Udstationering: Stedfortrædende forsvarsrådgiver ved Danmarks Faste Repræsentation ved NATO (DANATO)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du arbejde med forsvars- og sikkerhedspolitik i et dynamisk og spændende internationalt miljø?

Så har du muligheden for at søge en stilling som stedfortrædende forsvarsrådgiver ved Danmarks Faste Repræsentation ved NATO (DANATO) i Bruxelles.

Om os

Som stedfortrædende forsvarsrådgiver er du udsendt af Forsvarsministeriet. Forsvarsministeriets medarbejdere indgår i et tæt samarbejde med medarbejderne udsendt fra Udenrigsministeriet og medarbejderne ved Danmarks Militære Repræsentation ved NATO. Arbejdet inden for Forsvarsministeriets ressortområde omfatter bl.a. Alliancens afskrækkelses- og forsvarsprofil, forsvarsplanlægning, materielsamarbejde, nukleare spørgsmål, resiliens, kapacitetsopbygning, cyberforsvar og ressourcestyring.

Om stillingen

Forsvarsrådgiverne ved NATO arbejder med forsvarspolitiske forhold i NATO – men også i synergi med forsvarsrådgiverne ved EU. Du vil selvstændigt på Danmarks vegne skulle dække møder inden for dine arbejdsområder og forhandle med øvrige allierede.

DANATO er en attraktiv og travl arbejdsplads for dig, som ønsker at beskæftige dig med internationalt samarbejde samt forsvars- og sikkerhedspolitik. En væsentlig del af arbejdet er at skabe netværk og formidle informationer både til andre landes repræsentanter og til hjemlige myndigheder samt arbejde for Danmarks forsvarspolitiske mærkesager.

Dine arbejdsopgaver vil blive nærmere fastlagt under hensyntagen til dine kvalifikationer og erfaringer samt den løbende prioritering og fordeling af sagsområder. Som kommende stedfortræder til forsvarsrådgiveren vil du i alle tilfælde skulle bistå chefen i ledelsen af forsvarsrådgiverne ved NATO.

Om dig

Du er officer med gennemført videreuddannelsestrin II for ledere, Master i Militære Studier (MMS) eller tilsvarende udenlandsk uddannelse, eller du er akademiker. Vi lægger vægt på, at du har et indgående kendskab til ministerområdet, herunder betydelig indsigt i politiske processer, gerne fra arbejde i departementet. Du har desuden et godt kendskab til sikkerheds- og forsvarspolitik.

Du er velformuleret i både skrift og tale, herunder i stand til kort og koncist at formidle omfangsrige eller komplicerede sager. Du kan anvende din faglighed til at omsætte komplicerede problemstillinger til politiske handlemuligheder.

Du er analytisk skarp og har blik for muligheder frem for begrænsninger. Du forstår at se en sag fra flere sider. Du er udadvendt og er god til at skabe netværk.

Du behersker engelsk på forhandlingsniveau i både tale og skrift. Du har evt. erfaring fra internationalt samarbejde.

Som person besidder du en stor portion selvstændighed samtidigt med at du forstår værdien i at optræde som en holdspiller.

Varetagelsen af stillingen stiller betydelige krav til din fleksibilitet både hvad angår korte deadlines og mangeartede opgaver, men også i forhold til tilrettelæggelsen af dit arbejde. Arbejdskulturen i NATOs hovedkvarter stiller store krav til din tilstedeværelse. Hverdagen er præget af mange møder, der ofte strækker sig ud over normal arbejdstid.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at tænke koncernens udvikling ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Der er mulighed for besættelse ved konstitution.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Stillingen er til besættelse senest 1. august 2023. Stillingen ønskes besat for en treårig periode, evt. med mulighed for forlængelse i ét år.

Under udstationeringen vil du oppebære udetillæg efter udetillægsordningen samt få betalt bolig. Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde information om forhold under udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Du har mulighed for at medbringe din familie. Generelt er der gode jobmuligheder for ægtefæller i Bruxelles. Europaskolen har en dansk linje for børn fra 4 år til og med gymnasiet, mens der er en dansk børnehave for børn i 2-4 års alderen.

Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse til CTS samt kunne opretholde denne under hele udstationeringsforløbet. Derudover skal ansøgere kunne helbredsvurderes ”egnet uden begrænsninger”.

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for forsvarsrådgiverne ved EU og NATO Pelle Holager på [email protected]. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Palle Hvirvelkær på tlf. 3266 5575.

Ansøgningsfristen er den 21. maj 2023. Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart derefter.

Forsvarsministeriet er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 21. maj 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0