Udstationering: IT-tekniker Command Support Company

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du have en spændende stilling, hvor du arbejder i et operativt og professionelt miljø i en multinational ramme? Så søg jobbet som IT-tekniker i SYSKON, og få et spændende og afvekslende job med gode udviklingsmuligheder. SYSKON sektionen er en del af kommandodelingen i Command Support Coy

Om os

Command Support Coy (CSCOY) er en multinational og værnsfælles enhed, der leverer stabsstøtte samt kommunikations- og informationssystemløsninger til Multinational Division North (MND N). CSCOY består af danske (primært), lettiske og etiske soldater. CSCOY er 1 af 3 underafdelinger i Command Support Bataljon, der ligeledes består af danske, lettiske og etiske soldater.

CSCOY består af en kommandodeling, to operative delinger og en Forward Command Post deling. De to operative delinger støtter de to fredstidshovedkvarterer i henholdsvis Karup og Slagelse (Danmark) samt Adazi (Letland). Kommandodelingen, hovedparten af CS DEL WEST og FCP har deres daglige gang på Ryes kaserne i Fredericia. I løbet af indeværende forsvarsforlig vil hele CS DEL EAST, samt FCP blive flyttet til ADAZI for derfra at kunne støtte opbygningen af MND N hovedkvarter i Letland. Ud over den operative opgave med opbygning af MND N, står CSCOY også for støtten til MND N øvelses- og træningsaktiviteter.

CSCOY er ikke ”bare” en enhed. Vi opererer i et højt tempo med en del øvelser, men samtidig fokuserer vi meget på Work-Life Balance, samtale på arbejdspladsen, plads til fejl, men samtidig udvikling af den enkelte. Vi fokuserer meget på uddannelse af den enkelte.

Personel- og erfaringssammensætningen i enheden er meget bred, hvilket gør opgaveløsningen spændende – og mulig. Vi holder en uformel omgangstone: Som specialenhed er dette en forudsætning for at kunne løse de komplekse opgaver vi tildeles. Vi er meget ambitiøse i forhold til opgavernes løsning – og selvledelse er et krav/vilkår ned til yngste CISMD.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode og yderst professionelle kollegaer, hvoraf mange har været i kompagniet længe. Netop vores omgangstone, samarbejde, stemning og miljø i kompagniet tilskrives ofte som årsag, til at vi kontinuerligt tiltrækker og fastholder dygtige medarbejdere.

CSCOY er i en opbygningsfase, som skal kulminere med certificering som NATO enhed i foråret 2023.

Om stillingen

Som en del af et effektivt team, og i rollen som netværksekspert, har du, sammen med resten af SYSKON-sektionen ved CSCOY, ansvaret for implementering, drift, vedligeholdelse og fejlfinding på MND Ns operative og administrative informationssystemer. SYSKON-sektionen består af 6 personer, en seniorsergent som sektionsfører, en oversergent som næstkommanderende og 4 korporaler. Alle er uddannet til IT-tekniker eller i uddannelsesforløb.

MND N anvender et større antal informationssystemer, hvilket stiller store krav til din alsidighed, dit tekniske niveau og din evne til at optage ny viden. Her er både tale om klassificerede og klassificerede systemer på flere lokationer, og der vil derfor være tale om en større produktportefølje.

SYSKON yder 2. line assistance for vores egne 1. line teknikere på de leverede services. Du skal i den forbindelse være i stand til selvstændigt eller i mindre grupper at identificere og udbedre komplekse fejl.

Stillingen giver en stor berøringsflade med personel på alle niveauer, fra mange forskellige enheder og fra mange forskellige nationaliteter.

SYSKON støtter stabene ved både MND N og CSBn med teknisk ekspertise på de systemer som anvendes. Her trækkes ofte på SYSKON kompetencer i forhold til produkt- og konceptudvikling, design og implementering, og det er derfor vigtigt, at man kan kommunikere teknisk komplekse budskaber i et klart, præcist og letforståeligt sprog. Da vi er en multinational enhed kommunikeres der på både dansk og engelsk, og det er en forventning, at du kan kommunikere klart og tydeligt på engelsk i både skrift og tale.

I den nærmeste fremtid skal der implementeres nye IT systemer for hovedkvarteret, hvor SYSKON er en central spiller ift. at varte dem og uddanne HelpDesk personel efter man selv er blevet uddannet.

Der vil i forbindelse med stillingen kunne forventes en del rejseaktivitet i forbindelse med øvelser, konferencer samt anden støtte til Multinational Division North og Command Support Battalion. Det er derfor også vigtigt, at du er omstillingsparat, og at du er afklaret med, at kalenderen til tider ændres med kort varsel.

Du vil have fast tjenestested i Adazi, Letland.

Om dig

Som IT-tekniker i SYSKON kræver det stor selvstændighed og forudseenhed.

Du er uddannet IT-tekniker alternativt IT-supporter med potentiale til at uddanne dig til IT-tekniker. KP uddannelsen vil bestå af et fællesmodul, hvis ikke du allerede er uddannet KP.

Du er indstillet på at løse komplicerede opgaver i fællesskab med de øvrige i sektionen.

Du er åben for at operere i et værnsfælles miljø, hvor der kan være stor forskel på kulturer på tværs af Hæren, Flyvevåbnet og Søværnet.

Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling. Alternativt har du masser af gå-på mod og en stålsat vilje til at lære. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med kommunikations- og informationssystemer fra international tjeneste.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er, afhængig af værnstilknytning, reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder, eller mellem Forsvarets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Stillingen kan besættes af en i konstabelgruppen med et godt udviklingspotentiale.
Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til korporal kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Under udstationeringen vil du oppebære udetillæg efter Forsvarsministeriets udetillægsordning hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter, og du modtager et skattefrit udetillæg, afhængig af din evt. familiesammensætning.

Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under din udstationering.

Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Stillingen er en udstationering i en periode på 3 år - den er til besættelse snarest muligt, under hensyntagen til nuværende tjeneste og dine personlige forhold i relation til udstationeringen.

Dit faste tjenestested vil være i Adazi, Letland.

Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:
- Bestået forsvarets fysiske basiskrav.
- Være helbredsgodkendt til status operativ (helbred og tænder).
- Sikkerhedsgodkendt til NATO Secret

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefen for Command Support Company kaptajn Jan Iskov Jürgensen på tlf. 4165 6278 eller på mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Tine Valentin Nielsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon: 72 81 91 24.

Ansøgningsfrist er søndag 26. februar 2023.
Vi forventer at afholde samtaler i løbet af uge 10 og 11.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.
Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om MNDN
Multinational Division North (MND North) er et operativt divisionshovedkvarter med afskrækkelses- og forsvarsprofil i NATOs styrkestruktur med en permanent tilstedeværelse i Letland. I fredstid vil hovedkvarteret være beliggende i Riga, Letland og i Karup, Danmark. MND North er en taktisk landmilitær føringskapacitet, der i fredstid gennemfører operativ planlægning og koordination af hærstyrker i Estland og Letland, samt en kapacitet, der i tilfælde af krise og konflikt fører landmilitære styrker inden for det fulde opgavespektrum. MND N hovedopgaver er i fredstid at forestå uddannelse af danske, estiske, lettiske og litauiske brigadehovedkvarterer. Divisionen skal desuden gennemføre den yderligere øvelsesvirksomhed, der sikrer landmilitære styrkers evne til at gennemføre taktiske aktiviteter, inkl. integration af enheder fra enhanced Forward Presence (eFP). Endvidere skal divisionen kunne indhente og forestå den nødvendige rapportering til foresat NATO styrkestruktur og opretholde et situationsbillede i ansvarsområdet. Slutteligt skal divisionen støtte forsvarsplanlægning i ansvarsområdet. Herudover bidrager MND North til udvikling af den danske, estiske og lettiske hær inden for bl.a. studie og udviklingsvirksomhed, doktrinområdet og specialer på troppeenhedsniveauet.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 26. februar 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0