Sagsbehandler til Host Nation Support

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vi har en spændende stilling i Operationsstabens Host Nation Support element, hvor du er med til at stå i spidsen for Forsvarets planlægning og koordinering af værtsnationsstøtte.

Vi har et tæt samarbejde med amerikanske styrker og andre allierede nationer, hvor vi er med til at skabe de bedst mulige rammer for deres transit og ophold i Danmark.

Du sikrer sammen med vores allierede og samarbejdspartnere en rød tråd i planlægningen af Host Nation Support operationer, der er vigtige for vores fælles sikkerhed. Du bliver en Operationsstabens gennemgående personer og følger den enkelte operation fra vugge til grav.

I stillingen vil du opleve afvekslende opgaver med stor grad af handlefrihed, opgaver der i væsentlig grad kan medvirke til et løft af dine personlige kompetencer samt generelle forståelse for planlægning og gennemførelse af værnsfælles operationer på højt niveau.

Lyder dette som en spændende udfordring, du kan se dig selv i, så er vi et stærkt team der gerne vil byde dig velkommen her i Operationstaben.

Om os

Host Nation Support elementet er en del af logistikafdelingen (J4) i FORSVARSKOMMANDOENs Operationsstab. J4 er sammensat af 21 militære medarbejdere fra alle værn samt enkelte civile

Hos Host Nation Support elementet trives vi i en varieret og uforudsigelig hverdag, som kræver fleksibilitet og omstillingsparathed, samtidig med at vi løser opgaver af stor vigtighed for Forsvaret.

Vi er værnsfælles og samarbejder dagligt på tværs af kommandoer, styrelser og private virksomheder med henblik på at koordinere, synkronisere, skabe netværk og bringe dette i spil, når opgaverne skal løses.

Vi har en uformel tilgang til arbejdet samt respekt for hinanden som de grundlæggende forudsætninger for et effektivt arbejdsmiljø.

Om stillingen

Din kollega kaptajn Bo Ommen siger om stillingen:

Det er både meningsfyldt og enormt udviklende at arbejde med HNS på øverste niveau. Jeg får lov til at stå i spidsen for rigtig store operationer, hvor værnene, styrelser og civile myndigheder alle støtter vores allierede med flytning af f.eks. brigader og store helikopterenheder.

Vi tilbyder dig en stilling som kaptajn/kaptajnløjtnant, hvor du har god mulighed for at udbygge din logistiske viden. Uanset dit aktuelle og nuværende logistiske vidensniveau, er dette ikke en betingelse for eventuel ansættelse eller for at kunne virke i jobbet generelt.

Operationsstaben, herunder HNS-elementet er overordnet ansvarlig for gennemførelsen af al værtsnationsstøtte til allierede. Vores HNS-element består af et team på tre faste medarbejdere og har også en række reserveofficerer tilknyttet.

Du kommer således til at arbejde i et spændende operativt værnsfælles miljø, på tværs af sektoransvaret i Danmark samt med kommercielle samarbejdspartnere under fleksible rammer, som du selv er med til at sætte, med mulighed for hjemmearbejde og en stor grad af frihed under ansvar.

Du vil have mulighed for at kombinere jobbet med et sideløbende studie, såfremt du er under uddannelse eller har ønsker om dette i den nærmeste fremtid.

Der er forventeligt kun få udlandsrejser om året.

Om dig

Du har gode samarbejdsevner og en pragmatisk tilgang til opgaveløsning og kan lide at bringe disse kompetencer i spil.

Du har gode kommunikationsevner og behersker engelsk i skrift og tale, da gennemførelse af værtsnationsstøtte forudsætter samarbejde med en lang række interessenter, herunder udenlandske militære myndigheder, samt private leverandører, firmaer m.v.

Har du også erfaring med planlægning af forsvarets operationer på det logistiske område eller tidligere tjeneste ved kommandoer på niveau II eller militære styrelser, så er det også et plus.

Den logistiske understøttelse som værtsnation er afhængig af processer mellem mange forskellige interne og eksterne aktører, hvorfor vi også lægger vægt på gode analytiske evner.

Du er tillige som militæransat vurderet indsættelsesparat.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Tjenesten er med fast tjenestested i Karup.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef J45 major Søren Meldgaard Jensen på telefon 72 84 04 54 eller FIIN: FKO-O-CHJ45 og/eller elementleder HNSCC major Thomas Sigvardt på telefon 72 81 11 07 eller FIIN: FKO-O-J407.

Hvis du har spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulent, Nur Arabaci Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 99 35.

Ansøgningsfristen er den 7. juni 2023, samtaler forventes afholdt i uge 24, 2023.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSKOMMANDOEN
FORSVARSKOMMANDOEN er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed.
FORSVARSKOMMANDOEN løser opgaverne under mottoet ”Værd at kæmpe for”, og vores primære ansvar er at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i nationale og internationale opgaver.
FORSVARSKOMMANDOEN ledes af forsvarschefen, der samtidig er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker. FORSVARSKOMMANDOEN består af Forsvarsstaben og de fem kommandoer; Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specialoperationskommandoen og Arktisk Kommando.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Onsdag den 07. juni 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0