Elementleder og logistikofficer til staben ved Landsdelsregion Øst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du en kaptajn eller major M322 med logistisk indsigt? Har du gå-på-mod og handlekraft, er du nysgerrighed og selvstændig i dit virke?
Så kig med her på en stilling der kunne være noget for dig!

Om os

Landsdelsregion Øst (LRGNE) er en landmilitær, operativ niveau III myndighed i Hjemmeværnet, organiseret i en brigadestabsstruktur og med ansvar for indsættelse af landstyrker i den østlige del af Danmark under Hærkommandoen. Landsdelsregionen har underlagt seks hærhjemmeværnsdistrikter, alle organiseret som bataljonsstabe, placeret med fem på Sjælland og én på Bornholm. Herudover har vi underlagt to lokalforsvarsafsnit, en forbindelsesofficerssektion, ét særligt støtte og rekognosceringskompagni og har egen frivillig stabsunderafdeling.

Landsdelsregionens føringshovedkvarter er placeret i Kastellet, i hjertet af København.

Landsdelsregionens primære opgave er at støtte Forsvaret og dets opgaveløsning; landsdelsregionen og hjemmeværnsdistrikterne er også komponenter i totalforsvaret, og støtter civilsamfundet, herunder Politiet, i forbindelse med pludselige hændelser af voldsom karakter, f.eks. større ulykker, ekstremt vejrlig og terroranslag.

Om stillingen

Overordnet set består jobbet som elementsleder og logistikofficer af to dele: daglig drift og operativ koordination ved indsættelser.

Som logistikofficer vil du som leder af logistikelementet (G4), således ansvarlig for regionens samlede logistik, såvel operativt som når den daglige drift forvaltes. De operative opgaver er overvejende planlægningsopgaver (logistisk understøttelse af operative indsættelser) ved operative indsættelser, samt understøttelse af den logistiske føring.

Du varetager den logistiske koordination med foresatte myndigheder, som både kan være Hærkommandoen og Hjemmeværnskommandoen (afhængig af opgaven) men til øvrige relevante interessenter ved de funktionelle styrelser. Du står i spidsen for det logistiske netværk både internt ved regionen, og i forhold til de seks underlagte Hærhjemmeværnsdistrikter, og med dit overblik er du forudseende i forhold til kritiske kapaciteter, inden for materiel-, våben- og køretøjsforvaltning, samt vores domicilers drift og vedligehold.

Du er aktiv medspiller ved uddannelse af regionens logistiske kapaciteter, samt planlægger, tilrettelægger og ikke mindst koordinere logistikindsatsen ved såvel regionens øvelsesaktiviteter, som ved operative indsættelser. Du vil således være omdrejningspunktet for regionens logistiske indsats. Yderligere vil du være drivkraften i et meget tæt samarbejde med regionens seks underlagte distrikter med henblik på, at støtte og udnytte mulighederne for, at der opnås synergieffekter inden for logistikområdet på tværs ved regionen.

Du vil få ledelsesansvaret for elementets personel; en seniorsergent og to korporaler, samt er tillige daglig leder for vores etablissementsansvarlige og sikkerhedsrådgiveren. Dertil kommer en stor kontaktflade til frivillige- og reservepersonel, som er tilknyttet regionen. Ledelsesopgaven fylder derfor også en væsentlig del af hverdagen.

I forbindelse med aktiveringen af regionens planlægnings- og operationscenter, vil du forventeligt indgå heri, ligesom din funktion indgår i regionens vagthavenderoste.

Om dig

Du er officer i hæren og har gerne erfaring inden for logistik. Det er fordel men ikke et krav at du har gjort tjeneste i Hjemmeværnet eller har et indgående kendskab til Hjemmeværnet/Totalforsvaret.

Vi vægter at du har et godt humør, er samarbejdsvillig, fleksibel, loyal og struktureret, hvilket afspejler sig i din opgaveløsning og sagsbehandling, og at du er en udadvendt og positiv person, som befinder sig godt med at arbejde under frihed og ansvar. Du er proaktiv, vedholdende og tager ansvar for pålagte opgaver, ligesom du er synlig i dit ledelsesvirke. Du er god til at samarbejde og bidrager aktivt, i samspil med dine kolleger, såvel internt som eksternt.

Da du vil have en stor berøringsflade med samarbejdspartnere i hele organisationen, er det vigtigt du kan begå dig kommunikativt formelt og uformelt i skrift og tale, ligesom du udviser rettidighed og besidder høj faglighed

Du er ikke bange for at sætte dig ind i nye sagsområder, behandle problemstillinger og ikke mindst bringe nye ideer i spil. Du har interesse i at arbejde med operativ stabsvirke og ønsker aktivt at deltage i regionens løsning af opgaver. Du er helhedsorienteret og i stand til at kunne håndtere komplekse sager. Vi forventer, at du arbejder struktureret og bevarer overblikket selv i en hektisk hverdag.

Det er endvidere ønskeligt, at du har DeMars indsigt, gerne i form af DeMars myndighedsbeholdning, at du har kendskab til workzone. Såfremt du ikke har gennemført Trænregimentets Logistikofficerskursus, vil du blive opfordret til at deltage på det først kommende kursus.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.
Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef major Jeppe Rysgaard på telefon 7221 7261.
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Sandra Bengtson Heede, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19172.

Ansøgningsfrist er den 20. december 2023. Samtaler afholdes løbende og umiddelbart efter ansøgningsfristens ophør.

Der er tale om en fuldtidsstilling med fast tjenestested i Kastellet, København. Stillingen er til besættelse pr. den 1. februar 2024.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket og vedhæfte ansøgning, CV samt uddannelsesbevis. Bemærk venligst at filerne kun kan vedhæftes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Landsdelsregion Øst er en selvstændig niveau III myndighed under Hjemmeværnskommandoen. Landsdelsregionen refererer operativt til Hærkommandoen. Vi har fokus på Hjemmeværnets frivillige og nationale operationer. Vores geografiske ansvarsområde dækker hele Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm. Regionens primære opgave er at støtte Forsvaret samt løse og varetage Hjemmeværnets militære
kerneopgaver. Vi koordinerer militære opgaver i regionens ansvarsområde og indgår som en af komponenterne i Totalforsvaret. Regionen har desuden ansvaret for det daglige og lokale samarbejde med de øvrige sektorer i samfundets beredskab, hvor politiet ofte er vores tætteste samarbejdspartner. Regionen har derfor et tæt samarbejde med Landsdelsregion Vest (Jylland og Fyn), Forsvarskommandoen, Politiet og øvrige myndigheder inden for samfundets samlede beredskab.
Regionsstaben har ca. 40 civile og militære medarbejdere og består af Operations-, Planlægnings- og Uddannelsessektionen (G3/5/6/7), Efterretningssektionen (G2), Informationsoperationssektionen (G9) og Operationsstøttesektionen (G1/4/8).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København Ø
  • Onsdag den 20. december 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6