Udstationering til DAMIREP i Bruxelles, strategiske planer og det landmilitære domæne ved NATO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du interesse for det strategiske niveau, og vil du gerne arbejde med et højt prioriteret område i hastig udvikling?
Så søger Den Danske Militære Repræsentation til NATO og EU (DAMIREP) en ambitiøs, selvstændig og faglig kompetent hærofficer, der kan rådgive om den strategiske retning for NATOs udvikling inden for planer og operationer.

Om os

Danmarks faste repræsentation ved NATO består af henholdsvis en politisk del (DANATO), underlagt den danske NATO-ambassadør, samt en militær del (DAMIREP), underlagt Den Danske Militære Repræsentant til NATO og EU.

Ambassadøren repræsenterer på daglig basis Danmark i Det Nordatlantiske Råd, som er NATOs øverste organ. Den Militære Repræsentant er Forsvarschefens daglige forbindelse til NATOs Militærkomité, der leverer den militærfaglige rådgivning af Rådet. Repræsentationen består foruden ambassadøren og den militære repræsentant af ca. 20 civile og militære medarbejdere udsendt af hhv. Udenrigsministeriet, Forsvarsministeriet og Forsvarskommandoen, samt i alt ca. 10 lokalt ansatte medarbejdere ansat ved henholdsvis Udenrigsministeriet og DAMIREP. Repræsentationen har endvidere normalt 2-3 universitetsstuderende som praktikanter.

I tilknytning hertil varetager chefen for DAMIREP også rollen som Forsvarschefens repræsentant i EUs militærkomité.

Om stillingen

Stillingsindehaveren repræsenterer Danmark og danske interesser i Militærkomitéens arbejdsgrupper. Du skal på møder videreformidle og fremme disse interesser i Alliancen, hvorfor du skal holde dig opdateret om udviklingen i Forsvaret og i NATO. Samtidigt skal du kunne fremsætte valide og relevante anbefalinger til udvikling af dansk policy og standpunkter.

Som en vigtig del af dit arbejde rådgiver chefen for DAMIREP (DDMR) og DANATO om dine emneområder, ligesom du holder de hjemlige myndigheder orienteret om udviklingen i NATO.

Stillingsindehaveren primære emneområder dækker; NATOs forstærkningsplaner (Advanced Plans), Udvikling af det nye plankompleks (DDA), Posture Management, Rusland og Hydrid krigsførelse.
Emneområder justeres løbende i forhold til behovsanalyser, rådige kompetencer og ønsker.

Du deltager tre gange årligt i forberedelsen af møder i Militærkomiteen på Forsvarschefsniveau, samt de ugentlige møder i Militærkomiteen på militærrepræsentants niveau. Det er ofte i forberedelsen af disse møder, at du rådgiver DDMR.

Du indgår i delegationens tilkaldevagtordning én uge ad gangen to til tre gange om året.

Der vil være perioder, hvor du skal indgå i øvelsesvirksomhed som en del af DAMIREPs krisestab.

Om dig

Du er en ambitiøs og analytisk stærk officer med et indgående kendskab til operationer og operationsplanlægning med erfaringer fra strategisk niveau både nationalt samt internationalt. Du evner at tænke i både helheder og detaljer samt trives med arbejde fleksibelt og selvstændigt.

Menneskelige relationer og kompetencer er af stor betydning for dit og Danmarks omdømme samt indflydelse. Det er derfor afgørende, at du formår at skabe, vedligeholde og udvikle personlige relationer og netværk i et internationalt miljø.

Du skal herudover have kendskab til forsvars- og sikkerhedspolitik; ikke mindst til Danmarks rolle i NATO og NATOs betydning for Danmark.

Vi forventer, at du har gennemført Videreuddannelsestrin II/Ledere (VUT-II/L), Master i Militære Studier (MMS) eller tilsvarende. Operations- og føringsuddannelse (OFU) kan være en fordel. Du har et bredt kendskab til Forsvaret og gerne til NATO fra din tidligere tjeneste.

Som Danmarks repræsentant i NATO-fora skal du kunne optræde selvstændigt. Du skal være i stand til at formidle information kort og tydeligt.
Vi forventer, at du har gode samarbejdsevner, og at du kan træde til og lede behandlingen af komplekse problemstillinger under møder i både formelle som uformelle rammer. Derfor er det også et krav, at du er stærk i mundtlig og skriftlig kommunikation på såvel dansk som engelsk.

Derudover lægges der vægt på, at du er udadvendt, og at du deltager i delegationens sociale sammenhænge.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 27. oktober 2015 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Stillingen besættes som udgangspunkt for en periode på op til 4 år.

Du vil blive tillagt grad af oberstløjtnant i forbindelse med udstationeringen.

Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter, og du modtager et skattefrit udetillæg.

I forbindelse med en ansættelse vil der være mulighed for forhandling af tillæg.

Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under din udstationering. Her kan du ligeledes beregne dit forventede udetillæg.

Du skal være helbredsvurderet ”Egnet uden begrænsninger” og kunne sikkerhedsgodkendes til CTS-A samt opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos oberst Helmuth Borchert tlf. +32 2707 6154.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Palle Hvirvelkær på tlf. 7281 9680.

Ansøgningsfristen er den 5. marts 2023.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 11/2023 ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse i Ballerup.

Stillingen er til besættelse senest pr. den 1. september 2023.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingerne, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 05. marts 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0