NATO, Sektionschef med logistisk baggrund til Joint Force Command Norfolk, Virginia, USA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en erfaren og effektiv logistikofficer med bredt kendskab til operativ logistisk planlægning og international øvelsesvirksomhed, så er du måske vores nye sektionschef til J4 Movement & Transportation (M&T) Plans.

Om os

Joint Force Command Norfolk (JFCNF) er NATO alliancens nye hovedkvarter på det operative niveau, placeret i Norfolk. JFCNF er et joint multinationalt hovedkvarter, som er i hastig udvikling.

Du vil blive en del af et hovedkvarter, der ser ind i en tid med hastig udvikling og forandring, mhp. at kunne planlægge, forberede og udføre multi-domain operationer i et ansvarsområde, der dækker fra Florida til Finmark.

J4 vil som resten af hovedkvarteret i perioden 2024-2027 undergå store forandringer i organisationen og opgaveløsningen for at understøtte udviklingen fra den nuværende organisation med 120 normer til en Joint Force Command med 567 normer.

Stillingen vil i perioden udvikle sig fra formelt at være stabsofficer til at blive sektionschef, en transformation der vil ske i perioden august 2024 – januar 2025. J4 divisionens nuværende struktur gør dog, at du allerede fra første mødedag vil blive mødt af de krav og forventninger, der vil vente dig som sektionschef.

Om stillingen

Som stabsofficer M&T Plans vil du blive en del af J4 Divisionen, hvor den primære opgave er at bidrage til den operative planlægning i JFCNF.

Som stabsofficer M&T Plans er den primære opgave, at bidrage til den overordnede koordination og planlægning af logistiske operationer, samt planlægning af M&T til støtte for joint operationer.

Du vil få mulighed for at afprøve de udarbejdede planer under øvelsesvirksomhed. Som stabsofficer i J4 M&T Plans indgår du i hele processen, lige fra udarbejdelsen af Training Objectives til gennemførelsen af aktiviteten, idet du er en del af Exercise Core Planning Team.

Stillingen vil endvidere kræve, at du deltager i doktrin og udviklingsarbejde i rammen af NATO, idet de opnåede LI/LL indgår som en integreret del af planlægningen på det operative niveau.

Opbygningen og organisering af den nye J4 division bliver en spændene og krævende opgave, hvor du vil få god mulighed for at bidrage til de SOP/SOI, der vil definere dit og kommende officerers virke i J4 ved JFCNF.

Om dig

Du er major/orlogskaptajn og har gennemført VUT-II/L, MMS eller tilsvarende ækvivalerende uddannelse.

Det er vigtigt, at du har talent for at skabe og vedligeholde netværk, at du kan samarbejde med folk med forskellige faglige, uddannelsesmæssige og kulturelle baggrunde. Du er som person fleksibel og har viljen til at lære nyt, tage udfordringerne som de kommer, samt er god til at formulere dig på engelsk i både skrift og tale.

Vi forventer, at du har erfaring med operativ logistisk planlægning fra relevante stillinger på niveauet. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til NATO procedurer og doktrin inden for joint operationer. Det er endvidere ønskeligt, at du har erfaringer fra internationale operationer og større øvelser i et internationalt miljø.

JFCNF er i sin etableringsfase, og du skal derfor være indstillet på, at der i hele perioden vil være behov for en fleksibel tilgang til arbejdsopgaver, procedurer og arbejdstider.

Den beskrevne omorganisering i JFCNF kan medføre, at DNK skal besætte nye stillinger i JFCNF strukturen. Det kan derfor ikke garanteres, at det beskrevne stillingsindhold er dækkende under hele udstationeringsperioden.

Henset til deltagelse i møde- og øvelsesaktiviteter vil det forventede antal rejsedage være op til 60-80 dage om året.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter, og du modtager et skattefrit udetillæg. Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPTBST 566-2, som omhandler forhold under dinudstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Stillingen besættes som udgangspunkt for en periode på 3 år, med mulighed for forlængelse yderligere et år, efter ansøgning.

Du vil blive tillagt midlertidig grad af oberstløjtnant/kommandørkaptajn i forbindelse medudstationeringen.

Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til NATO SECRET samt opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Du skal have bestået forsvarets basistest og være helbredsgodkendt til status operativ (helbred og tænder).

Desuden skal du bestå sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.

Dit daglige tjenestested er Norfolk, USA

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte SNO BG Bo E. Engelbreth, [email protected], alternativt DCOS FA Steen Engelbrecht Pedersen, [email protected]

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent KL Ole Johnny Frederiksen på telefon 3266 5150.

Ansøgningsfristen er den 3. september 2022.

Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 37/38.

Forudsætningsskabende uddannelse, akkreditering og overleveringsbesøg vil være inden tiltrædelse.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Send motiveret ansøgning og CV på dansk og engelsk med vellignende foto (pas) bedes medsendt. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 03. september 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0