Kaptajn med solid operativ baggrund og interesse for projektledelse til Projektstyringssektion 3 i Forsvarsstaben.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kan du lide at lede projekter og implementere fremtidens digitale løsninger inden for det landmilitære område? Er ingen detalje for lille og besidder du den nødvendige stædighed til at drive projekter? Er du selvstændig, villig til at tage ejerskab af komplekse projekter og besidder gode samarbejdsevner? Så kan du være den sagsbehandler, vi søger til Efterretnings- og Føringsstøtteelementet i Projektstyringssektion 3.

Om os

Projektstyringssektion 3 (STY 3) er en del af den værnsfælles Styringsafdeling, der indgår i Udviklings- og Planlægningsstaben i Forsvarsstaben. Sektionen består af i alt 22 medarbejdere fordelt på fire elementer, der varetager udviklingsopgaver i rammen af programmer og projekter med fokus på implementering af disse. Derudover støttes i forhold til mere tværgående landmilitære og specialoperations relaterede udviklingsopgaver.

Sektionen består af en sektionschef (oberstløjtnant), en souschef (major), fire elementledere (major) samt 16 sagsbehandlere fordelt på fire elementer primært på kaptajn- og majorniveauet.

Stillingen er en del af Efterretnings- og Føringsstøtteelementet (STY3C). STY3C har ansvaret for operationaliseringen af kapacitetsudviklingen af landmilitære efterretnings- og føringsstøttekapaciteter samt en række værnsfælles kapaciteter. STY3C har ansvaret for processen fra beslutning om at iværksætte et projekt til implementering, herunder den tværgående koordination mellem styrelser og myndigheder. Derudover indgår STY3 i faglige (tværgående) fællesskaber i UP staben, for at bidrage til strategier og forligsrelaterede produkter samt øvrige processer, der føre til beslutning om at iværksætte projekter.

Elementet varetager implementering af programmer og projekter, der primært er relateret til efterretnings- og føringsstøttekapaciteter, men varetager også implementeringsopgaver inden for det værnsfælles område. Derudover behandler elementet enkeltsager og udarbejder notater og analyser, der er væsentlige for efterretnings- og føringsstøttetroppernes udvikling på kort og mellemlang sigt. Der vil derfor være en bred berøringsflade til respektive kommandoer, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse samt andre dele af Forsvaret.

Samlet set vil du opleve en alsidig og lærerig hverdag, hvor du bliver en del af et dynamisk og fleksibelt team bestående af dygtige og engagerede kollegaer, der levere varen i et godt arbejdsklima, hvor samarbejde og frihed under ansvar i opgaveløsningen er i fokus.

Om stillingen

Der søges en sagsbehandler, der har interesse – og gerne erfaring med projektledelse, og som kan tage ejerskab af centrale projekter, der knytter sig til digitaliseringen af Hæren, herunder taktiske CIS (TACCIS) relaterede projekter. Med TACCIS menes bl.a. nye kommunikationsløsninger, udviklingen af BMS samt tjenestegrensspecifikke løsninger. Ser gerne, at du allerede har projektledelseserfaringer. Det afgørende er dog, at du er analytisk stærk, har sans for detaljen, er vedholden og har modet og interessen for at kun tage ansvaret for operationalseringen af komplekse projekter og programmer.
Du vil som sagsbehandler skulle tage ejerskab af såvel processer som produkter og du vil have en central (ledende) rolle i de teams, der er ansvarlig for projekterne omkring digitaliseringen af Hæren. Herunder løbende koordination primært med Hærkommandoen og Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelse, men også med øvrige kommandoer og styrelser.

Du vil i stillingen få tildelt ansvaret for forskellige projekter og vil derudover få ansvaret for at generere faglighed inden for prioriterede sagsområder. Den røde tråd i dine projekter vil være at der er tale om tunge, profilerede og komplekse projekter, hvor det bliver din opgave – ud fra et operativt perspektiv - at lede og få beslutninger implementeret. Specifikt vil en af dine første opgaver være modning af BMS systemer og indgå i projektet for anskaffelse af ny kommunikationsløsninger til Hæren.

Du vil referere til elementlederen i STY3C. Derudover vil du være en del af et kollegialt team, hvor hverdagen er præget af mangeartede og ofte komplekse sager, der kræver en grundig sagsbehandling og koordination på tværs af Forsvaret. De primære samarbejdspartnere i funktionen vil være Hæren, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse samt øvrige kollegaer i UP staben. Du vil således have en bred vifte af relationer rundt i Forsvaret samt styrelser under Forsvarsministeriet, hvilket kræver en høj grad af selvstændighed i det daglige virke.

Opgaverne er mangeartede og vil give dig et bredt indblik i det samlede Forsvar og i Hæren i særdeleshed. Stillingen ses at give dig rigtig gode muligheder for at udvikle dine evner inden for stabsprocesser, projektledelse (digitalisering), samarbejde og helhedsorientering. Der er derudover mulighed for at videreuddanne dig (f.eks. tage MMS).

I stillingen vil der være rejseaktivitet, herunder projektmøder og udstillinger. Arbejdet er fleksibelt og hjemmearbejde anvendes som et aktiv i forøgelsen af elementets effektivitet samtidig med, at der opretholdes en god ”work-life” balance.

Om dig

Du er kaptajn med interesse for projektledelse. Du kan godt lide at tage ejerskab af projekter, som befinder sig i spændingsfeltet ”fra ide til implementering” - og være med til at konkretisere komplekse opgaver.

Du har en solid operativ baggrund, da udgangspunktet for dit virke er varetagelse af Hærens operative interesser. Det er altså ikke en teknisk stilling.

Du bør have et bredt kendskab til Hærens organisation, virke og opgaveløsning og det vil være en fordel, hvis du har erfaringer med BMS og eller C2IS fra et operativt hovedkvarter på bataljons eller brigade niveau.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med projektledelse og sagsbehandling på niveau II eller niveau III. Det er ikke noget ubetinget krav.
Det afgørende er dog, at du er nysgerrig på udvikling, analytisk tænkende samt formår at danne dig et hurtigt overblik over omfattende sager og hurtigt og sikkert at identificere de afgørende elementer. Din skriftlige formidlingsevne er præget af klarhed og præcision, og du overholder terminer uden at gå på kompromis med dine høje kvalitetskrav.

Du er åben, imødekommende og besidder evnen til at skabe gode samarbejdsrelationer, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

Som person er du dedikeret, engageret og ser muligheder frem for begrænsninger. Du er villig til at lære, er iderig og bryder med vanetænkning ved at udfordre eksisterende koncepter og løsninger uden at miste realitetssans og fodfæste.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Der er tale om fast stilling med fast tjenestested i Karup.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oberstløjtnant Lars Brøndahl Henriksen (sektionschef) på telefon 9133 5077 el. major Jim Dinesen (elementleder) på telefon 9132 6192.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Mette Kold Møgelhøj, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9936.

Ansøgningsfristen er den 3. marts 2023 og ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 10. Tiltrædelse er 1. maj 2023.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM Forsvarskommandoen
Forsvarskommandoen er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed.
Forsvarskommandoen løser opgaverne under mottoet ”Værd at kæmpe for”, og vores primære ansvar er at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i nationale og internationale opgaver.
Forsvarskommandoen ledes af forsvarschefen, der samtidig er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker. Forsvarskommandoen består af Forsvarsstaben og de fem kommandoer; Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specialoperationskommandoen og Arktisk Kommando.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Fredag den 03. marts 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0