Sagsbehandler til Udviklings- og Planlægningsstabens Koncernsynkroniseringssektion.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at styre Forsvaret - Kan du holde mange bolde i luften og håndtere et komplekst sagsområde med rigtig mange interessenter og modsatrettede behov, så er jobbet som sagsbehandler i Forsvarskommandoens Koncernsynkroniseringssektion lige noget for dig.

Om os

Styringsafdelingen varetager styringen af opgaver, ressourcer og implementering af forsvarsforlig og nye kapaciteter under Forsvarskommandoen, således at dette sker i en bedre sammenhæng end hidtil.
I Styringssektion 1 vil du være med til at udføre synkronisering af Forsvarskommandoens opgaver og ressourcer med de støttende styrelser, således at opgaverne kan udføres på den korte bane og længere horisont.
Vi udfører opgaverne i tæt samarbejde med de øvrige dele af Udviklings- og Planlægningsstaben, øvrige stabe og kommandoerne i synkroniseringen for at kunne løse opgaverne efter Forsvarschefens prioriteringer. Vi er også i tæt dialog med Forsvarsministeriets Departement. Derfor har vi en central rolle i Forsvarets virke og i at støtte Forsvarschefen med styringen.
Opgaverne består i at få samordnet og synkroniseret materiel-, etablissements-, IT- og personelområdet så det passer sammen med de opgaver og aktiviteter, som Forsvaret skal udføre i det aktuelle og de nærmeste år, og samtidig styre mod de givne opgaver og mål på den længere horisont. Det medfører derfor også implementering af forligsplaner således at forligsmålene opnås samtidig med at styrkeindsættelsen, -produktionen og -udviklingen samt en række øvrige opgaver kan løses ud fra de givne prioriteter.
Sektionen består af 8 officerer, en chefkonsulent og en studentermedhjælper.
Vi udfører ressourcelægnings- og prioriteringsopgaver i rammen af Forsvaret, og en udfører også råd¬givning, udvikling af korte og præcise svar på komplicerede problem¬stillinger i en dynamisk hverdag. Vi har derfor tæt berøring med hele Forsvaret, de andre styrelser og departementet.
Ud over ovenstående opgaver, håndterer sektionen ligeledes klima-, miljø- og energiindsatsen på tværs af Forsvarskommandoens område.

Om stillingen

Vi tilbyder dig et godt arbejdsmiljø med gode kolleger, fleksibilitet og gode fysiske rammer. Du får rig mulighed for at arbejde selvstændigt med egne ansvarsområder og sætte dit eget præg på stillingen.
Du kommer som sagsbehandler til at arbejde med udgangspunkt i IT-området. Dine opgaver er at få samordnet og prioriteret Forsvarets samlede behov til de operative kapaciteter, stabe og understøttende opgaver. Denne samordning synkroniseres med opretholdelse og implementering af Forsvarets enheder, materiel, etablissement og personel, således at behovene kan leveres rettidigt til at understøtte Forsvarets kapaciteter, stabe, værksteder, infirmerier, uddannelser med videre.
Du vil dermed være en af Forsvarskommandoens primære kontaktpersoner til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse inden for områderne IT-udvikling og –styring Du vil derfor få en stor berøringsflade og tæt dialog på tværs af Forsvarsstaben, samt med kommandoerne, Forsvarsakademiet, Forsvarets Sundhedstjeneste og Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste. Du har også et samarbejde med Forsvarsministeriet i en tæt relation.
Du vil få en vigtig rolle med at bidrage til de løbende opdateringer af IT-planerne for Forsvaret, som gennemføres i tæt dialog med Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, de øvrige styrelser og departementet. Det indebærer bl.a. tværgående prioritering og omprioriteringer af projekter for at få understøttet Forsvarets opgaveløsning, herunder udarbejdelse af oplæg til Forsvarschefen vedr. prioriteringer.
Stillingen vil give dig en enestående mulighed for at få erfaring med hele styringen af Forsvaret og indblik i styringen på ministerområdet, som du vil kunne anvende i din videre karriere.

Om dig

Du er major/orlogskaptajn og har gennemført VUT-II/L, MMS eller anden ækvivalerende uddannelse eller du er civil med en akademisk baggrund, og har evne inden for planlægning og føring eller styring. Hvis du er en erfaren kaptajn, som er optaget på eller i gang med MMS eller OFU, vil du kunne ansættes på en uddannelsesaftale.

Som person er du handlekraftig og kan agere selvstændigt og i et dynamisk miljø med flere modsat rettede parametre. Du har overblik over mange sager som interagerer med andre elementer, hvorfor du skal kunne se helheder i en kompleks sammenhæng. Du er analytisk stærk og formår gennem fremsynethed at se opgaverne i sammenhæng og identificere samt afklare afhængigheder tidligst muligt. Du formår at levere kvalitet i opgave¬løsningen, hvor der fokuseres på konstruktive løsningsmulig¬heder gennem inddragelse af relevante interessenter.

Det er vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og kan indgå i en tæt relation med dine nærmeste kolleger, men også at du kan arbejde konstruktivt sammen med såvel repræsentanter fra Forsvarsministeriets departement, Cyberdivisionen ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, samt Forsvarskommandoens mange myndigheder.

Har du erfaring med at planlægge og gennemføre operationer og logistik eller udvikle og implementere kapaciteter, vil tankegangen herfra være tæt på fundamentet til at virke i denne funktion.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Stillingen har udgangspunkt i Holmens Kanal 9, København.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef oberstløjtnant Steen Dalsgård på telefon 72812532.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Jesper Tang Sørensen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9149.

Ansøgningsfristen er 28. marts 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Den endelige tiltrædelsesdato vil blive endeligt koordineret med din nuværende chef.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 28. marts 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0