Værnsfælles stabskursus og udstationering i Paris

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du ambitioner om at blive major/orlogskaptajn (M331), og er du åben for alternativer til MMS?
Så er det muligt at søge en plads på det franske generalstabskursus École de Guerre, Paris, som en del af en fire års udstationering ved operationscentret i den franske forsvarsstab (CPCO).

Om os

Udviklings- og Planlægningsstaben udbyder på vegne af Forsvarskommandoen en plads på det franskegeneralstabskursus École de Guerre i Paris.

Om stillingen

Uddannelsen gennemføres som fuldtidsstudie ved École de Guerre i Paris fra august 2024 til den juni 2025 og svarer til den danske Master i Militære Studier ved Forsvarsakademiet.

Undervisningen ved École de Guerre foregår på fransk, hvilket fordrer gode franskkundskaber mundtligt og skriftligt.

Inden uddannelsesstart kan eleven gennemgå et seks måneders sprogkursus i Frankrig i perioden februar 2024 til juli 2024. Kandidater med et tilstrækkeligt fransk-niveau behøver ikke sprogkurset.

Ansøgere, der vurderes egnede, skal forvente at gennemgå en sprogtest ved den franske ambassade i København, forventeligt i uge 41 eller 43 2023.

Se mere om Ecole de Guerre på skolens hjemmeside:
http://www.dems.defense.gouv.fr/ecole-de-guerre/

Uddannelsen er kompetencegivende for efterfølgende ansættelse og udnævnelse som
Major eller orlogskaptajn i løngruppe 5.

Om dig

Uddannelsen kan søges af officerer fra alle værn, der er udnævnt kaptajn eller kaptajnløjtnant efter tjeneste en årrække i graden.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til fransk forsvars- og sikkerhedspolitik, herunder kendskab til Forsvarets samarbejde med Frankrig. Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med operationsplanlægning.

I udvælgelsen indgår en vurdering af dine bedømmelses- og vandelsmæssige forhold samt dit udviklingspotentiale. Desuden vil Forsvarskommandoens Operationsstab (J5) blive hørt i processen vedrørende potentiale for tiltrædelse ved CPCO.

Endelig optagelse på uddannelsen er betinget af helbredsmæssig godkendelse, samt beståelse af sprogtest. Desuden skal du være sikkerhedsgodkendt til Hemmeligt.

Ansættelsesvilkår

Uddannelsesstillingen besættes efter protokollatet af 27 oktober 2015 om officerer,
beredskabsofficerer, auditørfuldmægtige, elever på grundlæggende officersuddannelse, elever på sprog- og reserveofficersuddannelserne samt officersaspiranter ved Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriet, i henhold til gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 4 som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i Forsvaret inden for hovedfunktionsniveauet (sekondløjtnant til og med major/orlogskaptajn), kan du vælge at bibeholde denne ansættelsesform. Du vil da fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse
og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

Uddannelsen tilrettelægges som en udstationering efter udetillægsordningen, jf. FPSBST 566-2. Du kan læse mere om udstationering under udetillægsordningen på HR-portalen på FIIN (artiklen Udstationering under udetillægsordningerne).
Der er mulighed for at medbringe familien til Frankrig.
Under uddannelsen er du arbejdstidsneutral, hvilket indebærer, at der ikke kan optjenes merarbejde og arbejdstidsbestemte ydelser.

Under gennemgang af uddannelsen tillægges du midlertidigt grad af major eller orlogskaptajn. Efter tilfredsstillende gennemgang af uddannelsen udnævnes du fast til major/orlogskaptajn (løngruppe 5), du beordres i stillingen som forbindelsesofficer til CPCO, og du tillægges midlertidig grad af oberstløjtnant/kommandørkaptajn for perioden du bestrider stillingen ved CPCO. Det forventes, at du bestrider stillingen i en to- til treårig periode, frem til næste officer har gennemført uddannelsen på École de Guerre i Paris.

Et år før udstationeringens udløb vil FPS i samarbejde med dit værn eller Forsvarsstaben åbne en dialog om din kommende stilling efter endt udstationering.

Øvrig information:
Tidspunktet for kursusstart er august 2024. Du skal være flyttet til Frankrig en uge forinden kursusstart.

For supplerende oplysninger angående proces, optagelse og udstationering kan du kontakte major Lars Krarup på FIIN: FKO-U-CHSTR3, sektionschef, Strategisk Udstationering ved Forsvarskommandoens Udviklings- og Planlægningsstab.

For oplysninger om selve kurset og din efterfølgende tjeneste ved CPCO, kan du kontakte OL T. Guilbert på FIIN: FKO-O-J5CPCO.

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår under udstationering mv. kan uddybes ved henvendelse til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR konsulent KN Palle Hvirvelkær på tlf.: 728 19140.

Ansøgning:
Motiveret ansøgning og CV vedhæftes tillige med seneste FOKUS, der ikke må være mere end 6tmåneder gammel.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket - Søg den ledige stilling - i højre side.
Ansøgningsfrist er 10. august 2023.
Udviklings- og Planlægningsstaben ved Forsvarskommandoen vil, i samarbejde med Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen og Forsvarsministeriets Personalestyrelse, behandle ansøgningerne og forventer at besvare disse i november 2023 (Efter sprogtest).
Alle ansøgere får kvittering for modtagelse til den mailadresse, som ansøgeren har indtastet i det elektroniske ansøgningsskema.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Torsdag den 01. juni 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0