Befalingsmand med luftoperativ indsigt til Operationsstabens J35 Operationssektion Kongeriget

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for det operative virke og har lyst til at prøve kræfter med et job i Forsvarskommandoen?
Har du lyst til et løft i personlig og professionel udvikling og til at skabe relationer på tværs af Forsvarets operative virksomhed?
Kunne du tænke dig at være tæt på de operative beslutningsprocessor og varetage vigtige myndighedsopgaver, der kræver årvågenhed og en høj grad professionalisme samt luftmilitær forståelse? Så har vi jobbet til dig.

Om os

Operationsafdelingen (J3) er placeret i Forsvarskommandoens Operationsstab og består foruden J35K, også af J35 Global og Operationssektions Operationscenter (J33).

Opgaveporteføljen og ansvarsområder er under vedvarende udvikling i en dynamisk dagligdag, hvor Forsvarets mange opgaver skal løses professionelt under hensyntagen til en optimal anvendelse af Forsvarets ressourcer og kapaciteter.

Vi koordinerer på tværs af mange myndigheder og har stor indflydelse og beslutningskompetence. Dermed får du et stort aftryk og ansvar for operationernes gennemførelse.

J3 opererer til tider i et højt tempo. Forsvarets engagement gør, at vi er præget af et dynamisk og til tider omskifteligt, men spændende, arbejdsmiljø. Men der er altid fleksibilitet begge veje.

J3 iværksætter operationer og i den forbindelse udgiver vi direktiver og befalinger til underlagte værn og kommandoer, samt prioriterer og vejleder styrker, der er indsat i forskellige former for operationer. J3 er samtidigt også et sted hvor der højt til loftet og hvor hverdagen er præget af højt humør og et godt samarbejde. Vores omgangstone er meget uformel og afslappet, med plads til læring.

Operationssektion KONGERIGET varetager den operative planlægning af Forsvarets regionale operationer. Det vil sige operationer i Danmark, Arktis samt i nærområdet - inklusiv INTOPS i Baltikum.

Sektionen bidrager til briefinger af Forsvarets øverste ledelse, samt Forsvarsministeren, og deltager i en række forskellige arbejdsgrupper og samarbejdsfora på en bred vifte af opgaver.
Endelig spiller sektionen en vigtig rolle i Operationsstabens virke som Forsvarets Operative Hovedkvarter. En opgave der har fået stor fokus og relevans efter Ruslands invasion af Ukraine.

Dit faste tjenestested bliver Karup.

Om stillingen

Du vil som din primære jobfunktion forestå sagsbehandling og udstedelsen af diplomatiske tilladelser til andre nationers flyvning i dansk luftrum, herunder også flyvninger til Grønland og Færøerne. Til løsning af denne vigtige myndighedsopgave vil der være behov for en tæt dialog og koordination med udenlandske ambassader og myndigheder. Opgaven kræver præcision, punktlighed og en professionel indstilling, da du vil være ansvarlig for den sagsbehandling der i sidste ende munder ud i en tilladelse eller afvisning. Som ansvarlig for diplomatiske tilladelser til dansk luftrum vil du ved modtagelse af større styrkebidrag indgå i National Movement Coordination Center, der varetages af sektionen.

Du bliver ansvarlig for den praktiske udførsel af Information Management i regi af Forsvarets Operative Hovedkvarter, hvor du blandt andet vedligeholder sharepoint sider og databaser til gavn for den operative opgaveløsning på tværs af sektionerne.

Du vil herudover indgå som en integreret del af sektionens samlede opgaveløsning og være en naturlig del af et ambitiøst team med fokus på samarbejde og udvikling.

Der vil i løbet af en arbejdsuge være flere tværgående processer, hvor du vil skulle indgå i tæt samarbejde med sektionens øvrige medarbejdere i løsningen af sektionens samlede opgavekompleks, herunder håndtering af danske styrkebidrag der udsendes til operationer i nærområdet, input til relevante briefinger såvel internt som eksternt samt bistå med relevant viden til den operative planlægningsproces.

Fælles for alle dine opgaver er, at de har operationer i Kongeriget som omdrejningspunkt, og du er ansvarlig for væsentlige elementer i den samlede proces, hvor du bidrager til den nødvendige faglige fokus.

Om dig

Du er uddannet befalingsmand og har gennemført nødvendig videreuddannelse eller anden ækvivalerende uddannelse, alternativt har du stort potentiale og er parat til udnævnelse. Du har erfaring med operationer og en generel indsigt i luftoperationer.

Du er helhedsorienteret og dialogsøgende, og kan med din faglighed sikre et højtniveau i opgaveløsningen.

Du har gode analytiske evner, formår at nedbryde opgaver til håndterbare størrelser med effektiv styring af proces og delmål. Du er god til at fastsætte struktur og arbejder systematisk.

Du favner bredt og formår at arbejde selvstændigt indenfor såvel dit primære funktionsområde, som de andre hovedområder i sektionen.

Du har gode samarbejdsevner, og du kan opbygge professionelle netværk og samarbejdsrelationer til gavn for opgavens løsning, sektionen samt dit eget virke.

Du har et stort drive og en høj grad af fleksibilitet og du formår at prioritere dine opgaver i perioder med højt arbejdspres og korte terminer.

Du har gode dansk og engelsk kundskaber både i tale og på skrift.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Karup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefen for J35K, OL Thomas Helenius Christensen på telefon 728 40431 eller Souschef OK Claus Kitnæs på telefon 728 40422.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 17. september 2023 og samtaler forventes afholdt uge 39 og 40. Stillingen er til besættelse efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSKOMMANDOEN
Forsvarskommandoen er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed.
Forsvarskommandoen løser opgaverne under mottoet ”Værd at kæmpe for”, og vores primære ansvar er at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i nationale og internationale opgaver.
Forsvarskommandoen ledes af forsvarschefen, der samtidig er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker. Forsvarskommandoen består af Forsvarsstaben og de fem kommandoer; Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specialoperationskommandoen og Arktisk Kommando.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 17. september 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0