Er du major eller orlogskaptajn med operationer i blodet, og en spids pen, så kig her…

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Arktisk Kommando er ved at forberede sig på fremtidens operationer. Det er Arktisk Kommandos målsætning, at blive bedre til at planlægge, tilrettelægge og eksekvere Rigsfællesskabets værnsfælles militære operationer i Arktis. Det kræver, at vi udvikler en fælles operativ kultur baseret på operative procedurer der er fuldt implementeret i hovedkvarterets stab.

Hvis du kan se dig selv i spidsen for dette udviklingsprojekt, så skal du fare i blækhuset med det samme og skrive en ansøgning.

Om os

Arktisk Kommandos kerneopgave er, at planlægge og gennemføre værnfælles militære operationer i Arktis.

Til tider er vores operationer til støtte for de to civilsamfund som ligger i vores operationsområde, Grønland og Færøerne.

Arktisk Kommando står foran en kæmpe udviklingsopgave med at forberede os på fremtidens operationer i en international kontekst. Vi skal kunne modtage en operationsordre fra Operationsstaben, omsætte denne gennem et stabsarbejde til indsættelsesordrer for vores operative kapaciteter. Dette forudsætter én planlægningsprocedure, der er fuldt implementeret i ét hus. Planlægningssektionen spiller en helt central rolle i dette arbejde.

Planlægningssektionen indgår i operationssøjlen. Sektionen består, ud over dig, af 10 andre kollegaer, såvel militære som civile.

Vi er tilstede både i hovedkvarteret i Nuuk og på Arktisk Kommandos kontor i Kastellet i København. Vi er lidt nede på militær faglige kompetencer inden for det maritime og luftmilitære område.

Planlægningssektionen er ansvarlig for:

- Den langsigtede og strategiske planlægning ved Arktisk Kommando.
- Organisations- og procedureudvikling.
- De operative planlægningsprocesser i hovedkvarteret.
- Arktisk Kommandos forligsforberedelse og implementering.
- En række større strategiske projekter.
- Endelig er vi overordnet ansvarlig for Arktisk Kommandos internationale samarbejde og relationer.

Alt dette sker naturligvis i tæt samarbejde med de øvrige sektioner i Operationsafdelingen, samt gode kollegaer i Operationsstøtteafdelingen og Ledelseselementet.

Stillingen har udgangspunkt i J5 i København i Kastellet – Danmarks smukkeste arbejdsplads.

Om stillingen

Som militær sagsbehandler vil du få ansvaret, at lede processen med af forene og samle tre operative kulturer til én værnsfælles operativ kultur. Denne skal forankres i fremtidens Arktiske Kommando.

Du skal lede den udviklingsproces der fører frem til, at Arktisk Kommando er klar til fremtidens opgaver.

Du skal skabe sammenhæng til og med Arktisk Kommandos SOP’er. Du vil ligeledes skulle implementere disse i samarbejde med vores J7.

Du vil skulle lede OPG’er når disse nedsættes.

Du vil skulle indgå i Arktisk Kommandos arbejde omkring den fremtidige udvikling af Danmarks samlede indsats i Arktis der fører frem mod et kommende forligsarbejde.

Du vil desuden blive det militær faglige referencepunkt i Arktisk Kommandos internationale kontor.

Jobbet har, som nævnt ovenfor, base i Kastellet, men du skal påregne regelmæssige perioder ved hovedkvarteret i Nuuk, ligesom rejser til vores andre partnere vil foregå.

Om dig

Du er major eller orlogskaptajn, og har erfaring med operations- og operativ aktivitetsplanlægning…gerne fra et af ”de to blå værn”.

Du kan også søge hvis du er kaptajn/kaptajnløjtnant og i gang med, eller optaget, på MMS. I så fald skal der indgås en uddannelsesaftale, og du vil i perioden frem til udnævnelse, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Du skal have en velassorteret operativ værktøjskasse. Det er en fordel hvis du har medvirket til planlægning af maritime eller luftoperationer i en international kontekst.

Det er en fordel, dog ikke et krav, at du har erfaring med tjeneste i det arktiske område.

Det er derimod et krav, at du kan finde ud af formulere dig præcist på skrift og i tale. Du skal være en klar og tydelig kommunikator, med lyst til at formidle.

Hvis du kan krydre ovenstående med en righoldig doktrinforståelse inden for taktiske operationer fra et "af de blå værn" er det bare endnu bedre.

Du skal være selvstændig, og proaktiv i din kommunikation, da de fleste af dine samarbejdspartnere sidder på 4.500 km afstand.

Det er absolut en fordel hvis du har haft stabstjeneste på NIV I eller II.

Afslutningsvis vil det hjælpe hvis du har blik for detaljen - det har chefen nemlig ikke...!

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Nærmere oplysninger om stillingsindholdet kan fås ved henvendelse til major Nikolaj Lundsteen, chef for J5, [email protected], tlf.: 2020 9280.

Har du spørgsmål til specifikke spørgsmål til Arktisk Kommando kan du ligeledes kan du kontakte AKO HR partner ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse seniorsergent Kaare Bak på [email protected] eller på tlf.: +299 49 11 04.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent kaptajnløjtnant Camilla Asker Boye ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf.: 7281 9192 eller mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 3. februar 2023. Vi forventer løbende at gennemføre samtaler eller senest i uge 08. Samtalerne forventes at foregå i Kastellet, via VTC eller SKYPE.

Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2023 – gerne tidligere

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen

OM ARKTISK KOMMANDO
Arktisk Kommando er en værnsfælles operativ kommando med ansvar for alle Forsvarets indsættelser i Nordatlanten
og Arktis. Kommandoens ansvarsområde omfatter både Grønland og Færøerne samt omkringliggende havområder.
Arktisk Kommandos mission er at beskytte Kongeriget i Arktis. Det indebærer evnen til at kunne håndtere kriser og ultimativt at gennemføre militært forsvar af Grønland og Færøerne – i samarbejde med andre nationale og internationale hovedkvarterer.
I Arktisk Kommando har vi indsat enheder fra Søværnet og Flyvevåbnet i operativ kontrol 24/7, hvilket kræver engagement og en Combined/Joint tilgang til opgaverne. Vi gennemfører overvågning samt suverænitetshævdelse – året rundt. Vi løser
samtidig en lang række vigtige operative opgaver fx eftersøgnings- og redningstjeneste, miljøovervågning, fiskeriinspektion og støtte til det civile samfund. Det kræver forudseenhed og tæt samarbejde med de statslige og militære myndigheder i nabolandene til Grønland og Færøerne. Ved
behov kan Kommandoen forstærkes af enheder fra alle værn samt Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen.
Arktisk Kommando har hovedkvarter i Nuuk, hvor der for tiden arbejder omtrent 80 medarbejdere.
Derudover har kommandoen personale flere steder på øst- og vestkysten af Grønland, på Færøerne samt i Danmark.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København Ø
  • Fredag den 03. februar 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5