Arrangementskoordinator til Institut for Naturfagenes Didaktik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

IND vokser og afholder flere og flere arrangementer, lige fra de små seminarer hos os selv til de større konferencer med rigtig mange deltagere på konferencecentre. Derfor har vi brug for dig der på sikker vis kan håndtere planlægning, logistik og afvikling af arrangementer og varetage koordinering med de fagligt ansvarlige og med leverandører.

Om os
Hos IND forsker vi i naturvidenskabernes didaktik, videnskabsteori, digital uddannelse og universitetspædagogik, og vi underviser i fagdidaktik, videnskabsteori og formidling på fakultetets uddannelser. Herudover fungerer IND som ressourcebase for udviklingen af undervisning og uddannelse på SCIENCE, resten af Københavns Universitet og den danske uddannelsessektor. Vi er et internationalt miljø og har mange samarbejder med eksterne – fx i form af projekter og eftervidereuddannelse, og disse aktiviteter har også ofte brug for at afholde arrangementer.

Vi har nu brug for at professionalisere den måde vi planlægger og gennemfører arrangementer på.

Arbejdsopgaver
Din vigtigste opgave vil være at understøtte instituttets medarbejdere i planlæggelse og afvikling af arrangementer som deltagerne er begejstrede for. En særlig opgave vil være at være koordinator for en kommende stor, international videnskabelig konference på over en uge med over tusinde deltagere. Men det handler også om de mindre arrangementer som gerne skal håndteres smidigt og effektivt. Du skal således i planlægningsfasen kunne tænke fremad og forudse hvad der er brug for hvornår. Du skal kunne forhandle gode aftaler med leverandører. Du skal holde styr på logistikken undervejs. Og du skal sørge for, at vi fortsat udvikler de måder, vi afholder arrangementer på. Du vil typisk indgå i samarbejde med mange forskellige medarbejdere på instituttet, hvoraf en del er udlændinge, hvilket betyder at kommunikationen er på engelsk.

Du ansættes som kontorfunktionær med særlig vægt på arrangementskoordination, men også med andre opgaver

Derudover vil der også være andre administrative opgaver for instituttet, fx kommunikation, webarbejde eller økonomi- og projektadministration. Men det aftaler vi hen ad vejen, også ud fra hvad du bringer til instituttet af interesser og kompetencer. Vi er vant til at arbejdsopgaver skifter mellem os, og at vi træder til og hjælper hinanden når der er brug for det.

Vi forventer at du

  • Holder af at yde god service og bruge dit personlige drive til at nå i mål.
  • Har en passende uddannelsesbaggrund som bidrager til, at du kan udfylde dette job – hvilken uddannelse er ikke afgørende.
  • Har erfaringer med at planlægge og afvikle arrangementer.
  • Motiveres af at arbejde med både planlægning og her-og-nu-opgaver, hvor du bevarer roen, finder løsninger og får tingene til at glide.
  • Trives i den direkte dialog og samarbejde med mange forskellige – også internationale – medarbejdere.
  • Taler og skriver et korrekt engelsk, herunder har erfaring med formel engelsksproget korrespondance.
  • Kender til brugen af Conference Manager eller har erfaring fra lignende systemer, som kan overføres hertil.
  • Kan lave budgetter for arrangementer og lign.
  • Har flair for at forhandle med leverandører.
  • Kender til miljøet på et universitetsinstitut og har lyst til, at vi sammen lykkes med den generelle universitetsopgave at være til gavn for verden.

Vi tilbyder
Det er en ny stilling, så du kan selv være med til at udfolde den. Du vil indgå i institutadministrationen som i dag består af fire faste medarbejdere, tre studentermedhjælpere samt administrationschefen som du referer til. Vi er optagede af, at IND fortsat er en dynamisk arbejdsplads hvor vi udvikler vores opgaver og processer. Vi værdsætter en afslappet, humoristisk stemning og et stærkt, tillidsfuldt samarbejde mellem alle ansatte, på tværs af stillinger og fagområder. Der er en høj grad af selvstændighed og fleksibilitet i arbejdet og mulighed for hjemmearbejde afhængigt af opgaver.

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelsen er som udgangspunkt pr. 1. september 2023 og sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat). Ansættelsen sker som kontorfunktionær i løngruppe 3.2.

Der vil være mulighed for forhandling af yderligere tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er som udgangspunkt 30 timer, men anden arbejdstid kan aftales.

Din ansøgning
Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest tirsdag den. 20. juni 2023.

Ansættelsessamtaler vil finde sted den 27. og 28. juni 2023.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere spørgsmål
Spørgsmål til stillingen kan rettes til administrationschef Sebastian Horst, tlf. 29611903.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om IND på www.ind.ku.dk og om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på http://www.science.ku.dk/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 20. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0