Erfaren kontorhjælper til administrationskontoret ved Forsvarets Efterretningstjeneste

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du evnerne og lysten til at sikre, at medarbejderne ved Forsvarets Efterretningstjeneste får administrativ støtte, løn og ydelser til tiden?

Om os

Vi er ved at opbygge og etablere en ny sektion, hvor vi samler de administrative opgaver inden for Demars stamdata, tidsadministration, rejsedokumenter og lønsagsbehandling.

Vi tilbyder en masse faglige udfordringer, der giver mulighed for, at du kan udvikle dig i jobbet.

Det er vores ambition, at yde den bedst mulige service til vores kollegaer via høj faglighed og kvalitet i vores opgaveløsninger.

Vi har en uformel omgangstone baseret på gensidig tillid og respekt for forskellige fagligheder og personlige egenskaber. Hos os har alle en vigtig rolle i at få enderne til at nå sammen – uanset, hvor i organisationen man befinder sig. Vi lægger stor vægt på at bidrage til et godt samarbejde og yde en ekstraordinær service.

Om stillingen

Stillingen i administrationskontoret favner bredt. Du kommer til at bidrage til den daglige drift og udvikling, inden for tidsadministration, Demars stamdata (1. mødedag), BAS, lønsagsbehandling, rejsedokumenter m.m. Ligesom på et gammelt administrations-/kommandokontor.

Da vi er en selvstændig enhed, er vi selv ansvarlige for den administrative proces fra start til slut. Dvs. fra lønnen tastes til den står på medarbejderens lønseddel. Det stiller høje krav til den enkelte medarbejder.

Dagligdagen er afvekslende, da der ofte tilgår opgaver der skal prioriteres højt og løses med det samme. Du kommer til at varetage alle opgaver relateret til tids-/ og lønadministration, controlling og opfølgning, samt rådgivning inden for arbejdstid, løn, ferie, barsels/orlovsområdet, sygdom m.m. til alle medarbejderne i Forsvarets Efterretningstjeneste.

Da vi er en nyoprettet sektion, er du selv med til at præge nuværende og nye arbejdsgange og processer.

Vi arbejder altid sammen som team og aldrig alene. Vi løser opgaverne sammen.

Om dig

Du er uddannet konstabel med erfaring fra et kommando-/administrationskontor og har indgående kendskab til forsvarets tidsløsning, Demars og Work Zone.

Det vil være en klar fordel, hvis du kender har forståelse for forsvarets tidsløsning, Demars, statens personaleadministrative vejledning (PAV), aftaler vedrørende løn- og ansættelsesvilkår, herunder for statens tjenestemænd. Du skal ligeledes have godt styr på Microsoft Office.

Vi arbejder med hinanden – for hinanden. Derfor skal du være serviceminded, sætter fagligheden højt og har sans for detaljerne, så vi kan støtte vores kollegaer bedst muligt.

Du trives med ’frihed under ansvar’, arbejder struktureret og følger dine opgaver til dørs.

Hverdagen består af egne tildelte opgaver, styret af deadlines – afhængigt af opgaven, kan det være med kort tid til at løse opgaven.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være København.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at tage kontakt på telefon 33 32 55 66, lokal 23 24, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Susan Hadberg ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 75 eller på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 6. juni 2023 og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende eller i umiddelbar forlængelse af ansøgningsfristens udløb.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Du skal søge stillingen via https://www.fe-ddis.dk/da/karriere/ledige-stillinger/ hvor du skal klikke på stillingsopslaget "Erfarne tids- eller lønadministratorer til administrationskontoret ved Forsvarets Efterretningstjeneste".

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE’s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København Ø
  • Tirsdag den 06. juni 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4