Orlogskaptajn til udvikling af Søværnets uddannelsesområde.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at arbejde med uddannelsesområdet i Søværnet. Har du interesse for udvikling af maskin- og våbentekniske uddannelser i en kompleks organisation?

Vil du bidrage til, at fremtidens Søværn kan uddanne medarbejdere af høj kvalitet med de rette kompetencer?

Så er du den nye medarbejder i Søværnskommandoens sektion for uddannelse.

Om os

Uddannelsessektionen er en del af Trænings- og Uddannelsesdivision ved Søværnskommandoen. Divisionen er det centrale omdrejningspunkt for styrkeproduktionen i Søværnet. Uddannelseselementet i sektionen har ansvaret for de strategiske og overordnede retningslinjer vedrørende uddannelse i Søværnet.
Selvforståelsen hos os er, at en forudsætning for et kompetent Søværn er adgang til den nødvendige uddannelse på det rette tidspunkt. God uddannelse skaber grundlaget for effektiv og avanceret træning ved Søværnets enheder jf. Søværnets DOST koncept.

Om stillingen

Du vil indgå i sammenhænge, der i høj grad er med til at forme og støtte Søværnets samlede opgaveløsning. Dit primære arbejdsområde vil blive sparing og støtte til Søværnets to uddannelsescentre Center for Våben (VBC) og Center for Sømilitær Teknologi (CST) samt Forsvarsakademiet i forhold til de tekniske uddannelser.

Alt efter dine kompetencer vil du blive tildelt ansvarsområder i f. t. elementets behov. Du bliver en del af et effektivt team. Af vigtigste opgaver kan nævnes:
• Skabe og vedligeholde relationer ved uddannelsescentrene i Søværnet, Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste, samt relevante erhvervsskoler og maskinmesterskoler.
• Sagsbehandling inden for maskin- og våbentekniske uddannelser/kurser.
• Sagsbehandling i f.t. maskinmesterpraktikanter og lærlingeuddannelser.

Søværnets uddannelser er forankret ved Søværnets fire uddannelsescentre; VBC, CST, Center for Taktik (TAC) og Center for Maritim Uddannelse og Skibssikkerhed (CMS) samt Forsvarsakademiet (FAK) to skoler Søværnets Officers Skole (SOS) og Søværnets Sergent Skole (SSS).

Stillingen er alsidig, den byder på gode faglige og personlige udfordringer. Du kan forvente et miljø, hvor vi altid er i gang og aktive, men også gode til at hjælpe hinanden. At supplere hinanden og udvise fleksibilitet i opgaveløsningen er en nødvendighed i vores hverdag. Det gør os mere organisatorisk robuste og samtidig fleksible

Om dig

Du er enten orlogskaptajn med en MMS eller ækvivalerende uddannelse eller kaptajnløjtnant på en uddannelseskontrakt, der er optaget på MMS med indsigt og interesse for uddannelsesområdet. Det forventes, at du er en selvstændig, initiativrig og en god sagsbehandler, der arbejder systematisk og struktureret. Du skal have en naturlig nysgerrighed og viljen til at lære nye arbejdsgange og metoder. Det vil være en fordel, men ikke et ubetinget krav såfremt du har baggrund fra officersretningerne MAS eller VEO.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte OK Brian Hørby, [email protected], +45 72811937.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, kaptajnløjtnant Henrik Wenzell, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 32 66 55 16.

Ansøgningsfristen er den 5. marts 2023. Jobsamtaler forventes afholdt umiddelbart herefter med henblik på besættelse af stillingen 1. april 2023.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

"OM SØVÆRNSKOMMANDOEN - Søværnskommandoen består af Kapacitetsdivisionen, Planlægnings- og Operationsdivisionen, Uddannelses- og Træningsdivisionen, samt en ledelsessektion. Derudover er Søværnets fire uddannelsescentre og Søværnets Center for Administration underlagt kommandoen.
Søværnskommandoen er ansvarlig for styrkeproduktion inden for det sømilitære område, herunder for at styrkeproducere og opstille sømilitære enheder inklusive Søværnets Nationale Maritime Operationscenter, samt for at støtte underliggende myndigheders opgaveløsning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 05. marts 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0