Vil du gøre en forskel for de operative brugere af Pansrede Patruljekøretøjer EAGLE 4 & 5 i Forsvaret.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Hvis du har en teknisk interesse for pansrede køretøjer, trives ved at arbejde både selvstændigt og i teams og vil gøre en forskel for soldaten på jorden, så har du nu muligheden for at blive Fleet Manager for EAGLE 4 & EAGLE 5 ved Kapacitetscenter Pansrede Køretøjer i Ballerup

Om os

Kapacitetscenter Pansrede Køretøjer er en sektion ved Kapacitetscenter Land, som er et af Forsvarsministeriets Materiel og Indkøbsstyrelsens (FMI) fire kapacitetsansvarsområder (Land, Maritim, Luft og IT).

I sektionen er vi ansvarlig for FMI indkøb, drift og udvikling af alle pansrede køretøjer fra anskaffelse til udfasning også kaldet ”fra vugge til grav”. Vi er 19 militære og civilt ansatte medarbejdere, alle med en høj faglig stolthed der til trods for en travl hverdag, omgiver os med en kammeratlig og humoristisk tone.

Vi er kendetegnet ved at være en sektion med lille udskiftning af personellet, der dog inden for det seneste år har haft tilgang af yderligere personel, så vi nu er en blanding af unge og knapt så unge ingeniører, teknikere, soldater og civile.

Du får erfarende gode kollegaer, der er klar til sparring, og vi har alle arbejdsopgaver, som vi brænder og tager stort ejerskab for.

FMI er placeret i Ballerup med egne P-pladser og tæt på offentlige transportmidler. Vi har egen kantine, fri personalefrugt og kaffe.

Om stillingen

Som Fleet Manager skal du varetage driften og den tekniske sagsbehandling af Pansrede Patruljekøretøjer EAGLE 4 & 5, samt konfigurationsstyring.
Du vil i det daglige arbejde indgå i ”driften” der udover dig, omfatter Fleet managers på de øvrige pansrede platforme, samt en ILS Manager og assisterende ILS Manager.

Som Fleet Manager omfatter dine arbejdsopgaver blandt andet følgende:
- Anskaffelse/genforsyning af komponenter, reservedele, værktøjer og testudstyr.
- Introducere materialer i SAP og vedligeholde stamdata.
- Udarbejdelse og vedligeholdelse af teknisk dokumentation (Forsyningsdirektiver, vedligeholdelsesdirektiver og servicebulletiner).
- Iværksætte, koordinere og kontrollere løsning af driftsopgaver ved Forsvarets Værksteder.
- Ansvarlig for driftsoptimering, herunder koordinering med værksteder
og depoter.
- Foretager saneringer (beholdnings- og lagerreduktion) og bortskaffelse i hele driftsperioden, så materiel, der ikke skal anvendes, tages ud af beholdningerne.

Derudover indgår du som ekspert og som projektstøtte i projektarbejder, der omfatter EAGLE 4 & 5, sammen med den platformsansvarlige ingeniør. I projektarbejdet vil du være med fra udvikling til implementering, hvor du eksempelvis vil kunne virke som teamleder for serieproduktion ved Forsvarets Værksteder.

Du får en stor berøringsflade med kolleger i hele FMI og resten af Forsvaret. I forbindelse med mødeaktivitet med Forsvarets myndigheder rundt i Danmark, samarbejdspartnere og leverandører i ind- og udland, må rejseaktivitet forventes.

Stillingen er enten en overværkmesterstilling eller seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand.

Om dig

Du er civilt uddannet værkmester, maskinmester eller lign fra et større værksted i bilindustrien eller Entreprenør.
Du kan også være faglært mekaniker (seniorsergent) med tidligere tjeneste som sektionsfører og faggruppeleder ved 3-4 ECH.

Vi forventer, at du arbejder helhedsorienteret og struktureret, at du bevarer overblikket og handlekraften i pressede situationer, ligesom din person har en positiv afsmittende effekt på dine kolleger.

Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner og kan formulere dig på skrift og i tale på dansk, engelsk og gerne tysk.

Vi vægter din faglige og personlige udvikling højt og ved din tiltrædelse i stillingen vil du skulle gennemføre kurser der sætter dig i stand til at løse de mangeartede opgaver. Du vil løbende skulle gennemføre efter- og videreuddannelse.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsesvilkår som militær ansøger:
Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ansættelsesvilkår som civil ansøger:
Stillingen kan besættes med en uddannet maskin- eller værkmester eller en faglært mekaniker. Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende overenskomster.

Ved ansættelser i Forsvaret er der mulighed for at forhandle et tillæg i forhold til dine kvalifikationer til stillingen. Ligesom der til ansættelsen er knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Faglært tillæg for militær ansøger er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Ballerup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen som militær er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Niels Erik Andersen 7281 4831 eller via mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår som militær ansøger, kan du kontakte HR-konsulent Camilla Lindholm Elling ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår som civil ansøger, kan du kontakte HR-konsulent Malene Christiansen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på 3266 5685.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ansøgningsfristen er den 01. januar 2024, og ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Stillingen er til besættelse pr. 1. marts 2024, eller snarest herefter.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet. FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om os på www.fmi.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Ballerup
  • Mandag den 01. januar 2024

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
14. maj 2024 15
13. maj 2024 16
12. maj 2024 18
11. maj 2024 18
10. maj 2024 18
9. maj 2024 18
8. maj 2024 18
7. maj 2024 18
6. maj 2024 18
5. maj 2024 18
4. maj 2024 18
3. maj 2024 15
2. maj 2024 15
1. maj 2024 21
30. april 2024 21
29. april 2024 21
28. april 2024 20
27. april 2024 22
26. april 2024 22
25. april 2024 20
24. april 2024 18
23. april 2024 16
22. april 2024 16
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 15
18. april 2024 15
17. april 2024 14
16. april 2024 14
15. april 2024 14
14. april 2024 14