Genopslag Crew Chief til NATO AWACS

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du interesseret i en udfordrende logistisk stilling i et spændende, operativt og internationalt miljø? Vi søger en selvstændig og ambitiøs medarbejder som Crew Chief ved NATO AWACS.

Om os

NATO AWACS er NATO’s flyvende overvågnings- og luftkontrolenhed, dvs. Air Battle Management. Enheden ligger ved Geilenkirchen cirka 70 km sydvest for Düsseldorf, og tæt på grænserne til Belgien og Nederlandene.

Enheden er på højt beredskab, har hele verden som indsatsområde og deltager ofte med kort varsel i NATO’s aktiviteter.

Det danske bidrag består af 17 militære medarbejdere tilknyttet NATO AWACS samt fire medarbejdere tilknyttet det nationale støtteelement.

Om stillingen

Som Crew Chief og flyklarmelder vil du få din daglige gang på flight line, hvor du indgår i et internationalt team af medarbejdere, der servicerer og klargør fly til deployering, udfører Pre-, Thru og Post Flights inspektioner samt funktionelle checks på E-3A, dvs. Boeing 707.

Endvidere vil du indgå i teams, der gennemfører den daglige Launch, Recovery og Ground Handling, herunder Towing og parkering samt de-/anti-icing aktiviteter.

Du deltager også i mindre reparationer, samt assisterer under launch i Red-Ball, dvs. fejlfinding på konstaterede fejl under opstart.

Du kommer igennem krævende oplæringsforløb, inden du bliver Level 1 Crew Chief, og dermed kan fungere selvstændigt over hele verden. Efter opbygning af en solid erfaringsbase har du mulighed for at blive autoriseret til at kvittere for Red-X samt opnå autorisation som Level 2 Crew Chrief.

Arbejdstiderne er skiftende med både dag-, aften- og nathold når operationerne betinger dette. Du kan forvente ca. 12-14 ugers rejseaktivitet om året.

Om dig

Du er en fleksibel og samarbejdsvillig konstabel/flyverspecialist, der trives og ser en udfordring i et multikulturelt miljø.
Du er uddannet flymekaniker med mindst 3 års erfaring som selvstændig klarmelder og har gennem din tid som klarmelder lært at være struktureret og tage ansvar for de pålagte opgaver, herunder kan rådgive kolleger på en forståelig enkel og imødekommende måde.

Dit faglige niveau som klarmelder er højt og du kan træffe de nødvendige og effektive beslutninger i en stresset situation, når behovet opstår.

Vi forventer at du har erfaring fra international tjeneste eller lignende tjeneste, hvor du har haft en stor international berøringsflade.

Du er en holdspiller, som tager initiativ og er tolerant, men ikke bange for at råbe op, hvis du ser, at noget er forkert.

Du vil opleve enheden og kolleger som meget professionelle, hvorfor personlig udvikling, erfaringer og oplevelser vil blive en del af din hverdag, som du vil tænke tilbage på efter endt udstationering.

Herudover forventes det, at du er en person der let kan samarbejde og kommunikere på engelsk, på tværs af kulturer og i den forbindelse udvise passende situationsfornemmelse under fremmede forhold.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Du vil blive tillagt midlertidig grad af sergent i forbindelse med udstationeringen.

Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, det vil sige du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter, eventuelt på pendlerordning. Du modtager desuden et skattefrit udetillæg og en evt. medfølgende ægtefælle har mulighed for at få 50.000 kr. årligt i ægtefællepension.
Derudover er det muligt at forhandle personlige tillæg.

Eventuelle børn vil som udgangspunkt blive tilknyttet det tyske skole- og børnehave system. Du kan læse mere om vilkårene for udstationering på HR-portalen.

Stillingen er til besættelse 1. august 2024 og besættes som udgangspunkt for en fireårig periode – dog under hensyn til Forsvarets behov.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Derudover skal du kunne gennemføre de nødvendige SERE uddannelser.

Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse til NATO SECRET samt opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Derudover skal ansøgere bestå sprogtest i engelsk til SLP 3-3-2-2 ved Forsvarsakademiet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Du er velkommen til at kontakte nuværende stillingsindehaver SG Brian Pedersen +49 178 896 8830 eller SNO OL Morten Sparrested +45 2275 1636, hvis du vil vide mere om stillingen eller livet som udstationeret.
Har du spørgsmål til ansættelsesvilkår, herunder vilkår som udstationeret, kan du ringe til HR-konsulent Simone Jægergård på telefon +45 72 81 94 47.

Ansøgningsfristen er torsdag den 14. december 2023. Samtaler gennemføres primo januar via VTC.

Ansøgningen sendes elektronisk via link i annoncen. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Torsdag den 14. december 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0