SECTION HEAD ABOVE WATER WARFARE - N3 CURRENT OPERATIONS (N3) TIL GERMAN MARITIME FORCES HEADQUARTERS/DEU MARFOR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du mod på og lyst til at præge den forsatte operative drift og udvikling af German Maritime Forces Headquarters (DEU MARFOR) beliggende i Rostock, så har vi den perfekte stilling til dig.

Om os

DEU MARFOR er under tysk national ledelse med en multinational stab, hvor ambitionen er at blive operativ i rollen som et High Readiness Force Maritime hovedkvarter på component niveau (2 stjernet hovedkvarter) i en NATO kontekst og i lighed med andre allerede etablerede maritime føringsenheder såsom French MARFOR, Italien MARFOR etc. Ved behov kan DEU MARFOR deployeres til et designeret operationsområde som et maritimt hovedkvarter på task force eller component niveau.

I det daglige virke har DEU MARFOR specielt fokus på aktiviteter i Østersøområdet, herunder planlægning og gennemførelse af egen øvelsesaktivitet samt deltagelse i relevant anden øvelses- og planlægningsaktiviteter primært i NATO regi. Til daglig består DEU MARFOR af en organisatorisk stab på cirka 95, heraf cirka 25 multinationale stillinger. Danmark besætter i alt 2 stillinger ved DEU MARFOR.

Nærmere information om DEU MARFOR kan findes via nedenstående link.
www.bundeswehr.de/en/organization/navy/organization/deu-marfor

Operationsdivisionen i DEU MARFOR består af fire afdelinger, Intelligence Operations (N2), Current Operations (N3), Plans & Policy (N5) og Training & Exercises (N7).

N3 er underlagt Deputy Chief of Staff Operations (DCOS OPS) som ansvarlig for eksekveringen af N5 udviklede operative planer og hertil relaterede aktiviteter, herunder synkronisering af operationen opad og sideværts og kommando nedad, således at målet for operationen opnås. N3 bidrager desuden til planlægning, gennemførelse og evaluering af øvelsesaktivitet.

Om stillingen

Stillingen du skal besætte er Section Head Above Water Warfare (AWW) i N3. Stillingen er klassificeret OF3 stilling. Du vil derfor blive tillagt grad af Orlogskaptajn under udstationeringen.

Overordnet opgave er bidrag til opgaveporteføljen i N3 Current Operations afdelingen, som organisatorisk består af cirka 30 stillinger. Det nuværende fokus for N3 afdelingen er at fortsætte den faglige og professionelle udvikling af N3 ansvarsområde hen imod en kommende evaluering af DEU MARFOR som fuldt operativt maritimt hovedkvarter i henhold til NATO standarder.

Som Section Head i N3 skal man kunne agere som stedfortræder for ACOS N3.
Af yderligere opgaver kan nævnes:
- Lede evt. underlagt personel,
- Ansvarlig for taktisk operativ drift og udvikling indenfor AWW området.
- Koordinere på tværs af afdelinger under DEU MARFOR daglig virke,
- Bidrage til videreudvikling (refinement) og eksekvering af N5 udviklede planer for deltagelse i øvelser og operationer, herunder:
- Sikre effektiv gennemførelse og bidrage til efterfølgende analysere af aktiviteter
- Lede udvikling af nødvendige taktisk-operative produkter på AWW området, samt bidrage til OPORD, Maritime Coordination Orders, Fragmentary Orders, Daily Direction & Guidance etc.,
- Bidrage tilvejebringelse af et opdateret maritimt situationsbillede under øvelser og operationer,
- Rådgive Command Group og stab i sager relateret til AWW på N3-området,
- Indgå i DEU MARFOR Battle Rhythm aktiviteter under øvelser og operationer,
- Ligeledes vil du, efter dansk beslutning, skulle deltage i DEU MARFOR deployeringer som en maritim kommando til et designeret operationsområde.

Om dig

Du er en erfaren og initiativrig Kaptajnløjtnant med stor taktisk-operativ indsigt og erfaring. Du skal kunne sætte dig i spidsen for operativ drift og videreudvikling indenfor AWW området. Du bør have erfaring fra sejlende tjeneste i DNK Fregatter, ligesom tidligere international stabserfaring vil være en stor fordel.

Du formår at indgå i komplekse samarbejdsrelationer, og du synes, at det er spændende at arbejde i et operativt miljø med personel fra forskellige nationer.

Du har eventuelt gjort tjeneste ved en nationalt, joint eller internationalt hovedkvarter, og har erfaring i at arbejde i et multinationalt miljø.

Du kan formulere dig sikkert og præcist på engelsk i både skrift og tale. Det er afgørende, at du behersker engelsk såvel skriftligt, som mundtligt, da stillingen er i en multinational stab.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du i et omfang behersker tysk.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Stillingen er en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på 3 år med mulighed for forlængelse i yderligere ét år efter ansøgning. Indholdet i stillingen kan ændre sig over tid grundet organisationens kontinuerlige tilpasning.

Du bliver udstationeret under gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. På Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Under udstationeringen tillægges du midlertidig højere grad af Orlogskaptajn.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer. Ansættelsen er desuden betinget af, at du kan bestå sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-2 ved Forsvarsakademiet.

Stillingen er til besættelse pr. 2. oktober 2023 eller snarest derefter.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Planlægningssektionen i Søværnskommandoen, kommandørkaptajn Brian Møller Ottesen på telefon +45 22 95 68 57 eller via mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon 3266 5150.

Ansøgningsfristen er den 24. august 2023.

Stillingen er til besættelse pr. 2. september 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 35.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Send motiveret ansøgning og CV på dansk og engelsk med vellignende foto (pas) bedes medsendt. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingen fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Torsdag den 24. august 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0