Militær faglærer/sea-rider til Maskin- og Elektroelementet ved Center for Sømilitær Teknologi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

I Maskin- og Elektroelementet søger vi en sergent som faglærer/sea-rider. Vi kan tilbyde dig en overordentlig spændende stilling, hvor din faglige og personlige udvikling er højt prioriteret.

Om os

Center for Sømilitær Teknologi (CST) er et uddannelses- og kompetencecenter under Søværnskommandoen. CST er geografisk placeret på Nyholm i København med en mindre afdeling ved Flådestation Korsør.

På baggrund af en individuel vurdering af kompetencer og personlighed, vil det være muligt at få fast tjenested enten i København eller i Korsør.

Store dele af vores kursus- og træningsproduktion sker ved de to flådestationer og om bord på søværnets skibe.

Vores opgave på CST er at undervise og træne søværnets tekniske personel, med det formål at tilvejebringe den viden, de færdigheder og de kompetencer inden for sømilitær teknologi, som efterspørges på søværnets enheder.

Som arbejdsplads lægger vi vægt på en konstruktiv og behagelig omgangsform, hvor der er plads til meningsudveksling. Det er vigtigt for os, at vi er ét hold. Du kan derfor forvente hjælp og støtte til at finde dig til rette i stillingen.

Om stillingen

Som faglærer er du en af drivkræfterne i udviklingen af Maskin- og Elektroelementet, og du har således i høj grad mulighed for selv at præge din funktion. Vi har store ambitioner for elementet, og arbejdet med udvikling af uddannelser til søværnets sejlende enheder.

Konkret forventer vi, at du som faglærer/sea-rider, efter passende oplæring, er klar til:

• At planlægge, tilrettelægge og gennemføre øvelser i Battle Damage Management (BDM) i land samt Battle Damage Exercise (BDX) til søs i samarbejde med dine kollegaer fra søværnets skoler

• at planlægge, tilrettelægge og gennemføre dine egne undervisningsforløb inden for maskin- og elektroområdet under hensyntagen til dine faglige forudsætninger. Du skal både kunne undervise traditionelt i CST’s lokaler på Nyholm, men du skal også være villig til at gennemføre mere spontane læringsforløb ude om bord i forbindelse med øvelser, hvor du deltager som sea-rider
• at evaluere de undervisningsforløb, som du har gennemført

• at deltage i ajourføring og videreudvikling af de uddannelser og den træning, som CST tilbyder søværnets enheder

• at gennemføre undervisningsforløb under sejlads.

Stillingen medfører rejseaktivitet og ophold til søs som sea-rider. Derfor er det et krav, at forsvarets krav til fysisk træning og sundhed til enhver tid kan honoreres.

Om dig

Du er sergent eller en godt bedømt konstabel, som kan ansættes med en uddannelsesaftale. Du har erfaring med sejlende tjeneste og et indgående systemkendskab samt praktisk erfaring inden for maskin- og elektroområdet. Da stillingen kræver meget samarbejde med kollegaer både i og uden for CST, har du gode samarbejdsevner, og finder glæde i at udvide dit sociale netværk. Du er videbegærlig og vil gerne formidle din viden til andre. Det er derfor ideelt, hvis du har erfaring med undervisning. Hvis ikke vil du få tid og plads til at udvikle og udbygge dine færdigheder inden for undervisning.
Det ville være favorabelt, hvis du har erfaringer med sejlads på 1. ESK enheder, og gerne i forbindelse med Neustadt.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en marinekonstabel med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til sergent kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i København.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Maskin- og Elektroelementet PL Martin Bro på telefon: 40 49 29 86 eller på mail: [email protected] eller banjermester SSG Michael C. Jakobsen på telefon 25 61 03 22 eller på mail: [email protected]

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail [email protected]

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 26. februar 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart efter. Stillingen er til besættelse 1. april 2023 eller efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM SØVÆRNSKOMMANDOEN
Søværnskommandoen består af Kapacitetsdivisionen, Planlægnings- og Operationsdivisionen, Uddannelses- og Træningsdivisionen, samt en ledelsessektion. Derudover er Søværnets fire uddannelsescentre og Søværnets Center for Administration underlagt kommandoen.
Søværnskommandoen er ansvarlig for styrkeproduktion inden for det sømilitære område, herunder for at styrkeproducere og opstille sømilitære enheder inklusive Søværnets Nationale Maritime Operationscenter, samt for at støtte underliggende myndigheders opgaveløsning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 26. februar 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0