Udstationering; Forbindelsesofficer til US Navy’s SEAHAWK projektkontor.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du arbejde i et internationalt miljø i USA, og være med til at have direkte indflydelse på driften og udviklingen af Forsvarets SEAHAWK helikoptere er dette måske stillingen for dig.

Om os

Du bliver tilknyttet Kapacitetscenter SEAHAWK, som er en del af Forretningsområde Helikopter i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Kapacitetscenter SEAHAWK består af ca. 10 medarbejdere, hvoraf to er udstationeret i USA. Som vores nye kollega er du en del af det team, der har det overordnede ansvar for luftdygtigheden samt drift og udvikling af SEAHAWK helikopterne.

Om stillingen

Du bliver udstationeret ved US Naval Air Systems Command (NAVAIR), Patuxent River, Maryland, USA, og vil varetage jobbet som forbindelsesofficer og Danish In-Country Program Manager overfor US Navy’s SEAHAWK projektkontor (PMA-299).

Du vil være eneste dansker ved US Naval Air Systems Command, og dine primære arbejdsopgaver vil være:
• Virke som bindeled imellem Kapacitetscenter SEAHAWK og US Navy’s SEAHAWK projektkontor.
• Tilsikre at informationer og forhold vedrørende fx konfigurationsstyring, luftdygtighed, kapacitetsudvikling, levering, økonomi og tidsplaner koordineres med US Navy og tilflyder Danmark.
• Monitere og foretage opfølgning på de aftaler Danmark har indgået med US Navy vedrørende SEAHAWK helikopterne.
• Deltage i diverse mødefora vedrørende SEAHAWK helikopterne.
Som forbindelsesofficer ved PMA-299 vil du komme til at arbejde tæt sammen med civile og militære specialister fra US Navy. Desuden vil du dagligt være i kontakt med dine kollegaer i Kapacitetscenteret i Danmark.

Du skal forvente, at der er rejseaktivitet forbundet med stillingen, både enkelte rejser tilbage til Danmark, men primært rejser internt i USA.

Du vil gennemgå et introduktionsforløb, der vil sætte dig i stand til at bestride stillingen.

Om dig

Du er major/orlogskaptajn, og har gennemført MMS, VUT II/L eller anden ækvivalerende uddannelse. Alternativt er du kaptajn/kaptajnløjtnant, og er ved at afslutte MMS.

Derudover forventer vi, at;
• du har flere års erfaring fra flyteknisk eller flyoperativ tjeneste,
• du er god til at planlægge, koordinere og arbejde struktureret med flere forskellige problemstillinger på samme tid,
• du har god helhedsforståelse og gode forhandlings- samt samarbejdsevner,
• du har gode kommunikationsevner, og formulerer dig forståeligt på skrift og i tale på dansk og engelsk.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til FMS systemet og SEAHAWK helikopterne, men dette er ikke noget krav.

Som person kan du selvstændigt løse opgaver i et omskifteligt miljø, men trives også i samarbejde med personer med forskellige baggrunde og fagligheder. Evnen til at opbygge et netværk er også en vigtig egenskab.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Er du kaptajn/kaptajnløjtnant, og er ved at afslutte MMS, vil du blive ansat på en uddannelsesaftale.

Stillingen er en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på 3 år med mulighed for forlængelse i yderligere ét år efter ansøgning. Indholdet i stillingen kan ændre sig over tid grundet organisationens kontinuerlige tilpasning.

Du bliver udstationeret under gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. På Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Kapacitetscenter SEAHAWK, Claus Buur på telefon 41 71 07 21.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon 3266 5150.

Ansøgningsfristen er den 15. oktober 2023.

Stillingen er til besættelse pr. 1. maj 2024, med start på udstationeringen i USA fra den 1. juli 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 44/45.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Send motiveret ansøgning og CV på dansk og engelsk med vellignende foto (pas) bedes medsendt. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.
FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 15. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0