Koordination af Forsvarets opgaver - Sekretariatssektionen ved [xxxxx] i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at blive eksponeret for FORSVARSKOMMANDOENs chefer, koordinere opgaver og have en hverdag med præget af mangeartede og spændende opgaver? Så er du måske den nye sagsbehandler ved Sekretariatssektionen.

Om os

Du bliver en del af Sekretariatssektionen i Ledelsessekretariatet. Vi er 10 arbejdsomme og engagerede militære og civile medarbejdere. Det er os, der modtager alle nye opgaver, der stilles til Forsvaret.
Vi analyserer opgaverne, koordinerer på tværs af Forsvarsministeriets område, og sørger for at opgaven bliver forankret korrekt i Forsvaret.

Vi er også ansvarlige for at håndtere aktindsigtssager samt henvendelser fra andre nationer, udvalg, ministerier, styrelser, myndigheder og borgere.

En del af vores opgave er desuden at fastlægge retningslinjerne for Forsvarets ceremonielle forhold. Endelig er vi ansvarlige for sagsbehandling vedrørende synlig anerkendelse – dvs. medaljer.

Om stillingen

Du vil indgå i et team på tre sagsbehandlere, der håndterer politiske spørgsmål og høringer fra Forsvarsministeriet, andre styrelser og ministerier. Dette team har en helt central rolle i forhold til opgaveforankringen, således at FORSVARSKOMMANDOEN løser opgaverne det rigtige
sted og på den rigtige måde.

Du vil blive eksponeret bredt i FORSVARSKOMMANDOEN, da du som sagsbehandler er involveret i såvel strategiske som sensitive sager, hvor du vil opleve, at du er omdrejningspunktet og ledelsens repræsentant på området. Du vil selvstændigt skulle koordinere med chefer på tværs af stabe og kommandoer, normalt på oberst/kommandør-niveau.

Dine stærke kommunikative evner er et vigtigt værktøj i Sekretariatssektionens ambition om at erfaringsindhente, videndele og anvende best practice ved FORSVARSKOMMANDOENs stabe og kommandoer. Du vil i den forbindelse også opleve at være Ledelsessekretariatets repræsentant ved gennemførelse af intern uddannelse ved FORSVARSKOMMANDOENs stabe og kommandoer.

Du bliver ansvarlig for planlægning og gennemførelse af NATO Defense College besøg i Danmark.

Når opgaver skal fordeles, er du ikke tilbageholdende, og ser nye opgaver som nye udfordringer.

Selvom vores sagsområder er præget af stor seriøsitet, prioriterer vi et uformelt arbejdsmiljø med en god stemning, hvor der også lægges vægt på fleksibilitet for den enkelte. Du vil således, i vid udstrækning, selvstændigt tilrettelægge din opgaveløsning i forhold til de tildelte opgaver. Der vil på ad hoc basis være mulighed for at arbejde hjemmefra.

Om dig

Du er kaptajn/kaptajnløjtnant (M321).

Du har let ved at påtage dig ansvar for resultater og overholder tidsfrister. Du har en veludviklet sans for at formidle komplekse problemstillinger både til beslutningstagere og til kolleger, hvilket kræver, at du kan skabe og vedligeholde et godt kollegialt netværk. Vi
forventer, at du formulerer dig stærkt i skrift og tale – også på engelsk – og du kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i tilspidsede situationer.

Du forventes at stile mod en snarlig optagelse på MMS – hvis du ikke allerede er optaget.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Ledelsessekretariatet 2, oberstløjtnant Jan Hansen på tlf.: 728 11121.
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Sandra Bengtson Heede, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19172.

Ansøgningsfristen er den 20. juni 2023 2021, og vi forventer at afholde samtaler i umiddelbar forlængelse heraf.

Det er ikke et krav, men du må gerne vedlægge dine seneste FOKUS. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk oprindelse til at søge stillingen.

OM FORSVARSKOMMANDOEN
FORSVARSKOMMANDOEN er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed.
FORSVARSKOMMANDOEN løser opgaverne under mottoet ”Værd at kæmpe for”, og vores primære ansvar er at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i nationale og internationale opgaver.
FORSVARSKOMMANDOEN ledes af forsvarschefen, der samtidig er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker. FORSVARSKOMMANDOEN består af Forsvarsstaben og de fem kommandoer; Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specialoperationskommandoen og Arktisk Kommando.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0