Operationsbefalingsmand i Operations- og Planlægningselementet ved Landsdelsregion Øst i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Hvis du har et praktisk talent, er selvstændig indstillet, og er du god til at kommunikere og samarbejde, så er du lige den operationsbefalingsmand, vi søger.

Om os

Landsdelsregion Øst (LRGNE) er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen med domicil i Kastellet i København. Landsdelsregionen er operativt underlagt Forsvarskommandoen med direkte operativ reference til Hærkommandoen. Vi har fokus på nationale operationer, og vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.

Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt planlægge, gennemføre og koordinere militære opgaver i regionens ansvarsområde. Regionen indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Ligeledes koordinerer vi den samlede militære støtte til samfundet i forbindelse med f.eks. naturkatastrofer, ekstremt vejr og terroranslag. Regionen har et tæt samarbejde med Hjemmeværnskommandoen, Forsvarskommandoen, Hærkommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.

Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionens (OPU) hovedopgaver er at varetage den operative militære planlægning, koordination og indsættelse samt uddannelse af underlagte distrikter og enheder. Sektionen deltager herudover i diverse styrings-, projekt- og arbejdsgrupper under Hærkommandoen og Hjemmeværnskommandoen.

Sektionen deltager i Lokal Beredskabs Stabs møder i København. Dertil gennemfører sektionen koordination af operative indsættelser i forhold til støtte til det civile samfund inden for regionens myndighedsområde.

OPU er en af fire sektioner i staben. Vi arbejder tæt sammen med vores seks underlagte hærhjemmeværnsdistrikter og de selvstændige underafdelinger.

Om stillingen

Operationsbefalingsmanden er over for elementleder G35 ansvarlig for følgende områder:
• Foranstaltning af den rutinemæssige rapportering af varslede indsættelser i form af situationsrapporter.
• Fysisk opstilling og løbende vedligeholdelse af LRGNE operationscenter (OPSC) og planlægningscenter (PLANC).
• Formidling af kontakt til underlagte distrikter for at sikre aktion på opgaverekvisitioner fra Politiet.
• Opdatering af signalsystemet SINE.
• Bestilling af terræn, lokaliteter og forplejning til sektionens (SEK) aktiviteter.
• Varetagelse af OPUSEK fælles Sharepoint.
• Udarbejder sektionens budget i samarbejde med G8.

Operationsbefalingsmanden assisterer/bidrager OPUSEK i løsningen af følgende opgaver:
• Støtte til Politiet operativt og uddannelsesmæssigt.
• Operative indsættelser herunder rapportering.
• Uddannelse af udvidet stab.
• LRGNE vagthavendeordning.
• Taktisk signaltjeneste, herunder uddannelse af distrikter og stab i samarbejde med G6.
• Udarbejdelse og løbende opdatering og udrulning af LRGNE signalordre i samarbejde med G6.
• Operativ drift af SITAWARE.
• Grafisk reproduktion ved anvendelse af plotter.
• Klargøring forud for møder afholdt af SEK.

Dine opgaver løses hovedsageligt inden for normal arbejdstid, idet støtteopgaver for uddannelsesvirksomhed ofte ligger uden for normal daglig tjeneste og evt. også i weekender. Du vil til dagligt primært referere til operationsofficeren, men skal være indstillet på at løse opgaver til alle på tværs af sektionen. Du vil være daglig leder af en stabshjælper.

Om dig

Du er oversergent, alternativt er du sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.

Det forventes, at du som medlem af Operations- og Planlægningselementet er indstillet på at arbejde meget selvstændigt inden for de primære opgaver i stillingen, ligesom det forventes, at du på eget initiativ er opsøgende i dit virke.

Du skal kunne trives med at udføre mange forskelligartede opgaver, ligesom der lægges vægt på gode evner inden for samarbejde og kommunikation. Dette, da dine relationer rækker ud til mange forskellige personer, såvel interne som eksterne. Og så skal du have et godt humør og være indstillet på at deltage i arbejdspladsens sociale aktiviteter.

Følgende krav skal kunne opfyldes:
• Du skal beherske engelsk jf. STANAG 6001 på niveau 3-3-3-3.
• Du skal have kørekort til min. kategori B.
• Du skal have generel flair for anvendelsen af IT og multimedier og være rutineret bruger af Microsoft Office.

Følgende kompetencer er en fordel, men ikke ubetingede krav:
• at du tidligere har gjort tjeneste i en lignende stilling.
• at du har kendskab til Hjemmeværnets særlige vilkår.
• at du behersker SITAWARE.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.

I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested er København.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Carsten Boje, enten på telefon 72 21 72 44 eller på mail [email protected], alt. sektionschef major Peer la Cour, enten på telefon 72 21 72 43 eller på [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 13. august 2023. Ansættelsessamtalerne forventes gennemført i uge 34. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM LANDSDELSREGION ØST
Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen.
Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm.

Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.

Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9) og Logistiksektionen (G1/4/8).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København Ø
  • Søndag den 13. august 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
15. maj 2024 6
14. maj 2024 4
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6