UNMO UNTSO 2024

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du have en spændende udsendelse i 12 måneder, hvor du arbejder i et operativt og professionelt miljø i en multinational ramme?
Danmark forventes at skulle bemande et antal stillinger i 2023 som - Military Observer ved United Nations Truce Supervision Organization - Mellemøsten (UNTSO). Dette opslag omhandler op til 8 stillinger til bemanding i henholdsvis 1. kvartal (1), 2. kvartal (2), 3. kvartal (2) og 4. kvartal (3). Det kan blive dig, hvis du har de rette kompetencer.

Om os

Om Missionen
Missionens Hovedkvarter er beliggende i Jerusalem, Israel og de militære medarbejdere er placeret rundt omkring i missionens ansvarsområde primært i Israel, Syrien og Libanon, afhængig af stilling og opgaver.

Danmark har været en vigtig del af UNTSO siden 1948. Ud over en rotationsordning på forskellige chefstillinger ved UNTSO, bemander Danmark 10 observatørstillinger fordelt over hele UNTSO ansvarsområde, hvori disse stillinger indgår. Herudover bemander Danmark Chief Observer Group Golan - Damaskus (COGG_D) UNTSO stillingen i perioden december 2023 – december 2024.

UNTSO består af ca. 148 militære observatører, som bemandes med personel fra 25 forskellige nationer, samt ca. 215 internationale og lokale civile medarbejdere. Den generelle omgangstone kan være både formel og uformel afhængig af situationen, men altid professionel, hvor alle er klar til at yde deres bedste for at nå gode resultater.
Du kan finde yderligere oplysninger om UNTSO på https://peacekeeping.un.org/en/mission/untso

Om stillingen

Der er tale om en udsendelse på 12 mdr. Som Military Observer bliver du en del af en observatørgruppe placeret efter missionens disposition, i enten Israel, Syrien eller Libanon, hvor du vil indgå i løsningen af alle observatørgruppens opgaver, herunder patruljering, observation, undersøgelse og rapportering.

Du vil forud for udsendelsen skulle deltage i nationale og internationale kurser.

FNs jobbeskrivelse kan ses på FIIN:Jobbeskrivelse
Har du ikke adgang til FIIN kan denne rekvireres ved mail til [email protected].

Om dig

Du er officer kaptajn eller major, og kan opfylde FNs alderskriterie (over 25 år og under 55 år på udsendelsestidspunktet).
Du har gennemgået Føringskursus, VUK eller VUT I/L. Det er en fordel, hvis du tidligere har været udsendt i andre Internationale operationer.

Du er god til at skabe samarbejdsrelationer i forskellige fora, du trives godt i et multinationalt miljø og så har du respekt for de kulturelle forskelle.

FN har flg. krav til personel der udsendes som observatører:
• Previous field/troop unit experience in his/her national armed forces;
• Experience or training in light and medium weapons, support equipment and common weapon, vehicle, aircraft and helicopter identification;
• Recent experience in driving light to up-Armoured Vehicles and 4x4 vehicles;
• Experience in driving on city roads as well on irregular terrain, being aware of local traffic regulations;
• Experience supervising the daily maintenance of light military or commercial pattern vehicles and trained in employing self-recovery techniques;
• Currently on active duty military service with a minimum of 5 years regular military service experience.

Required Qualifications:
• Mentally fit for strenuous operations and long working hours in difficult conditions;
• Knowledge of infantry organizations (force structure, equipment and capabilities) and operations at company and battalion level;
• Proficiency in map reading, land navigation and use of GPS;
• Proficiency in the use of Night Vision Devices;
• Use of tactical and basic commercial communications equipment and approved UN radio procedure;
• Knowledge of basic skills in dismounted and vehicle patrolling;
• Knowledge of basic negotiation, mediation, conflict resolution skills and basic interviewing techniques;
• Knowledge of basic first aid and stress management techniques;
• Ability to speak, read and write in English, write or type reports and to communicate on voice radio sets (English is the working language of the mission);
• Computer Skills (Word-processing, Spreadsheet, Database, Presentation, Lotus Notes and Image manipulation software);

FN opfordre medlemsnationerne til at indstille kvindelige kandidater, med henblik på at opnå mindst 18% udsendt kvindelig militært personel som UNMO eller SO pr. nation.

FN observatører skal være upartisk og objektive. Derfor har FN besluttet at observatører i UNTSO ikke må have familiære relationer eller tætte bånd til enkeltpersoner eller organisationer i de respektive lande som indgår i missionsområdet.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Der ydes funktionstillæg tilsvarende M331.

Stillingerne besættes for en periode på 12 måneder og Start of tour (SOT) for stillingerne forventes at være i henholdsvis 2. kvartal, 3. kvartal og 4. kvartal. Militært ansatte returnerer som udgangspunkt til den stilling, de forlod inden udsendelsen.

Endelig godkendelse til stillingen, foretages af United Nations Department of Peace Operations/Force Generation Service, efter fremsendelse af bl.a. Personal History Form.

Såfremt du allerede er udpeget til deltagelse i en international operation, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Du vil blive udsendt under ”Forsvarets Bestemmelse om løn, tillæg og ydelser for personel udsendt i international tjeneste” (FPSBST 564-2), hvilket bl.a. vil omfatte FN-tillæg (skattepligtigt), Udetillægslignende tillæg (skattefrit). Dertil kommer de ydelser, som FN udbetaler til dig i missionen (Mission Subsistence Allowance (MSA) til dækning af ”Housing, Food & Incidentals”.

Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 564-2, som omhandler forhold under din udsendelse.

Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til Fortroligt samt opretholde denne under hele udsendelsen.
Du skal være i besiddelse af gyldigt pas samt kørekort (Kat. C).
Du skal have bestået Forsvarets basistest og kunne helbredsgodkendes til EGNET UDEN BEGRÆNSNINGER (helbred og tænder) jf. særligt FN-helbredsskema,

Inden udsendelsen gennemføres følgende kurser, hvis ikke allerede gennemført:
• Conduct after Capture NIV B (3 dage)
• Enkeltmandsforberedelse Modul 1 og 2 (2 uger)
• United Nations Military Observer Course (3 uger, Finland)

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du spørgsmål til de operative forhold i missionen, kan du kontakte kaptajn Søren M. Dieckmann FKO-O-J35G05 på telefon 72 84 04 06.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Glen Spangenberg Rasmussen på telefon 32 66 53 61.

Ansøgningsfristen er 10. april 2023. Evt. ansættelsessamtaler til stillingerne forventes gennemført i uge 16-17/2023.

Ansøgninger skal være bilagt en påtegning fra nærmeste chef/leder.

Personel uden kontraktforhold med Forsvaret skal have en rådighedskontrakt med en myndighed, for at kunne komme i betragtning til stillingen. Ansøgningen fra reservepersonel skal skal have en påtegning indeholdende en accept af, at afgivende myndighed betaler for indkommanderinger forud for udsendelsen, f.eks. i forbindelse med missionsuddannelser, samt at afgivende myndighed foranstalter indgåelse af kontrakt i f.m. udsendelsen.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Ønsket udsendelsesperioder (kvartal) anføres i prioritet i ansøgningen.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0