Den ultimative Næstkommanderende søges til System- og Dataforvaltning hos Cyberdivisionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Opråb til alle jer potentielle Næstkommanderende (NK) derude
- skriv os en ansøgning, hurtigst muligt.

Venlig hilsen

Medarbejderne i System- og Dataforvaltning (TSS).

Om os

Vi har den sejeste chef i System- og Dataforvaltning (TSS) men hun er også umulig at holde styr på. Mere proaktiv og ambitiøs kaospilot, finder vi ikke – og vi eftersøger en officer/militær NK til hende, som vil indgå i et hemmeligt team med os medarbejdere.

NKens fornemste opgave, bliver at følge med hende og holde styr på alle opgaverne. Vores spændende opgave er at udføre; alle de opgaver, taskere, pludselig opståede idéer, små missioner og store projekter, som vores chef målrettet henter til TSS.

Vores chef har uendelig høje tanker om os medarbejdere, og vurderer altid vi har kompetencerne og evnerne til at løse selv de vildeste opgaver. Så som du nok kan høre, så sætter vi vores chef meget højt og vi søger derfor en ganske særlig NK til hende.

Det vil være en absolut fordel for dig, og for os, hvis du elsker at have alt for travlt, trives sammen med (og i) lidt kaos :-) og kan drible med en bred palette af usammenhængende bolde.

At være NK for chefen indebærer bl.a. også at være stedfortræder for hende, støtte hende med den daglige ledelse af sektionen og være en erfaren brobygger.

I TSS er vi for nuværende cirka 12 dedikerede kloge hoveder. De fleste ansatte, og nogle vildt dygtige konsulenter. De dedikerede kloge hoveder er både civile og militære, og det giver en særlig dynamik og alsidighed i hverdagens opgaveløsning.

Hos os i TSS har vi fokus på at skabe en sund og rummende kultur, med plads til sociale arrangementer, og tid til faglig inspiration og kollega-sparring.

Om stillingen

I TSS – din nye sektion, er den eftertragtede stilling som næstkommanderende netop blevet ledig, da den forrige NK er sektionens nye chef, og du skal træde i hendes stilling.

I TSS forvalter vi hele Forsvarsministeriets koncerns it-systemportefølje og det er vores ansvar at forbedre tilstanden af den samlede it-systemportefølje – men det kan vi fortælle meget mere om når vi ses.

System- og Dataforvaltning er sammen med fem andre sektioner, en del af afdeling Systemer, hvor vi arbejder omkring 100 medarbejdere, i en skøn variation af militære og civile.

Dine kommende kollegaer i Systemer har vidt forskellige baggrunde og karriereveje, men fælles for hele afdelingen er at, de er passioneret for deres arbejde, og en utrolig flok med meget høj faglighed – og vi håber at du vil passe helt perfekt til os.

Du kommer næppe til at kede dig, for jeg vidste ikke man kunne finde på så mange ting på så kort tid, som Malene kan. Søren, konsulent.

Hun er ikke så høj, men hun kan gå virkelig hurtigt samtidig med hun giver dig opgaver, input, booker møder, evaluerer – og fortæller en historie. Martin, medarbejder.

Om dig

Du en erfaren kaptajn/kaptajnløjtnant, der kan nikke genkende til følgende:

• vedholdende, ambitiøs og ikke bange for at stille spørgsmål
• teknologisk velfunderet
• være nødt til at befinde dig ”der hvor tingene sker”
• kunne træffe beslutninger på baggrund af den viden du har i øjeblikket
• som NK kunne se og forstå værdien i en solid teamkultur

Så kære potentielle NK derude - skriv os en anderledes ansøgning, hurtigst muligt.
Venlig hilsen
Medarbejderne i System- og Dataforvaltning (TSS)

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Malene Hansen på telefon: 2115 7674.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Thomas Søren Eskebjerg Krog, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon: 7281 9159.

Ansøgningsfristen er den 4. februar og samtaler afholdes løbende. Ansættelsesdatoen vil blive endeligt koordineret i samarbejde med afgivende chef.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FMI:
"Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for."

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 04. februar 2024

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0