Søges - Orlogskaptajn med mod på en udstationering til USA og efterfølgende tjeneste i FMI, Ballerup.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kan du se dig selv arbejde selvstændigt som eneste danske repræsentant i et internationalt missilsamarbejde i USA?

Om os

Vi søger en sagsbehandler til missilsektionen, som skal starte med en fire-årig udstationering som National Deputy ved NSPO i Washington D.C. i USA fra sommeren 2024.

NSPO er et amerikansk ledet internationalt projektkontor hvor repræsentanter fra 12 medlemslande samarbejder om udvikling, produktion og drift af NATO Seasparrow missilsystemer. NSPO har ca. 110 ansatte inklusiv de 12 National Deputies, der arbejder for projektkontoret samtidigt med at de repræsenterer deres nationer, når der skal tages projekt- og økonomibeslutninger.

Efter udstationeringen, hvor man forventeligt får en række internationale kontakter og opnår stor indsigt i NATO Seasparrow missilsystemer samt MOU-samarbejdet, er det ønskeligt at man returnerer for at arbejde som sagsbehandler ved FMI i Kapacitetscenter Maritime Missilsystemer (KC VMI). KC VMI er en sektion bestående af en sektionschef samt 13 dedikerede civile og militære medarbejdere.

Om stillingen

Stillingen som dansk National Deputy ved NSPO er i dagligdagen underlagt en amerikansk Project Manager og international Deputy Project Manager. Stillingen er sideordnet med de 11 andre nationers National Deputies ved NSPO. Du vil i egenskab af National Deputy indgå i den daglige ledelse af NSPO projekter og er fast repræsentant i NSPO Board of Directors.

Ud over funktionen som dansk National Deputy vil du også indgå i Project Managers stab som stabsofficer. Her vil du få tildelt relevante opgaver og ansvarsområder, som typisk er tilpasset dine kompetencer, styret af Danmarks nationale ønsker og Project Managers behov.

Du vil som stabsofficer få lejlighed til at samarbejde og lede en kombination af amerikanske samt internationale medarbejdere, der indgår i de sammenhæng du er ansvarlig for. Som dansk National Deputy vil du være den eneste danske repræsentant på projektkontoret, hvorfor du bør være bevist om denne situation.

Jobbet er forbundet med en del rejseaktivitet både internt i USA, men også til de 12 medlemsnationer, hvorfor det bør være del af dine overvejelser inden du søger jobbet.

Stillingen i USA er til besættelse pr. 1 juli 2024 med afslutning pr. 30. juni 2028, hvorefter du vil blive befalet til varig tjeneste som sagsbehandler ved KC VMI.

Om dig

Du er orlogskaptajn og har gennemført Videreuddannelse, trin II/Ledere (VUT-II/L) eller MMS. Du forventes at have solid erfaring fra de sejlende enheder - gerne inden for det taktiske eller våbenfaglige område.

Derudover har du tidligere gjort stabstjeneste ved en niveau III myndighed eller derover. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med ESSM og tilhørende systemer.

Du er proaktiv og fleksibel og trives i et omskifteligt miljø. Du forstår at kommunikere og arbejde tværfagligt med kollegaer med vidt forskellig nationalitet og baggrund, og har lyst til at løse mange forskelligartede opgaver i din dagligdag. Derudover forventer vi, at du arbejder meget selvstændigt og formår at følge dine opgaver helt til dørs. Dette gælder både opgaver som du får nationalt og gennem NSPO.

Du har gode samarbejdsevner, du er initiativrig og opsøgende og er god til at etablere netværk. Du skal kunne repræsentere Danmark på værdig vis med passende helhedssyn og politisk tæft.

Det er afgørende, at du kan formulere dig flydende i skrift og tale på såvel engelsk som dansk, og at du kan analysere og fortolke engelsksprogede dokumenter og manualer ligesom du evner at kommunikere kort og præcist med flere niveauer i den militære kommandostruktur.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Stillingen er en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på 4 år.

Du bliver udstationeret under gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. På Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. På forsvarets HR-portal på nettet under international kan du læse mere om udetillægsordningen.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Derudover skal du bestå sprogtest i SLP niveau 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.

Fast tjenested er NSPO i Washington D.C. (USA) og vil fra 1. juli 2028 blive flyttet til FMI.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Kapacitetscenter Missilsystemer orlogskaptajn Carsten Rye Jensen telefon 72 81 55 21.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 30. juli 2023.

Ansættelsesdato 1. juli 2024.

Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 30. juli 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0