl.a jordstationer, skibe og fly.
- Optimering af radar- og IFF-sensorer.
- Kommunikation med eksterne enheder samt formidling af information til Flight-Deck vedrørende
relevant flytrafik.

Hvis du opnår et højt fagligt niveau, kan du udvælges til Instructor og senere Evaluator, med henblik på at træne og uddanne andre operatører.

I det internationale miljø er der udpræget frihed under ansvar med stor mulighed for udvikling i såvel operativ som organisatorisk henseende.

Om dig

Vi forventer at du har solid operativ erfaring med luftovervågning, herunder produktion af Recognized Air Picture samt grundlæggende kendskab til taktiske datalink og radarteori.

Desuden lægger vi vægt på dine evner til at holde mange bolde i luften, i et til tider travlt arbejdsmiljø. Du samarbejder godt og kommunikerer ubesværet på engelsk. Du forstår at udvise passende situationsfornemmelse under fremmede forhold. Vi forventer, at du udviser høj grad af selvstændighed og fleksibilitet i forhold til både arbejdsopgaver og -tider.

Du har gerne erfaring fra INTOPS, NATO eller anden tjeneste med stor international berøringsflade.

Ansættelsesvilkår

Du er udnævnt til sergent – oversergent eller seniorsergent, og bliver ansat på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan også besættes med en tjenestemand.

Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, det vil sige du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter. Du modtager desuden et skattefrit udetillæg og en evt. medfølgende ægtefælle har mulighed for at få 50.000 kr. årligt i ægtefællepension.

Derudover er det muligt at forhandle personlige tillæg. Eventuelle børn vil som udgangspunkt blive tilknyttet det tyske skole- og børnehave system. Du kan læse mere om vilkårene for udstationering på HR-portalen.

Stillingen er til besættelse 1. juli 2023 og besættes som udgangspunkt for en fireårig periode – dog kan perioden variere under hensyn til Forsvarets behov

Ansættelsen er betinget af:
- Du består Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt
egnet til udsendelse i internationale operationer.
- Du bliver godkendt flyvemedicinsk og i trykkammer.
- Du gennemfører de nødvendige SERE B og CAC-uddannelser.
- Du opnår sikkerhedsgodkendelse til NATO SECRET og opretholder denne under hele
ansættelsesforløbet.
- Du består sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte OL Morten Sparrested på telefon +45 2275 1636 eller Surveillance Operator Astrid Johansen +45 2374 7879.

Har du spørgsmål til ansættelsesvilkår, herunder vilkår som udstationeret, kan du ringe til HR-konsulent Tine Valentin Nielsen + 45 3266 5768.

Ansøgningsfristen er den 4. januar 2023.
Samtaler forventes gennemført snarest efter, evt. via VTC eller SKYPE.

Ansøgningen sendes elektronisk via link i annoncen. Det er ikke et krav, men du må gerne vedlægge din seneste FOKUS.
Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Onsdag den 04. januar 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0