Stabsofficer og besøgskoordinator til Ledelseselementet i Arktisk Kommando

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en helhedsorienteret og ambitiøs premierløjtant med stor selvstændighed og lyst til at arbejde med koordination og planlægning i Grønland?

Så er du helt sikkert et godt bud på den militære sagsbehandler som vi ønsker at ansætte til en nyoprettet stilling i Ledelseselementet i Arktisk Kommando.

Om os

Arktisk Kommandos Ledelseselement har overordnet tre opgaver.

Først og fremmest yder ledelseselementet ledelsesstøtte til Arktisk Kommandos ledelse.
Dernæst varetager ledelseselementet sekretariatsfunktionen for hele Arktisk Kommando, hvilket bl.a. betyder, at langt de fleste opgaver, der sendes til AKO, går gennem ledelseselementet, hvor opgaverne nedbrydes og videresendes til relevante sagsbehandlere i staben.

Endvidere er ledelseselementet ansvarlig for at sikre opstilling af Arktisk Kommandos særlige stab, når dette vurderes nødvendigt.

Ud over chefen og souschefen i ledelseselementet, hvor souschefens primære opgave er at varetage funktionen som militærassistent for chefen for Arktisk Kommando, består ledelseselementet pt. af fem medarbejdere. De står blandt andet for; sagsbehandling af aktindsigtssager, borgerhenvendelser, spørgsmål fra politisk niveau og pressehåndtering samt et utal af ad hoc opgaver.

Teamet er præget af motivation for arbejdet og et godt fællesskab med civile og militærfaglige baggrund. Vi lægger samtidig vægt på et godt humør og en uformel omgangstone.

Om stillingen

Som sagsbehandler i ledelseselementet vil du være med til at sikre, at ledelsen har tilgængelige informationer i rette tid, sted, mængde og kvalitet, samt at ledelsen er synlig og tilstede for hele organisationen.

Du vil skulle løse opgaver inden for hele ledelseselementets opgaveportefølje, der spænder fra kalender- og sagsstyring ift. koordination af håndakter, håndtering af ind- og udgående post til øvrige sekretariatsopgaver, herunder kvalitetssikring af sagsoplæg, der skal forelægges ledelsen.

Ledelseselementet er pt. ansvarlig for besøgsvirksomheden ved AKO lokationer, hvilket er en stor og fortsat voksende opgave, der båndlægger mange ressourcer. Der ligger således en særdeles stor planlægningsopgave i denne sammenhæng. Opgaven som tovholder for besøgsvirksomheden forventes placeret i denne stilling som militær sagsbehandler.

Du vil i stillingen få mulighed for at opbygge en stor viden – ikke kun om Arktisk Kommando og de opgaver, som kommandoen løser – men også om opgaveløsningen i resten af Forsvarskommandoen og i Forsvarsministeriets øvrige styrelser. Stillingen giver dig muligheder for at dygtiggøre dig som sagsbehandler og få erfaring som sagsbehandler på NIV-II og vil således give dig et godt fundament for din videre karriere i Forsvaret.

Stillingen er placeret i Nuuk.

Om dig

Du er premierløjtnant M312.

Du er indstillet på at yde den indsats, der skal til for at opbygge din faglige viden inden for sagsbehandling i Forsvarskommandoen og har lysten og evnen til at lære nyt.

Analytisk er du skarp, ligesom du er stærk i koordination og planlægning. Du kan sikre, at opgaver bliver leveret i aftalt kvalitet og til tiden.

Du skal kunne håndtere modsatrettede interesser uden at miste overblikket og endelig skal din lyst og evne til at samarbejde med kollegaer i Forsvaret og med eksterne samarbejdspartnere være i top.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 3, som omfatter premierløjtnant. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Stillingen bestrides som midlertidig tjeneste ved Arktisk Kommando i Nuuk, Grønland for en afgrænset periode på to år. Du vil beholde dit nuværende faste tjenestested under opholdet i Nuuk. Du vil blive stillet en fri bolig til rådighed samt ydelser jf. Grønlandsaftalen.

Du opfordres til at sætte dig ind i de vilkår, der er gældende for udsendte på Grønlandsaftalen. Herunder beskatning af bolig og personalegoder samt krav om tvungen pensionsopsparing.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fungerende chef for Ledelseselementet Christina Nielsen på tlf.: +299 265556.

Du kan kontakte SSG Kaare Bak, Arktisk Kommandos HR partner ved Forsvarsministeriets Personelstyrelse på [email protected] eller på tlf. +299 49 11 04, såfremt du har spørgsmål til specifikke grønlandske ydelsesforhold.

Bemærk at tidsforskellen mellem Danmark og Nuuk er 4 timer (bagud).

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent KL Camilla Asker Boye, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf.: 7281 9192, eller mail [email protected].

Ansøgningsfristen er 15. marts 2023. Samtalerne vil blive afholdt løbende. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om ARKTISK KOMMANDO
Arktisk Kommando er en operativ kommando med ansvar for alle Forsvarets indsættelser i Nordatlanten og Arktis. Kommandoens ansvarsområde omfatter både Grønland og Færøerne samt omkringliggende havområder.

Arktisk Kommandos mission er at beskytte Kongeriget i Arktis. Det indebærer evnen til at kunne håndtere kriser og ultimativt at gennemføre militært forsvar af Grønland og Færøerne – i samarbejde med andre nationale og internationale hovedkvarterer. I Arktisk Kommando har vi indsat enheder fra Søværnet og Flyvevåbnet i operativ kontrol 24/7, samt Siriuspatruljen, hvilket kræver engagement og en Combined/Joint tilgang til opgaverne. Vi gennemfører overvågning samt suverænitetshævdelse – året rundt. Vi løser samtidig en lang række vigtige operative opgaver fx eftersøgnings- og redningstjeneste, miljøovervågning, fiskeriinspektion og støtte til det civile samfund. Det kræver forudseenhed og tæt samarbejde med de statslige og militære myndigheder i nabolandene til Grønland og Færøerne. Ved behov kan Kommandoen forstærkes af enheder fra alle værn samt Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen

Arktisk Kommando har hovedkvarter i Nuuk, hvor der for tiden arbejder omkring 70 medarbejdere. Derudover har kommandoen personale flere steder på øst- og vestkysten af Grønland, på Færøerne samt i Danmark.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Onsdag den 15. marts 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0