Udstationering: Koordinationsbefalingsmand for Assistant Chief Of Staff i Resources Management Division, SHAPE, Belgien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kunne du tænke dig en spændende og meget udfordrende stilling i et dynamisk internationalt miljø? Så er stillingen som koordinationsbefalingsmand for den danske brigadegeneral ved Resources Management (REM) i Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE) den helt rigtige stilling for dig.

Om os

SHAPE er det strategiske hovedkvarter i NATO Allied Command Operations (ACO) og ligger ved Mons i Belgien. Resources Management (REM) er organisatorisk placeret under Support Directo-rate i SHAPE. REM er organiseret i to brancheområder, henholdsvis Strategic Management and Requirements Planning (SRP) og Operational Requirement Management (ORM). Endvidere har den danske brigadegeneral, der er chef REM, et forkontor, hvor denne stilling er placeret.

REM er ansvarlig for processerne omkring NATO’s fællesfinansierede kapacitetsudvikling og har ansvaret for den strategiske ressourcestyring i forhold til ACO samlede opgavekompleks. I visse sammenhænge refererer REM direkte til SHAPE øverste ledelse.

Chef REM er ansvarlig for en dynamisk organisation med ledelses- og koordinationsansvar. Chef REM har således et tæt samarbejde med Allied Command Transformation (ACT) og underliggen-de kommandoer, samt International Staff (IS) og International Military Staff (IMS) ved NATO hovedkvarteret (NATO HQ) i Bruxelles.

Om stillingen

Opgaven som koordinationsbefalingsmand er at støtte chef REM med opgave- og ledelseskoor-dination i forhold til brancheområdets samlede opgavekompleks.

De primære opgaver i stillingen omfatter blandt andet:

• Planlægning og koordination af opgaver, herunder supervisering og justering af tidslinjer i forhold til arbejdsprioriteter inden for REM.
• Ansvarlig for opfølgning og løbende orientering af chefen omkring status på igangværende opgaver.
• Tværfaglig koordination ved SHAPE på divisions, direktorats og chefgruppeniveau, samt eks-ternt ved NATO HQ (IS og IMS), ACT samt underliggende kommandoer i ACO.
• Ansvarlig for planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelses af inspektions- og kontrolvirk-somhed inden for arkivering og dokumentsikkerhed, it-sikkerhed samt fysisk sikkerhed ved divisionen.
• Ansvarlig for interne administrative procedurer og policy, samt justering af disse.
• Koordinationsansvarlig for den daglige drift af hele divisionens IT udstyr, faciliteter og inven-tar. Denne opgave er til tider meget omfattende og vil inkludere manuelt arbejde.

De øvrige opgaver i stillingen omfatter blandt andet:

• REM kontaktperson i HR relaterede spørgsmål, herunder ansvarlig for tilmelding til kurser, oprettelse af kvalifikationer i NATO personelsystem (APMS), afregning af rejser og øvrige kursusomkostninger i NATO økonomisystem (FinS).
• Budgetansvarlig for REM – herunder justering og opfølgning af budget.
• Divisionens Gender Focal Point (GFP) med sagsbehandling inden for dette.
• Virke som stedfortræder for Excecutive Officer (EXO), OF-4, der er chefens nærmeste råd-giver i forhold til igangværende sager og historikken i afsluttede sager.

Endeligt har koordinationsbefalingsmanden en funktion som personlig assistent for ACOS REM.

Om dig

Du er udnævnt seniorsergent eller chefsergent og har minimum 15-20 års anciennitet som mel-lemleder, heraf minimum 6-8 år som udnævnt seniorsergent. Det er en fordel, hvis du har gen-nemført en uddannelse på minimum uddannelsesniveau 5 på kvalifikationsrammen for livslang læring.

Du har erfaring fra en højere stab, herunder gerne erfaring fra en funktion, hvor håndtering af politisk følsomme og andre sensitive opgaver har indgået. Det er en fordel, hvis du har erfaring med rådgivning og vejledning af medarbejdere og chefer.

Det er ønskeligt, at du har ledelseserfaring fra et tværfagligt sekretariat ved en højere stab eller lignende. Det er ligeledes ønskeligt, at dine erfaringer er oparbejdet i international stab eller andet internationalt miljø.

Det er en fordel, hvis du kan dokumentere gode formidlingsevner på dansk og engelsk i både skrift og tale fra en tidligere lignende stilling.

Som person har du initiativ og har tidligere vist, at du befinder dig godt med selvstændigt an-svar for planlægning og styring. Du har også vist, at du selvstændigt kan omsætte komplekse opgaver til delopgaver, samt prioritere disse.

Du trives godt med et dynamisk arbejdsmiljø, hvor tempoet er højt og svarfristerne kan være korte. Du er god til at skabe og udvikle gode arbejdsrelationer med dine samarbejdspartnere.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergent stilling på overenskomstmæssige vilkår, som kan besættes af en erfa-ren seniorsergent eller af chefsergent. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende overenskomst og organisationsaftale for Centralforenin-gen for stampersonel. Er du seniorsergent, vil du blive midlertidig tillagt grad af chefsergent under udstationeringen.

Der er tale om en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på tre år.

Du bliver udstationeret under den gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. Du finder mere information i FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering, herunder bl.a. ægtefællepension og hjemflytningstillæg.

I forbindelse med ansættelsen vil der være mulighed for forhandling af tillæg. Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:
- Bestået forsvarets fysiske basiskrav.
- Helbredsgodkendt til egnet uden begrænsninger.
- Bestået sprogtest i engelsk til SLP 3-3-2-2 ved Forsvarsakademiet.
- Sikkerhedsgodkendt til NATO SECRET.

De enkelte Q’er vil blive fornyet løbende under udstationeringen.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingsindholdet, kan du kontakte chef REM, BG Peter Wass tlf.: +32 491 164 6544 3900 eller oberstløjtnant Lars Holmgaard Nielsen på tlf.: +32 475 94 91 46 eller FIIN: NMR-02.

Oplysninger om løn - og ansættelsesvilkår mv. kan fås ved henvendelse til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Palle Hvirvelkær på tlf.: 7281 9680.

Ansøgning
Ansøgningen vedlægges relevante bilag, herunder CV, de tre seneste bedømmelser og doku-mentation for uddannelsesniveau, samt eventuel sprogtest.

Ansøgningsfristen er den 15. august 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.
Stillingen ønskes besat pr. 1 oktober 2023 eller snarest muligt derefter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 15. august 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0